reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka, @ przylezie na pewno, przez mojego M.nie było przytulanek w tym cyklu, tzn. jedno było...ale na samym początku, to nawet tego nie biorę pod uwagę.

kok.o gratuluję pięknego gluta :-D:-D:-D mała rzecz, a jak cieszy:-):tak: chyba zacznę na nowo z wiesiołkiem działać, ostatni cykl jakiś "suchawy" miałam...Pokręcone to wszystko, jak się nie starałam o dzidzię i nie zależało mi na śluzie....to było go tyle, że hohohoo....a teraz jak na lekarstwo. Zawsze pod górkę....:wściekła/y:

kasia.natka, super, że mała zdrowa, rośnie w siłę, nawet się nie obejrzysz, a już będzie ją nie tylko czuć, ale i słychać, jak się upomni o cyca:-D Matko...nie moge sobie wyobrazić jak to jest,jak się coś w środku rusza, kopie, przekręca...Będziecie się śmiały ze mnie, ale czasem jak mnie jakaś mrówka oblezie czy inny jakiś robal i tak mi się głupio rusza pod koszulką, to się zastanawiam jakie to uczucie jak się coś rusza w środku:sorry::-) ja chyba nie będę mogła się do tego przyzwyczaić...oczywiście na początku....ach...tak się rozmarzyłam....

brzózka, a który dziś dzień cyklu??? za ile masz dostać @??? jakoś nie doczytałam....:zawstydzona/y:

reklama
no więc Brzózka ma 25 dc, a cykle ma około 26 dniowe ;-):-D
czemu ja to pamiętam ??? :confused: :eek:
:laugh2:

Brzózka , Ty śpisz, a tu dziewczyny nogami tupią;-) Za wyrękę w udzieleniu odpowiedzi 5 zł się należy:-D :-D
(może być flaszka desperados ;-) )

Ostatnia edycja:
kok.o, widzę, że albo jakieś statystyki prowadzisz albo masz super pamięć:tak: Jak sobie zapomnę który u mnie dzień cyklu albo jak długie je ma, wiem kto mi to przypomni:-):-):laugh2:
No a brzózka może jutro testować....ale jestem podekscytowana!!!! jakbym to ja conajmniej miała testa robić:-)

o! i to mi przypomniało o jednym mega wyraźnym objawie ciążowym jaki mam - mózg mi się wyłącza :eek: nie pamiętam o niczym, jak coś myślę żeby zrobić czy powiedzieć to jak już idę to zrobić po minucie to nie pamiętam co to miało być, jestem roztrzepana, zagubiona i wszystko mi leci z rąk...a jeszcze do tego wszystkiego jestem strasznie płaczliwa

Dziewczyny, dopiero pół dnia nie zaglądałam i już za wami nie można nadążyć. Rozszalałyście się na całego.
Brzózka, ty to jesteś szczęściara, że testa możesz jutro robić. Rób, rób i szybko fotke wstawiaj. Trzumam kciuki , napewno wyjdą II grubaśne krechy.
Ani@k, pewnie mnie myślami ściągnęłaś. Miałam trochę zawirowań i problemów, zresztą nadal mam. Przez chwilę pomyślałam ,że wycofuję się ze staranek. Po chwili pomyślałam i problemy zawsze będą a ja jak będę czekać z dzieckiem jak miną to do setki nie zajdę. Mój Y mi oświadczył przez przypadek, że chce mieć 3 dzieci :szok: . Przy moim rozpędzie to chyba w następnym wcieleniu.
Kok.o, ja z glutem chyba mam problemy. Ciągnie się tylko na centymetr.
Masz dobry pomysł z tym wstawieniem grafiku owu i zmory. Ciężko się potem dokopać we wpisach.
Jestem ciekawa jak wyglądacie. Z Mumą się zdjęciowo zapoznałyśmy i mamy kontakt na skype. Mogłybyśmy otworzyć osobny wątek gdzie można wstawić fotki, ale tylko dla nas. Niestety nie wiem jak to się robi. Co o tym myślicie?
Muma, wracaj szybko z tej kontroli!

TESTUJĘ 10.02.

P.S
chyba pół postu samo mi się wysłało wcześniej

Kasia.natka, już się nie mogę doczekać jak bedę mogła być roztrzepana i płaczliwa. Super, że dzidzia tak ładnie rośnie i daje o sobie znak. To musi być czad :-). Mnie cały czas boli ten dół brzucha, zaczynam się zastanawiać czy może jakaś choroba mi się tam nie rozwija. Oby nie. Dziwne to uczucie. Zobaczymy, urodziłam się 13 więc tak łatwo nic mi nie przyjdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry