reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasia.natka, no ja mam właśnie takie dziwne bóle podbrzusza. Niby nie boli ale czuję,że je mam i jakby takie bardziej twarde było. Syski mnie bolą po bokach jak dotykam i brodawki mam bardziej wrażliwe. Ale myślę, że to wszystko moje schizy :no: . Temp. 37.1 i w gatkach mokro. Muszę czekać jeszcze 8 dni i chyba zwarjuje.

Mambzika, wysylam linka do Bety HCG. Są rozpisane wartości na miesiące.

Co to jest Beta-hCG? | parenting.pl

Niedobry ten Twój małżonek, że Cię odcina od nas. Powiedz mu że Kółko Różańcowe na Ciebie czeka na kompie :-).

reklama
bionda ja też muszę ci się przyznać że zanim zrobiłam test to starałam się nie doszukiwać objawów i nie zwracać uwagi bo strasznie się bałam że znów doopa :sorry2: po teście to co innego...
najważniejsze to pamiętaj że każda z nas jest inna i jedna może nie mieć żadnych objawów a druga całe mnóstwo już od początku

i jeszcze co do hcg - normy są różne w różnych laboratoriach i w zależności od jednostek (ja miałam zupełnie inne niż te które podała bionda)

witam się dziewczynki!!!
No ale nam się forum rozkręciło!!! jeden dzień mnie nie było, a już nie nadążam z czytaniem i zapamiętaniem co i jak u którejść z Was:-D
witam się z nową??? starą??? staraczką:-):tak:Cześć bionda!!!

brzózka, Kochana jak Ty masz zawroty głowy...fiu..fiu..fiu...nic nie mówię:-) trzymam kciuki!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&

muma, żyjesz po tej kontroli???? współczuję....ale przed Tobą upojny weekend, odstresujesz się za wszystkie czasy:tak: Nie wiem czy pamiętasz, ale ja też miałam tutaj nie tak dawno kontrol, tyle ze nie w pracy. Sprawdzali moje podatki, no i właśnie dziś się okazało, że mam sporo do oddania:-(Tak więc moja kontrola do doopy!!!! mam nadzieję, że u Ciebie wypadnie lepiej!!!

mambzika, czyli możemy Ci już tak naprawdę gratulować??? no ja Ci już gratulowałam, ale czekałam jeszcze na potwierdzenie, skoro beta wyszła, to fasolka jest, nie?!!! a mężowi powiedz, że jak Ci zablokuje kompa to będzie miał z nami do czynienia:wściekła/y::-)

lumina, jak tam samopoczucie??? dziewczyny miały rację, co Ty piszesz? machnąć dziecko w wieku 15-16 lat to każdy głupi umie...bez obrazy dla nikogo. Wiadomo, człowiek wtedy młody, głupi, hormony buzują, no i wpadka gotowa!!! ale chyba nie o to w życiu chodzi. Moim zdaniem jest o milion procet lepiej jak się planuje z głową macierzyństwo i tacierzyństwo, a że im później tym trudniej, to już inna bajka. Ty się Kochana nie oglądaj na innych, rób tak jak Ci serce i rozum dyktują, no i mąż czasem...:-p i róbcie tak, żeby Wam było dobrze, ale resztę olej!!!!!

Dziewczyny, mam pytanko, do tych, które brały luteinę itp. Ja jeszcze nie mam nic przepisane, bo czekam na @ i zaraz po mam zamiar iść do gina. Tylko tak się zastanawiam....bo coś..gdzieś...kiedyś czytałam, że te leki przyjmuje się w określonych dniach cyklu, chyba nie przez cały miesiąc. I tak sobie myślę, gdyby na przykład trzeba było je przyjmować od pierwszego dnia cyklu do połowy, to już bym się umawiała na wizytę, żeby leki mieć już jak mi sie zacznie @. Nic takiego mi gin nie mówił, dlatego planuję pójść do niega jednak po @. No ale nie zaszkodzi Was podpytać:tak: Coś mi się przypomina, że mumie gin to przepisał, któras z Was coś jeszcze wie na ten tamat??? później poszperam jeszcze w necie.

cześć moje kochane
katiuszka ja miałam luteinę dość często przepisywaną ,brałam ją 10 dni przed planowaną @ powiedzmy,że od połowy cyklu to mi jakoś wypadało i jak się pojawiła @ odstawiałam ją nie wiem jak w przypadku braku @ po upływie tych 10 dni bo ja zawsze dostałam w 28 dc ...ja mam jak w zegarku tylko ostatni miesiąc miałam 37 dc jakaś paranoja ale to chyba ze względu na przesunięcie się owu
bionda najlepiej poczekać spokojnie i się nie nakręcać bo się można rozczarować niestety ale trzymam kciuki ,że będą po kolei fasoliny
Brzózka wiesz co ja myślałam ,że masz ok 25 lat :-):-Djakoś tak sobie Ciebie wyobraziłam :rofl2: jaką taką małolatkę :cool2::tak:
no i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mambzika GRATULUJE jeszcze raz...
Muma no kochana ja przecież wiem zresztą obie wiemy ,że jest wszystko ok więc nie ma co się denerwować i luz blus:-):confused2::-D
luminka jak samopoczucie dzisiaj??
kasia.natka ja jeśli pozwolisz to pomasuje Twój brzunio(podobno też pomaga) :sorry::tak:

dzięki zuzanko za odpowiedź:tak: Jak tak mówisz, to jednak pójdę do gina dopiero po @, a tak nawiasem mówiąc mógła by już zmora się przyplątać:wściekła/y: jak nie trzeba, to się zjawi w najmniej odpowiednim momencie, a jak się chce, żeby już było po, to się zebrać jakoś nie może. U mnie dziś 30dc,powinna się już rozkręcać, ale możliwe, że znowu będzie jakiś mega długi cykl, ostatni był 35 dniowy.

nooo brzózka.....coraz lepiej...a to zawroty głowy, a to mdłości....matko!!! zaraz będę schizować za Ciebie:-D

katiuszka79, witam :-) ! Witasz się ze starą reanimowaną staraczką :-D . Luteiny jeszcze nigdy nie brałam, ale może niebawem.
Zuzanka81, staram się nie wkręcać ale to silniejsze ode mnie. Dopatruję się wszystkiego a potem będzie wielka doooooooooooopa.
Brzózka, Ty już zatruć sobie nie wymyślaj , tylko nam tu fasoluj szybko! Najpierw uciekające podłogi, teraz zatrucie - na bank jesteś w stanie odmiennym :-) ! Trzymam kciukasy!!!!!

reklama
moze to tylko zbiegi okolicznosci :sorry:
na razie spokojnie sobie czekam :) i sie napawam niepewnoscia, bo lepsza ona niz @..

Do góry