reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

moja znajoma urodziła pierwsze jak miała 16 lat , ułożyła sobie życie , w ciągu roku był ślub , dostała dom od teściów , mąż skończył szkołę i pracuje w firmie rodziców a teraz spodziewają się drugiego dziecka , ona miała pierwsze w wieku 16 ....

hmmm nie nazwałabym dojrzałością zachodzenia w ciążę w wieku 16 lat. I w ogóle to nie ona sobie życie ułożyła, tylko wszyscy wokoło niej je jej ułożyli. Ona tylko dziecko urodziła (pisze to oczywiście tylko na podst.tego,co napisałaś)
I w ogóle chyba mam całkiem inną definicję układania sobie życia.
I fakt, dojrzałość nie zależy od wieku.

reklama
tak - ułożyła sobie życie przez dziecko choć mi do 30 tki się zdawało że dziecko może rozwalić życie a teraz tego żałuje

Brzózka, zawroty to ponoć jak najlepszy objaw! Mogą być nawet omdlenia. A powiedz mi kochana ile czasu minęło od owu - czyli staranek, no i kiedy powinnas okres dostac. Tak wypytuję bo mnie dziwnie podbrzusze pobolewa i syski jakby mi miały eksplodować (ale rozmiaru nie zmieniły). No i zaczęły mnie swędzieć dziwnie jak tylko kok.o napisała ze swędzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie ma to jak schiz w wieku 35 lat !!!!!

Hejka :-)
Melduję, że jeszcze żyję, podczytuję Was z komórki wieczorkiem,
Jeszcze dwa dni kontroli i wrócę do żywych...
Trzymam kciuki za Brzózkę i Biondę &&&&&&&&&&&& , mówię Wam im bliżej wiosny tym więcej będzie brzuszków ;-)
Miłego dnia:-)

Muma, trzymaj się i nie daj się zmorom z centrali! Pomyśl jak bięknie będzie w weekend podczas staranek. Ci z kontroli tylko pomarzyć o tym mogą.
Kasia.natka, a jakie były Twoje pierwsze objawy?

U mnie dziś zaczyna padać piękny śnieg, jestem z tego powodu szczęśliwa. Chyba tylko ja bo włosi już załamani. Tu jak temp. 0 to koniec życia - zero wyjścia z domu.

Miłego dnia Dziewczynki!

Pipeczki:-) jestem nie moge sobie dni ulozyc, praca, dom i niby mam wypoczywac...moj zawiesil mi kludke na kompa:-D.
Musze poczytac co nasmarowalyscie:nerd: jestem jakas zakrecona i przerazona...odebralam bete 727:szok:.
Nie wiem jak je zinterpretowac wg. mnie jak je robilam to byloby od 1 dnia ostatniej miesiaczki 32 dni
Ja nawet nie wiem jak to forum funkcjonuje czemu Wam nasze pseudo imiona wychodza tlustym drukiem a mi nie??? a jak sie cofne do wypowiedz z innych stron to mi kasuje to co napisalam kurcze ale ja tepa
:eek:
brzozka i biada, ale bylaby zadyma trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za cala reszte no bo jak mi sie udalo no to i Wam tez musi a czuje ze wnioslam troche fluidkow 2 kreskowych

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia.natka, a jakie były Twoje pierwsze objawy?
hmm w zasadzie u mnie nic takiego się nie działo, początek wiadomo był m@łpowy czyli głównie bóle brzucha, ciągle było mi gorąco i uszy zatkane (w zasadzie dopiero w II trymestrze mi to przeszło), czasem mega głód, czasem jakieś smaki a no i (.)(.) mega wrażliwe, czasem nie można było ich dotknąć
mambzika na wyniku bety powinnaś mieć podane normy dla konkretnych tygodni a co do forum to jest dość proste-tłusty druk robię sama (zaznaczam)

Do góry