reklama
Kahaa- tez zawsze się wkurzam,ze robota,niestety,nie zając
...a co do spania Amelki,to wypiła mleczko i spi dalej.Ale wolę,by nie spała do południa,bo wtedy drzemka by jej koło 18.00 wypadła i co wtedy????;-)

Wioli,miłej wycieczki dla Bartusia.
a jeszcze Sarisce miałam napisac,ze Pola bardzo fajnie- podoba mi się
.Ale oświeć mnie,bo się nie orientuję
- to jest takie imię "Pola" czy to zdrobnienie od jakiegoś innego?Moja koleżanka nazwała tak swoją córeczkę (kiedyś,daaawno
),ale pełne imię brzmiało "Apolonia".Co do chłopców,cóż,szukaj,wertuj spisy- nawet tu na BB sa wątki o imionach gdzieś...może Was oświeci...a może będzie Pola,której Wam życzę,bo wiem,że chciałas drugą dziewczynkę.Mi ostatnio podoba się imię Ksawery,ale też juz dośc popularne jest.
...a nie myslałas,by kiedyś swój salon dla piesków otworzyć?Czy nie bardzo już to lubisz robić?

Wioli,miłej wycieczki dla Bartusia.
a jeszcze Sarisce miałam napisac,ze Pola bardzo fajnie- podoba mi się

