reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karla no własnie, jakos sie boję bo w pażdzierniku sobie zrobiłam tipsy jakoś pare dni przed @ no i po paru dniach poleciało wszystko, wiem ze nie mogę od razu myslec ze moze to zaszkodziło tzn ten zapach okropny ale chyba wole dmuchać na zime i dokupić pare rzeczy do żelu !!!!!!!!! :tak:

aha a moze podpowiesz mi co robię nie tak , bo często po paru dniach albo np po ok 1,5 tyg podchodzi mi powietrze pod zel cxzy akryl......... moze wchodze na skórki czy to raczej moze inna przyczyna ????????????????????????
mozesz zle spiłowane miec, tzn zmatowione, albo jak sama mówisz wystarczy delikatnie na skórke dojechac:)i podchodzi powietrze
A wiecie że tipsy są teraz niemodne?
hmm.... z tym sie nie do konca zgodze, nie modne sa wielgasne niewiadomo jakie zdobienia i wogole, ja mam sporo klientke które chca tipsem przedłuzyc płytke paznokcia zeby był mocniejszy i ładniejszy.. sama tak nosze ze mam tips skróciony opiłowany na okragło i czerwonym zelem.. nie uwazam zeby wygladało to zle..

Ilonka no wiesz, nikogo nie opuszczam:-D ale nadrabiania dzisiaj miałam OOOO! A tylko jeden dzień mnie nie było:tak: Wczoraj synek miał urodziny, to byliśmy Wszyscy w kinie na kocie w butach i na pizzy hut, powiedziałam chłopcom i bardzo się cieszyli, a Kacek chodzi i cały czas się uśmiecha:-D
Scotland piękna tabelka:-) 27 stycznia idę do lekarza, zobaczymy jaki termin mi policzy, mi wychodzi 21 wrzesień.
Losiczka Katy dziękuję, że o mnie pamiętacie :-D
Zobacz załącznik 425506 to mój dzisiejszy test:-D
zazdroszcze testu..:) sto lat dla synka:) moze teraz bedzie córcia??:) teskniłam za toba:(
moaj szwagierka rodzi !!!! szwagier byl u mnie czy mam koszule nocna ,patologia :/ i tacy ludzie dostaja dzieci......
zobaczysz kochana i ty sie doczekasz:D wiem to:)

reklama
Katy co Tobie sie tak ten bromergeron uczepił ???????? bromergeron( czy jakoś tak, mówi sie na to bromek) to jest na wysoką prolaktynę a duphaston i lutka aby zwiększyć progesteron w ciąży, ale na regulację cyklu czy na wywołanie @ :
co do spodni to kotek ja chce takie do spania zeby mi było wygodnie i aby nie gnotły brzuszka, teraz śpię bez ale mi zimo strasznie bo ja taki zmarźluch jestem !!! poza tym w razie czego np szpital to w samych majtach niewypada paradowac :laugh2: hihi

Ania tulę !!!!!!!!!!! ale co nie dostałaś @ czy dostałaś ??????????????

Nie dostałam i wcale nie wygląda żebym dostała bo nic mnie nie boli a test negatywny :baffled:
nic z tego nie kumam

Dzoana - ja się za to biję z myślami że iść od razu na l4 i wszystko pierdzielić...czy wytrwać w pracy i zdążyć kogos przeszkolić :confused2: ... z jednej strony nie chce tam wracać z drugiej srony lepiej mieć jakieś zabezpieczenie i drogę otwartą

Wiesz, ja nie wiem jaką masz pracę. Ja pracuję w laboratorium, gdzie pełno jest odczynników. Kobieta w ciąży nie ma tam za wiele roboty, od szefowej mam zielone światło na pójście na L4. Zresztą nie chcę truć swojego dziecka chemią, no i dzięki temu szefowa może zatrudnić kogoś na zastępstwo, kto będzie mógł robić wszystko. Jak byłam na badaniach genetycznych, to lekarka mi powiedziała, że w sytuacji gdy w pracy mam do czynienia z formamidem, kwasem solnym i innymi podobnymi odczynnikami to na L4 powinnam iść już na czas staranek. Obawiam się, że dla szefowej to byłoby za wiele;-)

ania to ja myślałam, że dostałaś @ ale skoro nie to zrób jutro test i zobaczysz co wyjdzie.
przecież pisałyśmy tu nie raz, że testy różnie pokazują, nie martw się będzie dobrze,
najważniejsze że @ nie ma.

hmm czy ja wiem ;/ dziwne to jakieś wszystko brzuch mnie troszkę pobolewa dołem ale nie jak na okres :crazy:

reklama
Do góry