reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin...przecież tu jest wiele Dziewczyn, ktore napisały,ze w ciągu paru tygodniu utyły nawet 6 kilo, naprawdę uważasz,że utyły dlatego,ze jedzą po 9000 kalorii dziennie? Naprawde ciezko jest zjeśc jedego dnia taką mase kalorii- chybą,ż enie wiem codzinnie słok masła orzechowego się je. Każdy m inna przemiane materii, ale jednak wiekszośc kobiet jakby jadła już koło 3000 kalorii dziennie to by tyła, bo dzienne zapotrzebownie to tylko 2000-2500 na kobietę. Naprawde nie wiem skad wziełaś 9000 kaloriii na jeden kilogram.......Aspalam penwie mneij niz przyjmuje zwąlszcza w ciaży...co do puchnięcia to powiem Ci w takim razie, ze wszytskie kilogramy kóre przytyłam musiałby być ze spuchnięcia wlasnie, bo każdy z nich przybywał nagle z dnia na dzień. Ja od gwiazki w zasadzie zaczełam tyć dopiero, wczesneij chudłam.....a jem cały cza style samo....teraz nawet mneij niż jak chudłam.

AVO ale pisałaś ze 1 kg w ciagu dnia. I do tego się odniosłam. 1 kg masy ciała na plusie to ok 7 tys kcl. + dzienne normalne zapotrzebowanie dalo razem 9 tys.
A jakby jadły 9 tys dziennie to nie przytyły by 6 kg w ciagu kilku tygodni tylko w ciagu tygodnia.
Zalecany tycie w 2 trymestrze wynosi ok 2 kg na miesiąc. I normalne ze kazda z nas przytyje - jedne więcej inne mniej.
I nie pisalam nigdzie ze tycie nasz wynika z obżarstwa. Raczej z zachcianek :)

To na boso będziesz? Ja tam zawsze w skarpetkach:sorry2:

Na allegro widziałam fajne dla dzidzów :tak: My kładziemy białą i wyraźne prążki. Mamy bardzo nierówną sciąnę i zamiast szpachlować pokryjemy to tapetą. A z czasem ją pomalujemy :tak:

Hehe to jak my. Tylko ze mysmy ja próbowali wyszpachlowac i wydawała sie idealna... aż przyszła godzina 18.. jesienny zachód słońca i okazao sie ze niezależnie ile bysmy nie szpachlowali i gładzili to bedzie się krzywa wydawała. Więc jest tapeta o taka
1erismann5700-37xl.jpg

buziak wcale się nie przechwalam,a poza tym zostały tylko 4;-)
zawsze mówiłam,że facet to tylko nieudany prototyp:-)

Tylko opowiadasz co dobrego masz w domu tak?
Miałam kiedys taką koleżankę co chowała sie na chwile za blok po czym wracała "pachnąca" czekoladą:baffled::-D

Prototyp, plusa łapią tylko kiedy sie "pobudzą" :-):-):happy2:

nie czytam - piszę,a raczej próbuję pisać pracę magisterską :(

współczuje z całego serca!!! :no: kiedy obrona????
o czym piszesz???

W sumie racja... Nie napisałaś, że od nóg...:sorry2:

w sumie, ze u rąk tez nie pisała nie?;-)
Tak czy inaczej nigdy na samolot nie siadałam w skarpetach;-):tak:
....a moze to nie głupie by było, nie musiałabym malowac pazurów:cool2::cool2:

jejku dopiero troszke was nadrobilam,ale mam taki metlik w glowie ze zupelnie nie wiem co mialam pisac....
Witam nowe czerwcowki
gratuluje udanych wizyt
ktos pytal o toxo czy robi sie ja dwa razy...teraz chyba takie sa odgorne wymogi bo przy corce mialam robionw tylko raz a teraz dwa razy chociaz mam przeciwciala....sensu nie widze,ale jak trzeba to trzeba

mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam

reklama
Chyba miałam atak hakerów! :szok: Język zmieniał mi się na angielski i zjadło większość posta!!!

Ja też bym zmarzła, bo muszę się kawałek przespacerować, żeby dotrzeć na samolot.
Też ubieram jakaś dłuższą bluzkę :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry