reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga a Ty moze sprobuj iść spać, nie zebym Cie wyganiala;-)
ale musisz nadrobić Kochana
Coć Ty ja w ogóle nie jestem śpiąca :D az sama się dziwie, ale jutro myślę, ze odrobię łóżko w polsce grzać mi będzie siostrzeniec (3l) moja mała miłość i jak ciocia w pl to jest tylko mój i cały czas mówi jedziemy do Ciebie, ale tylko bez mamy :D

reklama
Chyba, ze tak;-)
Fajnego masz siostrzenca :) a na ile lecisz?
Jade :D na 8dni (340km) i pewnie większość z nim czasu spędze :) ponoć teraz cały czas wsadza sobie różne rzeczy pod bluzke i udaje, ze ma dzidziusia :D
Pola co tu dużo mówić też Kubuś :) mam go pełno w galeri na fb, w wakacje był u mnie dwa razy po dwa tygodnie i z płaczem wracał.

Widziałam, widziałam zdjecia na fb :tak:
Wlasnie jak napisalam na ile lecisz, pomyslalam, ze pewnie jedziesz:zawstydzona/y: sorry;-)

Bo Kubusie to takie fajne chlopaki:tak::-D

aga, polaa - no właśnie jakbym miała synka to chciałabym, żeby miał na imię Kubuś (to wymyśliłam już z 7 lat temu), ale mój mąż coś zaczyna się buntować co do tego imienia...

Katrina a mi to imię wcześniej sie wcale nie podobało, mąż strzelił taką propozycję:tak: powiedzialam mu, że nie a jak pojechal do pracy to sie na spokojnie zastanowilam i spodobalo mi się:tak: jak dla mnie jest sliczne:-D

Wybaczcie, ale was opuszczam kręgosłup daje się we znaki :( Boli jak chole.a Idę sie położyc, może jakiś film, ogólnie od dwóch dni mam masakryczną zgage zazwyczaj wieczorem ttzn coś w tych godzinach.
Dobranoc papatki ;D nie piszczcie za dlugo ;P

Moja siostra jak była w ciąży z moim siostrzeńcem i widziała, że to chłopiec to w pierwotnej wersji wybrała Kubuś, ale jej to wyperswadowałam. Powiedziałam, ze ja sobie to imię rezerwuję, bo może kiedyś skorzystam, dla niej zostawiam Pysio, Danio... co tam chce. Ostatecznie jest Dominik. Ma już 6 lat.

No dobra ja zmykam pod kołderkę. dobrej nocki. Pa, pa.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na szczęście nie wiem jeszcze co to jest zgaga i obym sie nie dowiedziała:-D

Nic, ja też lecę powoli.
Dobranoc ;)

Jutro pewnie tez dopiero poznym wieczorem sie pojawię.

Do góry