reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny, jak usunąć link do mnie na stronę, który podałam ze 3 posty wcześniej. Nie pomyślałam a teraz widzę wejścia z BB na moją stronę. Jak to wy wchodzicie to spoko, ale nie chciałabym aby w wyszukiwarce był link ze strony do postów na BB.

Kto jest administratorem naszego wątku, chciałabym prosić o usunięcie linku.

reklama
witajcie kochane

kasia.natka, to imprezka jutro!!!! szykujesz coś małego??? gości będziesz miała czy tak symbolicznie tylko z M., no i z córcią???:-)
imprezka na 6 osób bardzo udana :tak: pojedli, popili, pośmiali się i torcik zjedli P1060223.jpg

a ja mam dola:( a oprocz doła ...@ :-:)-:)-( a oprocz @..wczoraj sie dowiedzielismy ze mama mojego męża ma raka płuc :-:)-:)-(
tulę tulę tulę... ale oczywiście już ziółka pijesz bo tak jak już mówiłam tym razem ci się uda &&& a co do teściowej to szczerze współczuję

kochane dziękuję wam ogromnie za życzenia :*

ja dziś po dentyście, a tak sobie urodzinowo zaszalałam :-D no i proszę o kciuki ogromne żeby mój ząb zechciał współpracować z lekarstwem bo jak nie to kanałowe mnie czeka :sad:

No nie chciałabym, bo jak moi klienci czy dystrybutorzy wpiszą nazwę mojej strony to pokażą się tez zakładki do BB i wszyscy będą wiedzieć, że się staram i nie mogę :no:. Chciałam sama to zlikwidować, ale nie umiem :zawstydzona/y:.
Kasia.natka, super że imprezka się udała. A dostałaś jakiegoś buziaczka od Malutkiej z życzeniami? Trzymam kciukasy za ząbka, wiem co to za ból bo ja zawsze mam kanałowe. Ogólnie mam bardzo słabe zęby.

bionda no to teraz wiem dlaczego....może uda się komuś go usunąć?
kasia.natka ale bym zjadła torcika mniam,mniam :-)a co do ząbka no to lepiej żeby nie bolał....ja mam zęby dobre i nigdy dużego problemu nie miewam.....

bionda moja Kruszynka wciąż mnie tam od środka okłada życzeniami :-D więc mam nadzieję że i buziak jakiś mi się dostał
co do leczenia kanałowego to ja nigdy nie miałam ale słyszałam że boli i boję się panicznie zwłaszcza że teraz dostaję takie łagodne znieczulenie ze względu na ciążę

a co do linku to musisz napisać do administratora lub moderatora, poszukaj na początku wątku lub w spisie wątków albo po prostu napisz do jakiegoś podanego na głównej stronie forum

bionda znalazłam - w spisie wątków "staramy się" na dole jest podanych trzech moderatorów

zuzanko zapraszam na torcik bo jeszcze trochę zostało a co do zęba to ja też bym wolała żeby nie bolał

Ostatnia edycja:
hmmm zuzanko...swędzi mnie teraz ale ogólnie brzuch bo się skóra rozciąga ale nie przypominam sobie żeby sam pępek swędział mnie na początku

reklama
zuzanko byłam u gina w styczniu i stwierdził że co ja chcę skoro mam już jedno dziecko, i wiesz ten ginek twierdzi ze za bardzo chcę i mam odpuścić skoro wsio dobrze u nas i wiesz stosuje jakąs psychoanalizę u mnie żebym już nie chciała:-D

bionda mnie też ostatnio coś po winie żołądek boli :(

a śniło mi się dzisiaj że w ciązy byłam miałam piękny nabrzmiały biust i sinawe sutki:-D

Do góry