reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda - a jak tam Twoje objawy ? ;-) Oprócz łakomstwa i ulewania się po winku , hihihi:-) Może ta jedna lampka to jakaś spora była, co ??;-)
Teraz Ty i zuzanka jesteście najbardziej w ciąży przecież :rofl2:
A propos libido - no mnie się chce - tak 2-3 razy w miesiącu i niekoniecznie wtedy kiedy trzeba :zawstydzona/y:

reklama
lopop i zobacz pierwsze dziecko bez problemu tak? a teraz 2 iui i nic? a wiedzą dlaczego coś mówią lekarze czy jak mi ,że trzeba cierpliwości ? my właśnie jesteśmy na etapie zbierania dokumentacji do adopcji...
a co do chcicy to ja zawsze mam najwięcej chęci w trakcie @ :-):-D
no Muma 11.02 się okaże :-Djak mnie @ zaleje jak co miesiąc :confused2::crazy:

ogarnęłam się trochę ale coś migrena mnie męczy :wściekła/y::-:)eek:

Nie wiem jak Wy ale ja normalnie zasypiam na biurku ...:eek: Jak tak dalej pójdzie to zasnę na M jak Miłość i tyle wyjdzie z dzisiejszego wieczora.
Czy Wy też "po" już nie wstajecie do ubikacji jak ja i śpicie całą noc w jednej pozycji tak żeby się nie wylało ? :happy:
Pewnie tylko ja tak mam :rofl2::-)

Brzózka, kochana nie przejmuj się, zaraz nowe staranka. Zyczę Ci udanego nowego cyklu i tulę mocno.

Ja tak jak Zuzanka , czekam do 11.02. Jak narazie to syski mam większe i bolą mnie po bokach i trochę swędzą. Ten objaw też może być na okres. W majtach cały czas mokro, wodnito. Z łasuchowaniem to nie objaw bo ja tak cały czas mam. Ogólnie nie wiem co myśleć i staram się nie schizować. Chciałam zrobić ten test na 4 dni przed @ ale go nie mam. Jutro pójdę do apteki bo dzis zadyma za oknem. Coś mi się wydaje dziewczyny, że ja naturalnie wydalam z siebie ciążę w czasie okresu nawet jak jest. Dlatego ten test chcę zrobić. Może powinnam cos brać na podtrzymanie.
Muma, ja ostatnio po robiłam przez godzinę świecę :-D. Razem z Y.
A mnie też najbardziej się chce w okres, jakaś przewrotność natury. Jak brałam kiedyś jaśmin to bym mogła 5 x dziennie :-).

kiedyś wstawałam i chodziłam do łazienki ale jak iui nam nie wyszło od tamtej pory mam tak Ty Muma i zadzieram nogi do góry jeszcze :-D:rofl2::-Djak bionda ja poczekam z testem do @ ,ja też mam wrażenie ,że ostatnie miesiące poleciało bo miałam @ w 37 dc przy 28 dniowych cyklach....po in vitro we wrześniu miałam poronienie samoistne i brałam luteinę na podtrzymanie i encorton ....a w @ to mam chcice największą bonda:-D

Ostatnia edycja:
.......no i mam już ślinotok na słodycze zwłaszcza coś czekoladowego.......zawsze mam tak przed zmorą :wściekła/y::eek:
wiesz,że nie wiem bionda ja mam mokro :cool: cokolwiek ktoś coś sobie pomyśli :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
bionda - są różne teorie , ja się w tym akurat pogubiłam, ja przed @ mam sucho sucho sucho a przed samą @ - glut i mokro :-D

Do góry