...a nie myslałas,by kiedyś swój salon dla piesków otworzyć?Czy nie bardzo już to lubisz robić?
Kania78
...
Bry...z rana jakieś -4 w powietrzu :-)
Nocka kiepskawa, tzn. Oliwia grandziła gdzieś koło 24 i 3 nad ranem, nie wyspaliśmy się z mężem. Piję właśnie drugą kawę ale ziewanko co chwilę uskuteczniam więc pewnie cały dzień taki będzie...
Sarisa zatem miłego odpoczynku wśród gości :-) A co do imion to dla dziewczynki bardzo mnie się podoba, a dla chłopca tak średnio.
Roxannka zaginęłaś w akcji??? jak Patryk??? zdrowi jesteście???
Ida jak Twoje oko??? a mąż cudownie ozdrowiał???
Doris jak samopoczucie??? Ból głowy i dreszcze odpuściły?
Wioli83 jeszcze raz dziękuję, To Ty do mnie teraz wpadaj a ja do Ciebie na wiosnę lub w lecie :-) A kuzynka niech się nie martwi wiekiem, pewnie jest w ciężkim szoku??? Ciąża i Ona heh :-) A Tobie złość przeszła i dolegliwości ??? Wracaj do Nas szybko !!!
Kroma zdrówka dla Was dużo, dobrze że komputer sprawny :-) napisz jak po wizycie u lekarza?
Dobranocka Wojtuś całe nocki Ci już przesypia??? wow super !!!
Kahaa miło mi to czytać, że lubisz moje wypociny :-) Ja Twojej foty się nie doczekałam :-( A pro po wychodzenia z łóżeczka górą ubawiłam się do łez z Twojej opowieści nocnej :-) I takowe podejście do pracy podoba mi się ;-)
Mamaagusi to całkiem nieźle idzie Ci z tym ponczem, biorąc pod uwagę że kilka dni temu zaczęłaś a w dodatku jeszcze masz naukę :-)
Emiliab ćwiczę i widzę że Ty też, dziś w natłoku zajęć zostaw sobie kilka chwil na ćwiczonka :-) Powodzenia na szczepieniu !!!
Mała_mi trzymam kciuki za szczepienie u Was, i tak samo u Natolin w poniedziałek.
My pewnie pod koniec tego tygodnia pójdziemy, w piątek może...
Makuc co Cię tak poirytowało??? myślę że mimo Twojego wybuchowego charakteru, inne osoby zrozumieją delikatne zażalenie i nie będzie z tego grandy :-) Ja zrozumię choć sama jestem jak mina heh:-)
Dawidowe Ty w pracy, Laura do żłobka chodzi???
E-lona miłego dnia w pracy :-)
Rysia a u Ciebie jak nastrój i nocka???
Dziulka zatem pozostaje mi pogratulować, cieszę się, że Cię doceniają w pracy. To bardzo ważne, przynajmniej dla mnie by było :-)
Witaj Madziks20 i ponownie Dagisu, mam nadzieję że na dłużej zawitałyście :-)
Happy no to miałaś z rana akcję heh, tak to jest jak dziecko przesypia całą nockę a rano ciężko w to uwierzyć i myśli się że jeszcze nocka trwa...Miłego dnia w "rozjazdach" ;-)
Nocka kiepskawa, tzn. Oliwia grandziła gdzieś koło 24 i 3 nad ranem, nie wyspaliśmy się z mężem. Piję właśnie drugą kawę ale ziewanko co chwilę uskuteczniam więc pewnie cały dzień taki będzie...
Sarisa zatem miłego odpoczynku wśród gości :-) A co do imion to dla dziewczynki bardzo mnie się podoba, a dla chłopca tak średnio.
Roxannka zaginęłaś w akcji??? jak Patryk??? zdrowi jesteście???
Ida jak Twoje oko??? a mąż cudownie ozdrowiał???
Doris jak samopoczucie??? Ból głowy i dreszcze odpuściły?
Wioli83 jeszcze raz dziękuję, To Ty do mnie teraz wpadaj a ja do Ciebie na wiosnę lub w lecie :-) A kuzynka niech się nie martwi wiekiem, pewnie jest w ciężkim szoku??? Ciąża i Ona heh :-) A Tobie złość przeszła i dolegliwości ??? Wracaj do Nas szybko !!!
Też tak miałam.Mój Bartek jedzie jutro na wycieczkę pewnie pól nocy będzie Lazil po domu pytając która godzina boi sie zeby sie nie spoznic zawsze tak przeżywa jak gdzieś jedziemy
Kroma zdrówka dla Was dużo, dobrze że komputer sprawny :-) napisz jak po wizycie u lekarza?
Też marzę o takiej pracy, a co do filmu to u Nas jeszcze nie grają ale jak polecasz to może się wybiorę jak będzie :-)renata- ja też bym chciała robić to co lubię w sumie siedzenie w papierach dla mnie nie jest złe, ale wolała bym robić też coś z ludźmi a bardziej z dziećmi. Ja zapomniałam, że byłam w kinie na dziewczynie z tatuażem i powiem mocny i dobry, polecam.
Dobranocka Wojtuś całe nocki Ci już przesypia??? wow super !!!
Kahaa miło mi to czytać, że lubisz moje wypociny :-) Ja Twojej foty się nie doczekałam :-( A pro po wychodzenia z łóżeczka górą ubawiłam się do łez z Twojej opowieści nocnej :-) I takowe podejście do pracy podoba mi się ;-)
Mamaagusi to całkiem nieźle idzie Ci z tym ponczem, biorąc pod uwagę że kilka dni temu zaczęłaś a w dodatku jeszcze masz naukę :-)
Emiliab ćwiczę i widzę że Ty też, dziś w natłoku zajęć zostaw sobie kilka chwil na ćwiczonka :-) Powodzenia na szczepieniu !!!
Mała_mi trzymam kciuki za szczepienie u Was, i tak samo u Natolin w poniedziałek.
My pewnie pod koniec tego tygodnia pójdziemy, w piątek może...
Makuc co Cię tak poirytowało??? myślę że mimo Twojego wybuchowego charakteru, inne osoby zrozumieją delikatne zażalenie i nie będzie z tego grandy :-) Ja zrozumię choć sama jestem jak mina heh:-)
Dawidowe Ty w pracy, Laura do żłobka chodzi???
E-lona miłego dnia w pracy :-)
Rysia a u Ciebie jak nastrój i nocka???
Dziulka zatem pozostaje mi pogratulować, cieszę się, że Cię doceniają w pracy. To bardzo ważne, przynajmniej dla mnie by było :-)
Witaj Madziks20 i ponownie Dagisu, mam nadzieję że na dłużej zawitałyście :-)
