reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No prosze, co to za alkoholizowanie się na noc:-D
Mamoot, fajnie, że taka kasa wpadła. Przynajmniej wiesz za co pracowałaś
Ja o podwyżkach też nic nie słyszałam
Pati, ostatnio chciałam jej zrobić zdjęcie telefonem jak wyskoczyła na granatowy fotel - nie było jej w ogóle widać:-DAle zrobiłam potem aparatem i coś widać ;-) Wrzucę po południu

reklama
pijaczyny Wy jedne :))))

U nas jednak zmiana planow co do wyjazdu walentynkowego...Mielismy jechac ze znajomymi ale oni jednak nie moga sie wyrwac...mama tego kolegi podupadla strasznie na zdrowiu-dostala przerzutow raka juz na kosci i nie chca sie ruszac-co oczywiscie bardzo rozumiem... wiec bierzemy mloda i ruszymy gdzies na strone polska do fajnego hoteliku ze Spa tak zeby mnie "obrobili" od stop do glow ;) w tym hamburgu dosc drogo bo sama doba w hotelu od 200 euro...jakbym jeszcze chciala ze Spa skozystac to mysle ze taki weekend wyszedlby nas jakies 500-600euro ;) a w pl.z pewnoscia za polowe dam rade :)

U mnie termometr pokazuje minus 23 na zewnątrz i plus 23 wewnątrz masakra!

Wziełam sie za prasowanie;) przy okazji ogladam film i mam ochote na winooooo jest tam kto?

no ja housa ogladam i tak na deske doprasowania spogladam....
a chłopaki jeszcze nie śpią - mają na dobranoc kino w sypialni bo auta oglądają...

Ja zaraz ide sie myc i spac... mimo ze dzis przespalam pol dnia jakos mi zimno i juz do lozka mnie ciagnie ;)
Dzis musialam wina pochowac z balkonu bo zaczynaly korki wystrzeliwac!!! :-D zapomialam ze mialam je na balkonie ;)

Ja też dzis zasypiam cały dzień.
Ale poki co znów winko sączę - jeszcze co nieco po imprezie zostało. Z resztą konkurencji do picia nie mam, bo Marcin znów na antybiotyku. Poprzedni antybiotyk nie ubił mu paciorkowców anginowych i ma nawrót.:no:
A jutro nie idę do pracy. Od 3 tygodni planowałam pracę w trybie 4 dni po 5 godzin, ale ciąle było tyle roboty, ze chodziłam codziennie. Ale dziś się udało zamknąć robotę i jutro mam wolne - juhuuu... :-)

reklama
Oj tak mróz jest spory. Ola od przedwczoraj siedzi w domciu. Nie chciałam jej puszczać, żeby mi nie przemarzła. A moje samopoczucie jakoś siada. Głowa coś mnie boli i wszystko powoli wkurza.

Do góry