katiuszka79
Fanka BB :)
zuzanka, @ przylezie na pewno, przez mojego M.nie było przytulanek w tym cyklu, tzn. jedno było...ale na samym początku, to nawet tego nie biorę pod uwagę.
kok.o gratuluję pięknego gluta

mała rzecz, a jak cieszy:-)
chyba zacznę na nowo z wiesiołkiem działać, ostatni cykl jakiś "suchawy" miałam...Pokręcone to wszystko, jak się nie starałam o dzidzię i nie zależało mi na śluzie....to było go tyle, że hohohoo....a teraz jak na lekarstwo. Zawsze pod górkę....
kasia.natka, super, że mała zdrowa, rośnie w siłę, nawet się nie obejrzysz, a już będzie ją nie tylko czuć, ale i słychać, jak się upomni o cyca
Matko...nie moge sobie wyobrazić jak to jest,jak się coś w środku rusza, kopie, przekręca...Będziecie się śmiały ze mnie, ale czasem jak mnie jakaś mrówka oblezie czy inny jakiś robal i tak mi się głupio rusza pod koszulką, to się zastanawiam jakie to uczucie jak się coś rusza w środku
:-) ja chyba nie będę mogła się do tego przyzwyczaić...oczywiście na początku....ach...tak się rozmarzyłam....
brzózka, a który dziś dzień cyklu??? za ile masz dostać @??? jakoś nie doczytałam....
kok.o gratuluję pięknego gluta

mała rzecz, a jak cieszy:-)
chyba zacznę na nowo z wiesiołkiem działać, ostatni cykl jakiś "suchawy" miałam...Pokręcone to wszystko, jak się nie starałam o dzidzię i nie zależało mi na śluzie....to było go tyle, że hohohoo....a teraz jak na lekarstwo. Zawsze pod górkę....
kasia.natka, super, że mała zdrowa, rośnie w siłę, nawet się nie obejrzysz, a już będzie ją nie tylko czuć, ale i słychać, jak się upomni o cyca
Matko...nie moge sobie wyobrazić jak to jest,jak się coś w środku rusza, kopie, przekręca...Będziecie się śmiały ze mnie, ale czasem jak mnie jakaś mrówka oblezie czy inny jakiś robal i tak mi się głupio rusza pod koszulką, to się zastanawiam jakie to uczucie jak się coś rusza w środku
:-) ja chyba nie będę mogła się do tego przyzwyczaić...oczywiście na początku....ach...tak się rozmarzyłam....brzózka, a który dziś dzień cyklu??? za ile masz dostać @??? jakoś nie doczytałam....

. Przy moim rozpędzie to chyba w następnym wcieleniu.