Happy no to miałaś z rana akcję heh, tak to jest jak dziecko przesypia całą nockę a rano ciężko w to uwierzyć i myśli się że jeszcze nocka trwa...Miłego dnia w "rozjazdach" ;-)
Ostatnia edycja:
natolin
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Dobry, bo jakaś nawet wyspana (w miarę) jestem.
Sariska no tacy goście to mogą być jeszcze ;-) ja nie lubię rozmawiać przez tel, więc to może dlatego. Za to sms uwielbiam.
Dziulka gratuluję docenienia i pochwał :-)
Kahaaa szkoda, że nie załapałam się na zdjęcie, ale spałam już.
Uwielbiam Twoje posty z pracy :-)
Madziks witaj.
Dagisu no to trzymam kciuki za usypianie w łóżeczku.
Happybeti haha dobre ;-) ja nie miewam takich akcji, a mojemu mężowi się zdarza, że nie wie czy to rano czy wieczór ;-)
Dobry, bo jakaś nawet wyspana (w miarę) jestem.
Sariska no tacy goście to mogą być jeszcze ;-) ja nie lubię rozmawiać przez tel, więc to może dlatego. Za to sms uwielbiam.
Dziulka gratuluję docenienia i pochwał :-)
Kahaaa szkoda, że nie załapałam się na zdjęcie, ale spałam już.
Uwielbiam Twoje posty z pracy :-)
Madziks witaj.
Dagisu no to trzymam kciuki za usypianie w łóżeczku.
Happybeti haha dobre ;-) ja nie miewam takich akcji, a mojemu mężowi się zdarza, że nie wie czy to rano czy wieczór ;-)
halo jestem tak wczesnie i wykorzystuje ta chwile gdzie Zuu ogląda SAM SAMA
Kahaa to ja za wczesnie wczoraj poszłam i na fotke się nie załapałam ehh ;-)
Happy Pola pochodzi o Apoloni i Zuza sie tak miała mieć tak na imię, ale M. za późno je wymyślił ....... jedynie co dziadki mówią, to że niby Pola imienin nie ma, ale w urzędzie da się tak zarejestrować :-) i jeszcze myślałam o Melani albo Milenie heheh. A chłopcy jak przy pierwszym imiona były wybrane to teraz mi nie paszą do Zuzy hehe.... ale M. najbardziej jest za Frankiem ( i jeśli się tak da w urzędzie to pewnie tak będzie miał) choć jeszcze ja wymyśliłam Maksymiliana :-)... no cóż będę intensywnie myśleć jak już się doweim kto tam siedzi. A akcja z rankiem czy wieczorem padłam :-) hahahah
A jeśli chodzi o salon...to właśnie do ZOO poszłam żeby się podszkolić i otworzyć coś swojego :-), a że Zuzzu się pojawiła to i praktyka trochę sie zastała i obcinam tylko pieksi znajomych, ale to i tak ciężki kawałek chleba do zgryzienia, bo to dość rozpieszczone psiury i się muszę o męczyć, żeby coś z nich fajnego wyszło ;-).... ale nie powiem uwielbiam to......tylko to zmęczenie po ehhhhh i na mój krzyż ta praca niestety się nie nadaje :-(
Kania a Ty oprócz nie wyspania jaki humorek masz? i jak ćwiczenie wczoraj? Emiś i Ty też się przyłożyłaś?
Madziks witaj ponowanie
Dagisu Ty też. A z usypianiem jakiś horror współczuję i życzę szybikiej nauki
edit: Wioli niech się Bartuś bawi dobrze na wycieczce :-)
Renatko a Ty się pokażesz nowym imagem kuchni?? Bo wczoraj zapomniałam o tym napisać, a dziś z rana od razu o tym pomyślałam
Kahaa to ja za wczesnie wczoraj poszłam i na fotke się nie załapałam ehh ;-)
Happy Pola pochodzi o Apoloni i Zuza sie tak miała mieć tak na imię, ale M. za późno je wymyślił ....... jedynie co dziadki mówią, to że niby Pola imienin nie ma, ale w urzędzie da się tak zarejestrować :-) i jeszcze myślałam o Melani albo Milenie heheh. A chłopcy jak przy pierwszym imiona były wybrane to teraz mi nie paszą do Zuzy hehe.... ale M. najbardziej jest za Frankiem ( i jeśli się tak da w urzędzie to pewnie tak będzie miał) choć jeszcze ja wymyśliłam Maksymiliana :-)... no cóż będę intensywnie myśleć jak już się doweim kto tam siedzi. A akcja z rankiem czy wieczorem padłam :-) hahahah
A jeśli chodzi o salon...to właśnie do ZOO poszłam żeby się podszkolić i otworzyć coś swojego :-), a że Zuzzu się pojawiła to i praktyka trochę sie zastała i obcinam tylko pieksi znajomych, ale to i tak ciężki kawałek chleba do zgryzienia, bo to dość rozpieszczone psiury i się muszę o męczyć, żeby coś z nich fajnego wyszło ;-).... ale nie powiem uwielbiam to......tylko to zmęczenie po ehhhhh i na mój krzyż ta praca niestety się nie nadaje :-(
Kania a Ty oprócz nie wyspania jaki humorek masz? i jak ćwiczenie wczoraj? Emiś i Ty też się przyłożyłaś?
Madziks witaj ponowanie
Dagisu Ty też. A z usypianiem jakiś horror współczuję i życzę szybikiej nauki
edit: Wioli niech się Bartuś bawi dobrze na wycieczce :-)
Renatko a Ty się pokażesz nowym imagem kuchni?? Bo wczoraj zapomniałam o tym napisać, a dziś z rana od razu o tym pomyślałam
Ostatnia edycja:
emiliab
Fanka BB :)
happy ależ miałaś jazdę rano
kahaa ja tez się nie załapałam na zdjęcie
sariska Pola ładnie brzmi. A wiesz,że jest takie imię? I to nie zdrobnienie od Apolonii-Tylko Pola-Pola. Mojej koleżaniki córka tak właśnie ma na imię. A imieniny? Na pewno są-trzeba tylko znależć odpowiedni kalendarz;-)
Kania na ćwiczenia znajdę czas
. Chociażby przy M jak miłość;-)
madziks,dagisu fajnie,że wpadłyście:-). Bądźcie częściej
natolin super,że wyspana(w miare;-)) jesteś
No i na obiad będzie...pizza. Kahaa dzięki za podpowiedź
.
Spadam,bo jeszcze wiele rzeczy mam do zdrobienia.
Buziaki:******

