reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

mnie tez to dopadło, ale dopiero o 6:shocked2:

Ja dalej wycinam z rzeczy, ktore maja bezposredni kontakt ze skórą, z bluz czy spodni to nieee;-)
A co do gadania ludzi to sie nie przejmuj!!! Mi na blizniaki cały czas tak gadali - oj szkoda, ze nie parka!!! A ja własnie sie cieszyłam, dla chłopcow super ze sa jednej płci no i dzieki temu mam identyczne blizniaki //jakos od poczatku ciazy nie brałam innej ewentualnosci pod uwage hehe Teraz tez gadaja i beda gadac ale najwazniejsze to wiesz dystans do pewnych spraw i laseczka!!!!! :tak:;-)

Super, ze juz wstałam, bede zasypiac na stojaco:baffled:

ja wycinam ze wszystkiego bo mnie "gryzie",moje chłopaki też sobie wycinają te metki
właśnie usiadłam z kawusią i po pierwszym łyku stwierdziłam,że coś jest nie tak...popatrzyłam do kubka-samo mleko:szok::baffled:co ja zrobiłam z kawą???

reklama
Dzień dobry

Waga moja idzie do góry z 67 juz 70 kg po tygodniu różnica ........:baffled:.....na szczeście ubrania większe wiec obaw niema aby doszywać kawałkami brakujące cm-etry.:tak:
Wczoraj mój pracodawca powiedział że swoje zwolnienie powinnam zanieś sama do Zusu:wściekła/y: bo on nigdy niesłyszał aby to musiał robić .......ciekawe z ze złamaną nogą też by Mnie wysłał.?:wściekła/y::baffled:
Jeszcze tylko dwa dni do wylotu i już w poniedziałek o 22-20 usiądę dupką na lotnisku...:-)
Powodzenia na wizytach i gratuluje poznania płci...:tak:

właśnie usiadłam z kawusią i po pierwszym łyku stwierdziłam,że coś jest nie tak...popatrzyłam do kubka-samo mleko:szok::baffled:co ja zrobiłam z kawą???

dobrze ze sie zorientowałas:-D:-D

Tydzien juz chłopców trzymamy w domu bo Bartek kaszle i jest coraz gorzej, dzis to jakas masakra:baffled: Nie umiem wyleczyc własnego dziecka;-) Dominik z kolei sie ze mna tadguje, czy mrozone truskawki moga byc jego sniadaniem:szok:

buziak co do Waszej rozmowy na temat wycinania metek - kurcze... nigdy tego nie robiłam ( jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby je wycinać :szok: ) Bo mi nigdy nie przeszkadzały, pewnie dlatego, że mama mi tez ich nie wycinała i może jestem przyzwyczajona?!?!
Wiktorowi jak się urodził tez nie wycinałam w sumie nie pomyślałam, że to może "gryźć" Co innego jam metka jest ogromnej wielkości - czasem takie się zdarzają - to nie da się jej nie wyciąć :)

A co do targowania się Twojego Dominika to ja już się nie moge doczekać takiego wieku jak Wiktor będzie miał tyle do powiedzenia :) i będzie chciał mnie przekabacać :)

Ruda hahaha jak Ty to zrobiłaś że pijesz kawe bez kawy? haha... niezła jesteś :)

PaulinaMaria
to juz lada chwila i się spotkasz z ukochanym :) Pewnie już się nie możesz doczekać? :)

buziak ja też myślę,że truskawki mrożone mogą być:-)
no nie wiem jak to zrobiłam,ale wczoraj jak lałam sobie kawkę do kubka to nalałam z dzbanka wody.....to ciąża i tylko mi ćwiartka mózgu działa:zawstydzona/y:
moje dużę dziecko poszło sobie do szkoły i mam spokój:-)jeee ile on mi nagada zanim wyjdzie:szok:

buziak ja też myślę,że truskawki mrożone mogą być:-)
no nie wiem jak to zrobiłam,ale wczoraj jak lałam sobie kawkę do kubka to nalałam z dzbanka wody.....to ciąża i tylko mi ćwiartka mózgu działa:zawstydzona/y:
moje dużę dziecko poszło sobie do szkoły i mam spokój:-)jeee ile on mi nagada zanim wyjdzie:szok:

ile lat ma Twoje duże dziecko ?;p

hejka u mnie znowu mroźno widzę że tyle nowych wiadomości gratuluje wszystim mamusiom poznanych płci
czy wy zawsze musicie pisac tyle o jedzeniu ja zawsze w pracy to czytam i mi gul skacze na sama mysl :-D

reklama
duże dziecko ma 11,no prawie 12 i jest już strasznie dorosły i w ogóle....
a dziś założył koszulkę tyłem do przodu i na lewą stronę:cool2:
a potem stwierdził,że chyba musi zrobić porządek w piórniku bo mu się coś tam nie mieści.....i jak zobaczyłam co on tam ma......SZOK!!!!

Do góry