reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
yyyy no dobra, może być grupa zamknięta, tylko że w ten sposób utrudnimy "nowym" dołączenie sie do schizolek ;-)
A ze zdjęciami.. no błaaaagam! , będe musiała do fryzjera najpierw pójść ! ;-):-D:-D:-D

(albo wstawie jakieś nieaktualne, że niby sie taaak trzymam! :-D)

bionda glut jak się ciągnie to juz jest dobrze , wzorcowe egzemplarze produkują takie ciągnące się od pralki do umywalki (hehe Muma), ale takie krótkie jak Twoj też są OK :-D

Ostatnia edycja:
To może na tą zamknietą tylko będziemy fotki wstawiać a tu bedziemy pisać, żeby nowe do SCHIZKÓŁKA też miały dostęp. Potem nowe będziemy zapraszać.
To całe szczęście, że mój glut może być. Tak sobie myślę, że jakby nas nasi panowie poczytali to by się załamali (mam na myśli nasze gluty). Niektórzy panowie mogliby być nawet dumni, ale to tylko ci od tych od pralki do umywalki :-D. Wzorcowe egzemplarze niedługo będą skakać na Glucie zamiast na Bungee.

Witajcie, ja z komorki pisze bo mi interneto małz zabrał..z tymi glutami coś jest na rzeczy bo w moim tez sie zakochalam:-D
Kasia.natka ja bym mogła Cie całymi dniami słuchać..poglaskaj odemnie brzuszek..super ze wszystko w porządku:-)
Jestem oczywiscie za tym abyś założyla grupę zamkniętą.
Brzózka mnie juz kciuki bolą..cały czas jestem na czatach...

Z tego wszystkiego zapomnialam napisać jak w moim śnie wyglądała Zuzanka..uwaga: włosy krótkie, takie tuż za uszko. Oczy zielone, szczupła wyższa odemnie (ja mam 164 cm) usta wąskie dla porównania-takie jak maja ludziki na japońskich kreskowkach..
Włosy takie szatynowate..

:-D:-D:-D:-D
Się tu z rana posmarkałam ze śmiechu przy Waszych glutach :happy::happy:
Mój w tym miesiącu dopiero zaczyna się kształtować, dzisiaj był na jakieś 3 cm , ale mówię Wam, wiesiołek wiesiołkiem - ja tam jadę na Mucosolvanie.
Jakie to super forum się zrobiło !!! Nareszcie jest co czytać rano :tak:
Brzózka - dawaj no tu kochana info co z Twoim testem, rano już na pewno musisz zrobić. Może już zrobiła i świętuje bez nas ?? :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&
Jestem za grupą zamkniętą ale tylko dla zdjęć i takim tam osobistych bardzo spraw ;-) Nie wiem do której grupy wpisałabym Gluty nasze :rofl2::-D Aaaa jeszcze mam przemyślenie , może mróz sprzyja rozciąganiu się :laugh2:
Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim ale jeszcze dzis kontrola , ale to już finisz, pewnie później się odezwę.
Baaaardzo się cieszę, że tak się tu ruszyło.!!:-)
Melduję , że od dziś zaczynamy boboseksy a testuję 19.02 :-):-)
Miłego dnia :-)

Brzózka- dopóki nie ma @ jesteś w ciąży i tego się trzymamy ! Ja Ci mówiłam, w mojej ciąży bardzo późno mi wyszły II.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Muma dziekuje. Ale chyba nie ma co sie ludzic?
no ale masz racje @ jeszcze nie ma.
dzis powinna byc.

a ja tez jestem za ta grupa zamknieta ( doczytalam)

Do góry