reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no też mi dziwnie, że Muma ostatnio lekcji nie odrabia. Wstawiam meble na swoją stronę bo mi firmy cały asortyment zmieniły na 2012, nie ma nic nudniejszego :crazy:, ale zrobić trzeba.

Mnie kalendarzyk wyliczył na 11.02

przy 27 dniowym. ja mam cykle 27, 28 dni prawie na przemian.

Dziewczyny chcecie mebel z Argentyny za free ? Oddam i jeszcze za transport zapłacę :crazy:.

bionda a jakie te meble mi się przyda kilka nowych ;-)ja mam 28 albo 29 :-D od 2 lat zero jakiś zmian ,no ostatni miesiąc miałam 37 dc to było podejrzane ...i jak dostałam @ bolesne :no:

jak masz swoje ładne to też przyjmę ...jak za darmo :-D a mnie brzuch coś boli i właśnie cosik mi się pojawił brązowy śluz ,nie wiele tego ale troszku jest :crazy::shocked2:nie wiem co się dzieje za wcześnie na @ ,kochana to Ty nie dźwigaj nic przed 11 ja też mam zamiar się oszczędzać teraz :cool:

A może to implantacja ? Przeciez jeszcze 5 dni mamy do @. Może leć zrób testa. Tu są takie co wykrywają na 4 dni przed @. Może w Polsce. Dawaj znaki co z tym sluzem, ja nie mam pojęcia.
Zbiera mi się na dużego hafta :szok:. Chyba racuchy mi zaszkodziły.

reklama
coś Ty bionda ja w cuda nie wierze,zawsze mam nadzieję tylko :-) testu obiecałam sobie po ostatnim miesiącu,że nie zrobię jeśli nie przekroczę terminu 2 tygodni :confused2: hafcik ...hmmmm chyba racuchy bo za wcześnie na mdłości ale,ale nigdy nic nie wiadomo :-D:tak:ja zaraz też powinnam zjeść kolacyjkę bo do 18 jadam tylko :sorry:

Do góry