alijenka
Mamcia Nataszki :))
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie![]()
![]()
![]()
A pomyslcie ze bedzie jeszcze lepiej....
Jakbym się nie odezwała juz dziś to trzymajcie kciuki aby lokator rozłozył/a jutro nogi i aby sie w końcu dowiedziała czy bardziej w róż czy błekit iść![]()
ja cycków nie mam dużych także jeszcze brzuchol widzę tylko coraz gorzej mi się dostać do tego co pod brzuchem bo jak kucnę to już mi zwisa miedzy nogami![]()
Będziemy trzymać a ja radzę już maluszkowi uskuteczniać rozmowy na temat rozkładania nóżek w dniu jutrzejszym, mojej księżniczce takie wcześniejsze rozmowy dobrze robiąA pomyslcie ze bedzie jeszcze lepiej....
Jakbym się nie odezwała juz dziś to trzymajcie kciuki aby lokator rozłozył/a jutro nogi i aby sie w końcu dowiedziała czy bardziej w róż czy błekit iść![]()
a u mnie spod cycków nie widac brzucha a potem dopiero spod brzucha małej![]()
Ale narazie jakos to jeszcze gniote, rece co prawda coraz krótsze ale jeszcze daja rade![]()