gosiaczek30
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i dostałam skierowanie na glukozę, mam zrobić pod koniec lutego. Ginka mi zaleciła dolanie trochę chłodnej wody i wciśnięcie cytryny - to zrobi się z tego lemoniada
hehe...ciekawe czy zniosę to na czczo! nie kazała mi się oczywiście nigdzie ruszać i nawet krzyżówek nie rozwiązywać, bo za dużo się przy nich myśli!! jaja normalnie. Na szczęście idę razem ze szwagierką to po prostu sobie pogadamy.
, tak miałam w trochę późniejszej ciąży jak mały wypinał dupkę czy główkę i to było podobne ale jednak inne, teraz zdecydowanie nie jest to kluseczek tylko właśnie cała macica staje dęba, w poprzedniej ciąży strasznie się zdenerwowałam tym bo myślałam, że przez to wcześniej urodzę ale nic takiego się na szczęście nie zdarzyło

to sie robi w labolatorium? bosko, u mnie wszyscy tam nudni sa a srednia wieku pacjentow to 85..
to moze ksiazke albo co?