reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

pytanko: ja do tej pory, pozwalalam sobie na mala kawke rano i 1kubek herbary bezkofeinowej dziennie
dzis z racji kataru wlasnie pije drugi kubek herbatki
nie za duzo to oby? :baffled:
Ja się tym aż tak nie przejmuję... A Ty tym bardziej, skoro zdaża Ci się to rzadko :tak:Nie dajmy się zwariować ;-)

a ja rano zauwazylam ze zaczyna mi leciec z piersi siara ,szok..
Mi już od dawna cycki przeciekają, więc luz ;-)

A co do wagi - ja mam juz jakieś 6/7 kg na plusie. Pytałam dziś gina, czy nie za szybko tyje i stwierdził, że nie ma podstaw na razie, żeby się mnie czepiać... :sorry2:
Ale zaskoczyła mnie ogólnie jedna rzecz - przytyłam w łydkach!:szok: Tego bym się nie spodziewała...

reklama
nioo wróciłam z usg, opis w odpowiednim wątku
cieszę się bo był przy tym badaniu też lekarz mi obcy aż z Krakowa, który szkolił mojego gina jak obsługiwać usg 4d.

teraz mogę robić zakupki dziewczynka potwierdzona na 100%

:-p:-p:-p

ja jakos balam sie tych sterydow ,a wlasciwie tego czy nie jest jeszcze za wczesnie na podanie ich maluszkom..
ale teraz juz sie ciesze ze mamy to za soba , bo nawet wrazie jakby sie cos dzialo to stres jest tez juz troszke mniejszy..
a w ktorym tygodniu Twoi chlopcy je dostali ?

pewno tez cala ciaze Cie stres zzeral.. tak duzo przeszlas..
nic tylko podziwiac :tak:
a ja rano zauwazylam ze zaczyna mi leciec z piersi siara ,szok..

asiia - dostałam je juz bedac w szpitalu 25/26tyg - 28/29tydz.
Nie pamietam juz dokładnie:no: A ciąze z chłopcami miałam koszmarna, praktycznie cały czas w łóżku:baffled: i jeszcze trafiałam do szpitala:wściekła/y:
Potem jak urodziłam 2miesiace jeszcze , czyli m/w tyle co bym donosiła;-)

Paulina mam nadzieje ze nie zapomnisz o nas jak juz bedziesz w raju? :)

u mnie dzis rano na wadze 56.7 czysli 6.7 na plusie, nie jest zle.
na obiedzie bylismy dzis z pracy w ikei bo blisko, i jadlam dorsza z puree. nie wiem jak robia to puree w ikei ale jest niesamowite! ma taki ciekawy posmak jakby slodkawy... mam nadzieje ze to nie chemia :/

uuuuulala mialam wlasnie isc kanapke zrobic a tu maz zaprasza do restauracji :))) no to sobie dogodze. az sie zrobie na bostwo a co!

Tak nie zapomne ogłaszam że będe prowadzić baby boom night dla nocnych marków cieżarowych hihih.
u was będzie 7 rano a u Mnie 16......
:cool2: spoko będe wam podawać wyniki meczów do przodu....:-) i totolotka:-)
..

Ostatnia edycja:
To ja nie wiedzialam ze herbatka szkodzi???? ja wypijam dziennie ze 3, no i rano kubek obowiazkowej kawusi:confused: bez niej nie funkcjonowalabym w ogole. Na poczatku ciazy jak meza nie bylo w domku i nie pil kawy w domu to robilam sobie tylko zeby ja wachac!!! Bo jakos taki byl dla mnie boski zapach jak zaden inny, wtedy bym nie mogla wypic bo zaraz bym biegla do kibelka ale teraz nie przeszkadza mi juz w ogole, wiec delektuje sie ta rozkosza:-)

reklama
Mój syneczek był dziś u lekarza na bilansie 3 latka. Nie chcę się przechwalać ale pękam z dumy i skaczę z radości. Mój mały Polaczek u niemieckiego lekarza został wychwalony pod niebiosa. Lekarz powiedział, że jest tak inteligentny i tak dobrze rozwinięty, że takich dzieci ze świeczką szukać. Stwierdził, że chyba wciąż czytamy mu książki i że mamy nie zmarnować tego co osiągnął do tej pory. Jeju jaka to radość wielka dla mnie! Dobra, dość przechwałek, tak się cieszę, że musiałam wam napisać.

sicil
herbata sama w sobie nie jest szkodliwa, tylko w dużych ilościach i bardzo mocna zaburza bodajże wchłanianie wapnia i dlatego trzeba umiarkowanie ale 2 dziennie to spokojnie można wypić, tak chyba wczoraj w ddtvn mówili :)

paulinamaria
zawsze tu się jakaś co najmniej jedna znajdzie, która spać nie może :)

alijenka
no to miłych zakupów, teraz możesz spokojnie szaleć na różowo księżniczkowo!

Do góry