reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Ale przeciez myjke się pierze po kąpieli i powinno byc ok??... gąbki nie wypierzesz to jasne. A co do dłoni mam wrazenie ... myjac siebie hehe ze ręką nie zetrzesz tak wszystkiego dokladnie jak myjka:)

ręką wystarczy, takie małe dziecko praktycznie się nie brudzi :-p chyba że zrobi wielką kupę która wyłazi plecami :rofl2:

reklama
Buziak a te białe krostki o których pisałaś to czasem nie są prosonki? Nie pamiętam czy ta nazwa padła już wcześniej. Wczoraj oglądałam na TLC niewyjaśnione przypadki medyczne czy coś takiego i taka kobitka miała ich mnóstwo wokół oczu i na policzki jej schodziły - tak mi się przypomniało że ty nie możesz sobie przypomnieć nazwy tych krosteczek że aż ją sobie zapisałam oby nie zapomnieć.

Ja to się zgubię w obłędzie wyprawki dla maluszka - tyle tego wszystkiego że aż szok.

Tez tak mylam dzieci w szpitalu, jmiedzy innymi estem dyplomowana opiekunka dzieci do lat 3. Im mniej bajerow tym lepiej dla bobo i jego zdrowia

z tym sie akurat nie zgodze:no:

co mają np zapachowe woreczki na kupe bądz kosz "pochłaniacz zapachów" do pieluch - do zdrowia czy dobra dziecka???
\np nosidełka w pewnym okresie sa niewskazane i niezdrowe
niania to tylko i wyłacznie dla wygody rodziców
lezak w wanience - nie wiem czy nie zdrowiej jest jak sie dziecko poprostu trzyma w ręku

Wiekszosc bajerów jest wyłącznie dla rodziców. Mamina zobaczysz, ze 1/3 co najmniej okazuje sie zbedna, sama zobaczysz:tak:;-)

A do tych rozpisek - wyprawek tez radze podchodzic z przymrózeniem oka;-)

Ostatnia edycja:
az strach Was zapraszac na piwo
:eek: :-D:-D
i bardzo dobrze, ze nie mozecie tym sterowac, bo bałabym sie miec odmienne zdanie z Tobą tu na forum:-D:-D :tak:
A na powaznie, wiem ze tego sie nie przewidzi, ja nawet nie musze rozmawiac, przeleci mi przez głowe jakas mysl //nie wiadomo skąd, nagle ;o i za moment to sie dzieje.. Rozumiem to co czujecie doskonale!!! U nas w centrum miasta kręci sie cyganka i wrózy za pare złotych, pewnego dnia idąc na miasto wiedziałam ze ja spotkam:eek: nie wytłumacze skąd, jak i dlaczego - wiedziałam ze sie z nia zobacze i sciagnęłam ja na siebie!!! Wyobraz sobie, ze nawet sie mocno nie zdziwiłam gdy wychodzac ze sklepu na nią weszłam:-D

hehe, to widzę, że się świetnie rozumiemy :) bo wiesz, ja sobie już wiele razy mówiłam, że to tylko głupie zbiegi okoliczności, że jak pomyślę o jakimś filmie, który w TV nie leciał 10 lat, a potem w ciągu tygodnia się nagle pojawia, to nie ma nic wspólnego z telepatią, siłami nadprzyrodzonymi itd. ;D wiadomo, głupoty i tyle, do tego nawet nie jestem przesądna ani nic, wszystkie przesądy mnie śmieszą, a jednak w przypadku tych dziwnych wróżb i jasnowidztw nieświadomych człowiek czasem już czuje się taki obalony... niby nie wierzę w głupoty, ale jak tu nie wierzyć, skoro powtarza się kolejny raz! 10 kwietnia i fukushima to oczywiście ekstrema, ale na co dzień dość często przytrafia mi się takie dziwne niewinne przewidywanie.

i pomyśleć, że na co dzień nabijam się z wróżek i jasnowidzów, może powinnam im zapodać więcej respektu :D:D:D:D:D

i naprawdę żałuję, że nie da się tym sterować, bo teraz nie mam żadnych przeczuć co do płci maluszka, a fajnie by było mieć i żeby się sprawdziły... ale to pewnie nie ta działka, magnii & buziak zajmują się plagami egipskimi, a od wróżenia płci są na forum inne dziewczyny :D

Zgadzam sie im mniej tym lepiej:D

miałam haluna????????? :eek:
no to sie jednak zgadzamy:-D

fajnie by było mieć i żeby się sprawdziły... ale to pewnie nie ta działka, magnii & buziak zajmują się plagami egipskimi, a od wróżenia płci są na forum inne dziewczyny :D

ale taka szybka morfologia bez igły za 5zł czemu nie?:-D:-D
glukoza WYNIKI !! bez picia syfu, wyłacznie na BB - 7zł
a juz na terminach porodow to by szla niezla kaska czuje:happy::happy::happy:

reklama
Do góry