mozesz zle spiłowane miec, tzn zmatowione, albo jak sama mówisz wystarczy delikatnie na skórke dojechackarla no własnie, jakos sie boję bo w pażdzierniku sobie zrobiłam tipsy jakoś pare dni przed @ no i po paru dniach poleciało wszystko, wiem ze nie mogę od razu myslec ze moze to zaszkodziło tzn ten zapach okropny ale chyba wole dmuchać na zime i dokupić pare rzeczy do żelu !!!!!!!!!![]()
aha a moze podpowiesz mi co robię nie tak , bo często po paru dniach albo np po ok 1,5 tyg podchodzi mi powietrze pod zel cxzy akryl......... moze wchodze na skórki czy to raczej moze inna przyczyna ????????????????????????
hmm.... z tym sie nie do konca zgodze, nie modne sa wielgasne niewiadomo jakie zdobienia i wogole, ja mam sporo klientke które chca tipsem przedłuzyc płytke paznokcia zeby był mocniejszy i ładniejszy.. sama tak nosze ze mam tips skróciony opiłowany na okragło i czerwonym zelem.. nie uwazam zeby wygladało to zle..A wiecie że tipsy są teraz niemodne?
zazdroszcze testu..Ilonka no wiesz, nikogo nie opuszczamale nadrabiania dzisiaj miałam OOOO! A tylko jeden dzień mnie nie było
Wczoraj synek miał urodziny, to byliśmy Wszyscy w kinie na kocie w butach i na pizzy hut, powiedziałam chłopcom i bardzo się cieszyli, a Kacek chodzi i cały czas się uśmiecha
Scotland piękna tabelka:-) 27 stycznia idę do lekarza, zobaczymy jaki termin mi policzy, mi wychodzi 21 wrzesień.
Losiczka Katy dziękuję, że o mnie pamiętacie
Zobacz załącznik 425506 to mój dzisiejszy test![]()
zobaczysz kochana i ty sie doczekaszmoaj szwagierka rodzi !!!! szwagier byl u mnie czy mam koszule nocna ,patologia :/ i tacy ludzie dostaja dzieci......