reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
nioo odrazu lepiej, i to mi się podoba :-D :-)
zawsze jak pytają mnie o nazwisko i odpowiadam to słyszę za chwilę jak??????? .......... to wtedy mówię tak jak świnia z lasu :-p

a tez mam usg co wizyte ale robi sie jeszcze kolo 30 tyg jakies dokladniejsze....czy to juz wedle zyczenia a koniecznosci?

jejku dopiero troszke was nadrobilam,ale mam taki metlik w glowie ze zupelnie nie wiem co mialam pisac....
Witam nowe czerwcowki
gratuluje udanych wizyt
ktos pytal o toxo czy robi sie ja dwa razy...teraz chyba takie sa odgorne wymogi bo przy corce mialam robionw tylko raz a teraz dwa razy chociaz mam przeciwciala....sensu nie widze,ale jak trzeba to trzeba

mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam
ja mam w 30 tyg

serio w skarpetkach wchodzicie???
A generalnie co wkładacie na siebie jak idziecie go gina ?

serio buziak bo tam strasznie pizga od płytek
a poza tym to jakieś gatki dłużsżą koszulke i tyle;)

no niby płytki ale jeszcze sobie stóp nie odmroziłam, a w skarpetach to tak mało elegancko mi sie wydaje;-):tak: nie wazne ze doopa goła nie?;-):-)

Produkcja na całego, nie ma jak nadrobić nawet:-D
Moje dziecię już smacznie śpi wiec mozna tu posiedzieć;-)

Ja do gina (na szczescie) teraz nie chodze, u poloznej sie nie rozbieram ale skarpetki mam zawsze:-D
A jak chodzilam w Pl do gina to skarpetki obowiązkowo:tak:

Kurde myslalam, ze mojemu przeszlo a jakies dzwonki zgrywa na nowy telefon:sorry2: i sie mnie pyta, ktory ladny:szok:

edit. ja przyszlam to Wy idziecie :(

reklama
no niby płytki ale jeszcze sobie stóp nie odmroziłam, a w skarpetach to tak mało elegancko mi sie wydaje;-):tak: nie wazne ze doopa goła nie?;-):-)

ale jak mam długa bluzkę albo koszulkę albo coś co mi zakryje doope to skarpetki są ok.
zawsze tak jakos w skarptkach wskakiwałam i zawsze sie tak ubieralam,tak mi dobrz i juz!

Do góry