reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

no ja własnie nie ale gdzies wyczytałam ostatnio, ze po cc to daja:szok:
U mnie panowie brzuchy tym malowali po operacjach, szwagierka tez a po cc nie ciekawe czemu:baffled:

reklama
Josie ja chce loda (jak nie jest za pozno) takiego co bedzie waniliowy , bedzie mial chrupka polewe cos jak vienetta i na to prosze mi polac bita smietane i karmel albo toffi

plis takiego mie sie chce, moze w srodku miec tez kawalki ciasta albo surowego kruchego ciasta(te sa moje ulubione)

o kurka mamina skad ty takie lody z kawalkami ciasta wytrzasnelas... mniam!
sa jagodowe do tego banan i biszkopty. i posypka czekoladowa:-)

ja z reguły do domu wracam ze wszystkim tylko nie z tym po co poszłam:-D

pisac mi tu o tej masci czy ktoras stosowała!!!!!!:wściekła/y:
powtarzam nazwe CONTRACTUBEX:tak:

moj tata po operacji ją stosował,ale on miał dosyc poważne te rany,na pewno mu nie zaszkodziła.ja po cc nie miałam a blizne mam praktycznie niewidoczną.

ja się wczoraj obżerałam lodami wiśniowymi z banankiem:)
o właśnie buziak jak tam twoje banany wczorajsze?

Ostatnia edycja:
Nie żebym sie chwalila ale wlasnie zajadam lody:tak:
na samym spodzie skruszone herbatniki, nastepnie kawalki banana, pozniej kilka galek lodów (waniliowych) na wierzch ambrozja (cieply budyn) i jeszcze cynamon, uwielbiam:tak: no teraz to moge Was spokojnie czytać;-) wczesniej zawsze mialam na cos ochotę, o czym pisalyscie:zawstydzona/y:

Tylko ciekawe w jaki sposób... Mogliby to opisać, bo tak w ciemno to kto im to kupi? :dry:
na czeskiej stronie jest napisane,że skraca fazy porodu,ułatwia rozwieranie szyjki macicy,zapobiega pękaniu krocz i ogólnie ułatwia przechodzenie dziecka przez kanał rodny,co oszczędza siły matki i dziecka.

reklama
Do góry