kahaa ja tez się nie załapałam na zdjęcie

sariska Pola ładnie brzmi. A wiesz,że jest takie imię? I to nie zdrobnienie od Apolonii-Tylko Pola-Pola. Mojej koleżaniki córka tak właśnie ma na imię. A imieniny? Na pewno są-trzeba tylko znależć odpowiedni kalendarz;-)
Kania na ćwiczenia znajdę czas

madziks,dagisu fajnie,że wpadłyście:-). Bądźcie częściej

natolin super,że wyspana(w miare;-)) jesteś
No i na obiad będzie...pizza. Kahaa dzięki za podpowiedź

Spadam,bo jeszcze wiele rzeczy mam do zdrobienia.
Buziaki:******
No to git :-) Kanius........ze dzis pozytywne nastawienie i u Nat widać po poście, że dzis humor dopisuje.......kurcze i ja jakaś zadowolona jestem to chyba faktycznie coś w tym wsypaniu jest ;-)
Doris a Ciebie jeszcze niet? Mam nadzieje, że Ty nie chora?
Doris a Ciebie jeszcze niet? Mam nadzieje, że Ty nie chora?
Kania78
...
wyspaniu albo i niewyspaniu ;-) Cieszę się, ze Tobie humorek też dopisuje :-)No to git :-) Kanius........ze dzis pozytywne nastawienie i u Nat widać po poście, że dzis humor dopisuje.......kurcze i ja jakaś zadowolona jestem to chyba faktycznie coś w tym wsypaniu jest ;-)
U mnie jakby syn się urodził, to miał mieć na imię Karol.
Emiliab zatem miłego, spokojnego dnia, i ćwiczonek !!!
Ostatnia edycja:
reklama