reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oj oby ,oby nam się fasoli posypały bo ja nie chce długo czekać ;-):-pjak się rozkręci to czuje,że na całego :tak::-D
katiuszka a może @ nie przylezie?
bionda ja wiem ,że ciężko nie schizować trzymam kciuki w takim razie&&&&&&&&&

reklama
eloł babeczki
Widze, że nam sie tu znów rozkręca triller w dwóch aktach;-):-D
poprosze o codzienne odcinki z głównymi bohaterkami Brzózką i biondą w narracji :-D

Brzózka testa rób w dniu @ :tak:

A ja sie pochwale :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzisiaj znalazłam "tam" takiego faaaaajeeeeeeego gluta, sie rozciągnął chyba na 10 cm! :zawstydzona/y: ;-) Musiałam to napisać, bo ja z tych bezśluzowych, a teraz wcinam wiesiołek i len w ilościach maksymalnych dozwolonych no i chyba działają! :-D
No i sobie urlop wziełam.... na dni płodne :-D:-D:-D:-D (znaczy przypadkiem akurat tak wyszło, ale co tam, niech będzie że na płodne ...:-D ) Więc ja wypoczęta i zamęczam małża :-D

Witajcie!
Alle emocje! Rany julek, Brzózka rób testa!!!
Bionda musze powiedzieć ze niedawno o Tobie myślałam...witaj po dłuuugiej przerwie!!! No i chyba też szykuj test!!!:tak:
Mambzika witaj w gronie!!! No i WIELKIE GRATULACJE!!!! Mąż nie może Ci teraz nic zabraniać bo ciężarnej się nie odmawia;-)
Zuzanka śniło mi się ze zaszłaś w ciążę!!! Ciekawe czy wyglądasz tak samo jak w moim śnie...
Muma jutro już piątek!!!!
Kasia.natka opowiadaj jak się czujesz, jak mocne kopniaczki otrzymujesz....

Za wszystkie dziewczynki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to aby się II pokazały, aby chandry odleciały...ale mi się zrymowało:-D

Kok.o owocnego urlopowania życzę &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
hehe kok.o to widzę ,że tak jak ja :-) w weekend miałam taaaką owu ,że nie śniła mi się taka :szok:ale też pijam len ale na żołądek a nie na śluz nie wiedziałam,że na śluz działa ?

kasia.natka ja jeśli pozwolisz to pomasuje Twój brzunio(podobno też pomaga) :sorry::tak:
no dobra :-) skoro pomaga to się zgadzam

mam mdlosci jak cholera. i albo sie zatrulam albo...:szok:
la la la ... &&& ...

Witajcie!

Kasia.natka opowiadaj jak się czujesz, jak mocne kopniaczki otrzymujesz....
dziękuję kochana że pytasz :* czuję się super, żadnych dolegliwości no jedynie kręgosłup ale to jak go przeciążę i na plecach nie mogę leżeć :confused2: waga ładnie powolutku przyrasta bo pilnuję tego bardzo no a kopniaczki :rolleyes2: coś cudownego, czuję jak się obraca, stuka, puka, kopie, przeciąga się itd. a że jest co raz większa i siły ma co raz więcej to czuję to dość często :happy:
oj już niedługo same to poczujecie &&&

MAM TAKI WNIOSEK - KOBIETKI SCHIZUJĄCE PODAJĄ DATY TESTOWANIA!!! NATYCHMIAST!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
to ja tak delikatnie masuje :-)i podbieram fluidki niebieskie bo chcę chłopca :-Doj ja już nie mogę się doczekać jak zajdę w ciążę i będę to wszystko czuć .......
Brzózka??????????????????????

Do góry