reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta tak właśnie chciałam zrobic,dlatego szukałam w Dunnesie ale to nie pora i same niedobitki zostały (czyt.nie było rozmiaru):sorry2:...A zakończenie roku?Jakie?U nas w szkole były normalne zajęcia,tyle,że do 12:00 i dzieci były ubrane jak na codzień:baffled::-D
Tia...matma nie poszła:sorry2::-DAkurat!:-D

reklama
Pierwszy spacer na plażę zaliczony tej wiosny:):):), dziecko przeszczęśliwe, bo jakaś maruda jej się dzisiaj włączyła i co chwilkę był ryk, ale dotleniłyśmy się i od razu nam lepiej:)

Margaritta ta nie poszła:):) już to widzę:):)

Margaritta-będzie chodził,a jak-zwłaszcza,że w maju sobie wolne robimy:sorry2:w co przebierasz Nikusię???
Kasiuleczko-moja też tycia-ino trzy mikro szufladki:baffled:
Ewelcia-za to Dawida czerwień na nodze taką furorę,że facet ,któremu robili gips na rękę też sobie taki zażyczył:tak:
Marcysiu-ale to taki marsz sprinterski,czy takie spacery????

My z Igorkiem po spacerku,Aniaa z nami była.:-):tak:Pozniej kawke spilismy u mnie.Wiec dzionek minął miło.
Obiadek wstawiłam,M ma byc za niedługo z pracy.Igorek zasnął,a ja oglądam swoje seriale.
Lubiczanko nawet nie wiedziałam ze gips mozna załozyc w róznych kolorach.:szok:
Miłego wieczorku.

lubiczanko-spacery to z dziecmi mam dodatkowo:-D, a na chodzonym to musisz isc szybko zeby byl zamierzony efekt. Ja robie 4 km w 40min. dla jednych moze byc wolno a dla innych szybko ;-) Moja droga tam gdzie chodze rowna nie jest bardziej przypomina zycie- raz pod gorke a raz z gorki :-D:-Dzeby bylo trudniej:dry:

Marcysiu-łeeee to musisz być nieźle wysportowana:)))ja po zejściu i wejściu u mnie na osiedlu pod górkę bym się zasapała za wszystkie czasy...ale ambicje mam-od początku mojego dietkowania mam -3kg:-)
Gliwa-Ty czekasz z jedzeniem obiadku na mężowskiego???a gips-bandaże są różnokolorowe i pani je moczyła w tej substancji,która twardnieje już po założeniu:blink:nie to co kiedyś-cement na nogę i dźwigaj chora nogo;-):-D
Miłego wieczorku Dziewczynki...i super nocki:tak:

ja po basenie:-)dzieciaki sie wyszalały:-DSzymek padł:-Dw środe znowu:-)

ewelcia twój Szym ma za dużo energii,musisz mu znaleźc męczące zajecie:tak:może basen wieczorny???na mojego działa:-D

Marcysiu-łeeee to musisz być nieźle wysportowana:)))ja po zejściu i wejściu u mnie na osiedlu pod górkę bym się zasapała za wszystkie czasy...ale ambicje mam-od początku mojego dietkowania mam -3kg:-)
uuuuuuuu no to super, ze kilogramy leca,gratki :-):-). A jestes na jakiejs diecie czy poprostu MZ:-D:-D
co do kondycji to w chodzeniu nie narzekam ale pasowaloby troche rozciaganie pocwiczyc, bo wszystkie moje miesnie i sciegna zastane masakrycznie:dry::szok::baffled:

marta-no basenik rewelacja;-)Moi zawsze po basenie moment w aucie zasypiaja,tacy umordowani a ze mamy 20 km to sie wyspac zdaza:-D:-Dchociaz ja to bym wolala wybrac sie czasami sama,bo z chlopcami niemam nawet jak przeplynac nawet kawalka,nie mowiac juz o jakiejs saunie czy jakuzi:-(

lece zalegnac na kanapie,dobrej nocki wszystkim :-)

reklama
U nas dzionek w miare udany, Zuzia grzeczna, spacerek zaliczyłyśmy.
P wymienił w samochodzie alternator i teraz pojechał rozruszac samochodzik. Trzymam kciuki aby wszystko okazało się ok. Kuzyna zona pracuje w biurze salonu samochodowego i maja też obok sklep z częściami i załatwiła nam zamiennik ze zniżką (bez vat-u) i zamiast ponad 400 za oryginał to zapłaciliśmy tylko 200

Lubiczanka no to fajnie, że wszystko ok.
MartaF nie ma to jak basen, dzieci się wyszaleją i zmęczą
Marcysia eee to niezły spacerek, ja kiedys tez tyle chodziłam bo do szkoły miałam kawałek, a że ja lubię piechotka chodzić to i w zimie przez zaspy chodziłam. No i chudzinka ze mnie była. Potem już średnia szkoła blisko a teraz to mąż wszędzie mnie zawiezie. Trzeba to zmienić.

Do góry