reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
elloo
Ania pochwal sie czapulkami:-)
Anineczko zdrowka dla Was
Ewelcia ja robilam galabki w czwartek ale te bez zawijania. i zamrozilam na 3 obiadki:tak:. A w piatek naszlo mnie na bigos ha ha tyle mi wyszlo ze masakra -do zamrazalki nie wmieszcze. Wiec pytanie do was jak sie wekuje??? bo nigdy tego nie robilam.
Lubiczanko ha ha teraz to syna z daleka bedzie widac;-)

Witam
weekend w Dublinie udany muzea super.
teraz czekam na wejście do samolotu.
lubiczanko przynajmniej mógł kolor gipsu wybrać:)
Anieczko zdrowia dla was !!!!
sto lat dla solenizantow.
See you

Aniaa tańce?:szok::-DTo dobrze,że już nas nie było:-D:-D
Matt przespał całą drogę do domu,w domu zjadł kaszkę i od razu odpłynął:-DP szybko z męskiego wieczoru wrócił i zajął się solenizantką:zawstydzona/y::-D
Anineczko ja też tu Exputex kupuję,można bez recepty:tak:Zdrówka Wam:-)
Marcysia,Lubiczanko dzięki,poszukam:tak:W Dunnesie i TKMaxie nie było nic:no:

Asieńko-miał do wyboru całą paletę kolorów:tak:
Kamcia-udanego lotu!!!!!!!!!!!!!!!!
Tichonek-tańce by Cię nie ucieszyły;)))))))))))))))))))???
Kasiuleczko-ja czytałam o wekowaniu i niestety dość często się zdarza ,że gołąbki czy bigos się źle zawekowało i skisło,więc już wolałam do zamrażary wrzucić-bo serce by mi pękło jakby zły los moje smakołyki spotkał;))))))

Anineczko-nie dopisalam, ze Exputex(300ml) na MC darmowy a bez recepty takze mozna kupic tak jak Tichonek pisze :-)
lubiczanko-moje chodzenie to tak relaksacyjno-odchudzeniowe;-) tylko teraz to nie codziennie jest czas ale jak po ciazach chodzilam systematycznie przez ponad miesiac to od razu zrzucilam zbedne kilo nawet z nadwyzka:-)
kamcia-super, ze weekend sie udal, spokojnedo lotu :tak:
Aniaa,Tichonku,Gliwa-fajnie,ze imprezka sie udala:-)

uciekam,bo na leczo mnie naszlo i wlasnie w trakcie robienia zajrzalam na sekundke :)

helloł kobietki

anineczko zdrówka kochana dla Ciebie i chłopców Twych *:

lubiczanko- nie no- kolor gipsu w deche :cool2: do szkoły będzie "chodził" ?

Tichonek a jakbyś Radkowi kupiła takie spodnie i koszule i kamizelka sie zdarzy z BtS - w Tesco bywało- wygląda fajnie a i tak gdzie mu pózniej to założysz- na zakończenie roku moze jedynie;-) A Matika mi ucałuj w te pulaski - 8 razy +jeden malutki ;-)

Aniaa to wesołoo mieliście:-D

bal karnawałowy w sobote w pl przedszkolu Niki będzie miala:cool2: gada i gada o tym;-) Matma chyba nie poszła zbyt dobrze starszyznie mej :dry: no ale poki nie ma wyników nie gdybajmy;-)

spokojnego popołudnia

Aninezcko super ze chlopaka sie podobaja...zdrowka wam zycze!
Lubiczanko moj m mial niebieski gips...czerwonego nie chcial...

Boszzz nie wiejm co jeszcze chcialam..wrocilam ze spaceru...odpycham zlew w kuchni,bo sie zapchal i garow sie nazbieralo...malo tego Szym daje czadu...oddam za darmo!!!!!chce mi sie krzyczec!!!:baffled::sorry2:...wlasnie sie rozebral do naga:baffled:

aaa kto pytal o wekowanie?
ja wkladam goracy bigos do sloikow,wycieram do sucha nakretki i sloik,zakrecam i do gory dnem stawiam na reczniku i potem okrywam recznikami zeby jak najdluzej trzymaly cieplo...na drugi dzien wstawiam do szafki,moze byc do lodowki.
Nigdy jeszcze mi sie nie popsul bigos;-)

lece

reklama
Ewelcia ja pytalam, dzieki.Wiekszosc udalo mi sie wcisnac na zamraznika i jeszcze mi zostalo w garnku wiec jutro bedzie obiad a jak cos zostanie to zawekuje jeden sloik na probe.:tak:
Lubiczanko ja tez sie boje ze mi sie popsuje i wszystko zamrazam, tylko ta zamrazalka taka malusia.:-(

Do góry