reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Mrsmoon, nie masz nic słodkiego? Zapraszam do mnie! Smazyłam wczoraj pączki, a wieczorem rodzice wpadli do nas z całym wielkim kartonem pełnym pączków oczywiście... Z tego wszystkiego sama czułam się jak pączek, zastanawiałam się nawet czy nie rozmnożę się przez pączkowanie ;)

:-):-D:rofl2::-D:-) Ale mi poprawiłas humor tym pączkowym tekstem :-D

reklama
dzis mam dzien lenia, kompletnie nie chce mi sie zagadywac Marysi, az mam wyrzuty sumienia. Na szczescie Marysia bawi sie dzis sama a ja siedze obok niej i tepo patrze w dywan, ech...

Na szczęście Edi też potrafi się sobą zająć, bo też miewam takie momenty, kiedy NIC mi się nie chce. I potem tyko wyrzuty sumienia :baffled: Ale tłumaczę sobie, że każdy ma prawo do gorszego dnia.

Andariel tulę :*

Zebrra dzieki :) Bede was informowac na biezaco, mam nadzieje ze nie bedziecie musialy mnie pocieszac i ze wszystko jako tako wypali... :)

Aestima ja tez zjadlam wczoraj 4 paczki :zawstydzona/y: Marcin przed wyjsciem do pracy poszedl do sklepu kupic, potem przyniosla mama... a wieczorem zjadlam pol czekolady, bo stwierdzialm ze skoro i tak nazarlam sie tyle slodyczy to co zaszkodzi pol czekolady wiecej? :) Ale tak ogolnie niezle sie trzymam, bo poza wczorajszym dniem nie jem slodyczy od 10 dni !

Zolza dzieki! Milo wiedziec, ze nie tylko ja taka nieidealna :)

Dzień dobry
U nas nocka świetna tylko gardło zaczyna mnie boleć:baffled:
Kati ironia szkoda, że sobie odpuszczacie główny, ale mi też się wydaje, że niedługo zatęsknicie:-)
marta ja też z dwójką dzieci, ale nie pracuję i jak sobie pomyślę, że jeszcze musiałabym poświęcić czas na pracę to aż mnie ciarki przechodzą:eek:POdziwiam Cię, że tak świetnie sobie radzisz i znajdujesz czas żeby choć trochę skrobnąć na BB. Trzymam kciuki żebyś nalazła jakieś rozwiązanie dla siebie i szybko wróciła do formy:tak:
stopa zdrowia dla Was
Moja Asiula chyba zaczyna trochę cwaniakować, bo jak chce na rączki to nie zaczyna płakać w miejscu w którym jest, tylko przypełza pod moje nogi i na początku stęka, marudzi, a jak próbuję ją zagadać to z buntem w oczach płacze:-)Śmiesznie to wygląda.....

Zołza, ja im nie odpuszczam, bo teraz mogę badziewie ukradkiem wywalać, ale jak MIesio będzie miał 3 lata, to przecież mu nie zabiorę i nie wyrzucę zabawki od babci no nie? WIęc niech się uczą co można kupować a co nie;-)
Też się cieszę, że nie mam tv

dubeltowka u nas Marysia tez cwaniakuje ostatnio. Najbardziej mnie przeraza jej krzyk jak nie dostaje tego co chce:eek: Na szczescie mozna latwo odwrocic jej uwage, ale juz mam w glowie obrazek jak Marysia ma dwa lata, lezy na podlodze przy kasie hipermarketu i wyje ze chce lizaka, a ja obok niewzruszona czekam az jej przejdzie :baffled: mam nadzieje ze to chwilowy etap. poza tym od wczoraj ciagle do mnie przypelza i wlazi mi na kolana mowiac mama mama mama :-)

dubeltowka u nas Marysia tez cwaniakuje ostatnio. Najbardziej mnie przeraza jej krzyk jak nie dostaje tego co chce:eek: Na szczescie mozna latwo odwrocic jej uwage, ale juz mam w glowie obrazek jak Marysia ma dwa lata, lezy na podlodze przy kasie hipermarketu i wyje ze chce lizaka, a ja obok niewzruszona czekam az jej przejdzie

:-D:-D:-D

poza tym od wczoraj ciagle do mnie przypelza i wlazi mi na kolana mowiac mama mama mama :biggrin2:

Aaaale cudnieeee.... :-)

reklama
Do góry