reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Przypomniało mi sie dzis o nich i zrobiłam na sniadanie - dzieci krzyczały na głos ze uwielbiaja i kochaja mnie nad zycie ze im je zrobiłam:tak::-)
a sama chyba czułam niedosyt po sniadaniu:happy:

a wiecie jakie fajne sakluski z jajkiem w przyprawach?
We włoszech mnie tego nauczono - gotujesz kluski, odlewasz wode dodajesz olej, wbijasz jajka, przyprwy i na ogniu cały czas. Chyba był jeszcze zólty ser ale nie jestem pewna... :baffled:

chyba... to ja bede musiala tego spróbować:-D
a jakie kluski??

reklama
my bralismy jakies swiderki czy cos tego typu, a orginalnie jakie sie daje nie wiem.. w sumie i nitka w smaku zła by nie była;-)
mnie tego uczyła polka, ktora mieszka we włoszech kilka lat i to niby jest ich danie wiec jesli sicil o tym słyszała to napewno cos podopwie bo ja to tak jak mowie pamietam piate przez dziesziate, ale dobre było i szybko sie robi:tak:

aaaa, ze makaran hehe:-D
moj maz tez zawsze mowil kluski i nie wiedzialam do konca o co mu chodzi, w kadym regionie chyba kazdy mowi po swojemu:tak:
To musi to byc dobre, nie ma co :) na pewno o tym pomysle

buziak - ja właśnie wczoraj na obiadek sobie zrobiłam kokardki z brokułami i z jajkiem, mąż jadł ziemniaczki z bitkami, a Alinka rosołek z lanymi kluseczkami

Witam się dziś ja pierwsza :-D
Nie śpię już od 4, położyłam się wczoraj później spać i kurde wcześnie wstałam :-(
Ja już właśnie piję kawkę i jem śniadanko :-)

hejka z raaana :)
lublin znów zasypany śniegien.. :/

buziak co do klusków z jajkiem :D
znam to :D ja czasem robię tez z takich co troche poleżą, nie muszą być świerzo z wody wyjęte :)
serek żółty można dawać ja czasem daję ;p i dobrze smakuje też z keczupem ale co kto lubi :)
to jest taka tania szybka kuchnia :)
ja zawsze robiłam z nitek ale to jest obojętne z jakiego makaronu sie robi - przecież to tylko kształt :)

Życzę miłego dnia :p Zaczynając kolejny nowy tydzień ciąży :)

Gkvip gratuluję Ci córeczki :) - to nie będzie dwóch Milanków na forum :-D
Mia to piękne imie.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana:)
Co do makaronu z jajkiem to też jako dziecko tak jadłam, a czasami można jak się makaron juz podsmaży wbić jajko jako sadzone i tez pycha:)

Kamila 25tydz, ale Ci fajnie:)

Dzień dobry
Ja na chwile zaraz do notariusza i tłumacza przysięgłego musze jechać miłego dnia:-)Aga w ty:-)m samym momencie post...

reklama
Do góry