reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Wróciliśmy od lekarza młody ma jakąś infekcję w moczu i rano muszę siuśki zaniesc do badanie no i dostaliśmy skierowanie do okulisty.
A mi się w przychodni tak słabo zrobiło,że masakiera myślałam że tam padnę jak długa.Dobrze że mam parę kroków do domu bo bym nie doszła.

reklama
lori watpie, ale chociaz mam pewnosc ze wraz z mezem jestesmy plodni wiec nie zostaje nic innego jak starac sie znowu

No to kochana trzymamy kciuki za następny raz niech w końcu zagnieździ ci się ta w brzuszku śliczna upragniona dzidzia

kurcze wy tu wszystkie macie takie gromady dzieciaków:-) Mało jet dziewcząt które są pierwszy raz w ciąży:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się dziś przeraziłam. Idę do łazienki a tam różowy śluz, więc po godzinie wybrałam się do gina mojego. Na szczęście z Maleństwem wszystko w porządku. Słuchaliśmy pięknie bijącego serduszka. Tylko kosmówka się zeczęła odwarstwiać, więc dostałam Duphaston i mam leżeć jak najwięcej. Następna wizyta dla mojego spokoju za 1,5 tygodnia. Bo oczywiście weszłam do gabinetu i zanim cokolwiek powiedziałam to zaczęłam płakać :zawstydzona/y:

Ona-to-ma wiem co czujesz u mnie to świeży temat przechodziłam go pół roku temu.Jak to mój gin mówi "selekcja nauralna" organizm widocznie tak zareagował
Silene a jakie objawy synek miał?Tylko temp ?Zdrówka
Mamba pierwsza ciąża to była dla mnie pestka ,mało wiedziałam co mnie czeka i nie trzęsłam tak portkami jak przy następnych.
Zapominajak wizyta wielkimi krokami się zbliża

Ja dzisiaj zjadłam troszkę więcej,może ,że stres troszkę odpuścił.Chociaż moje miesiące upłyną od wizyty do następnej wizyty.
Aaaaaaaa i dostałam luteinę dopochwowo 2talbetki 2razy dziennie.Zapomniałam zapytać się na to one są?Brała któraś?Pomagają?Mam brać przez 2tyg

Belka fajnie,że sytuacja opanowana .Ja też po tym śluzie wybrałam się dzisiaj do gina bo nie spałam po nocach. Ty masz duphaston ja luteinę,czym to się rózni?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teraz doczytałam w necie, że tańsza luteina to ta doustna, a ta dopochwowa jest praktycznie w tej samej cenie co Duphaston. Zapłaciłam 34zł za op 20 tabl.

Witam ponownie.
Ja mam wizytę w czwartek na 18.
Strasznie się boję, ale nie będę się zamartwiać na zapas, mam nadzieję, że będzie dobrze :)
Powiem szczerze, że pogodzić umówienie się na wizytę u lekarza, zwłaszcza gina z pracą, to nie takie łatwe.
Kombinowałam i kombinowałam, zanim udało mi się wszytko poukładać, ale się udało i w czwartek wizyta.
Muszę tylko jeszcze dziadka małej zatrudnić znowu do opieki nad małą ;)
Bo przecież męża nie ma, babć nie ma, to został etatowy dziadek ;)
Ja całą ciążę z małą brałam Duphaston.
Nie wiem, czy pomógł, ale urodziłam cudowną prawie 4 kilogramową córeczkę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry