Dzień dobry przed południowo
Sicil jak cię tak mógł ten twój mąż na wygnanie skazać? musiałaś sobie coś przeskrobać chyba
klusiaM słodkiego masz synka

chrześniak mojego męża też najpierw mówił że będzie się bratem opiekować i zabawki szanuje dla niego a jak przyszło co do czego to raczej nie zadowolony z faktu posiadania rodzeństwa ale pewnie to minie jak zaczną się razem bawić
Że jest koniem i chce kostkę cukru? ;-)
Maćku oplułam monitor jak to przeczytałam
mlodak oj biedna ty z tymi plecami, mam nadzieję że szybko uda ci się znaleźć jakiegoś fizjoterapeutę który ci pomoże
ViolaPop ja chyba zrobię tak samo jak ty w temacie butelek, choć kuszą mnie zestawy startowe które można znaleźć np na allegro, wychodzi to wtedy mniej więcej tyle co za dwie butelki a w zestawie jest dużo więcej ale to zakup na przyszły miesiąc
zaza26 nie smutaj, masz nas to na pewno nie będziesz się nudzić ;-)
Nawet nie wiem kiedy ten weekend przeleciał
Z sobotniego egzaminu dostałam 4, no mogła być 5 ale 4 też nie pogardzę
Wczoraj zaliczyliśmy urodzinki teściowej, miło była i smacznie i wszyscy w szoku że ja mało jem ale ileż można ciasta wtranżolić? za to sałatki z tuńczykiem sobie nie żałowałam i nawet dokładkę wciągnęłam
Jeśli chodzi o ruchy dzidzi to czuję ją prawie stale, chyba że śpi to wtedy tak do 2h przerwy, największe harce urządza sobie między 6-7 rano, muszę to nagrać bo to jest nie do opisania

No i ostatnio ulubiona nocna pora to przed 3 rano więc wtedy mam po spaniu a w sobotę obudziły mnie kopniaki i patrzę że D. siedzi na łóżku i twierdzi że już jest wyspany, mówię mu że skoro się oboje budzą w nocy o tej samej porze to chyba znak że to on będzie w nocy do małej wstawał
tosz to prawie południe
kurka. na 14 mam ginekologa - aaaaale mi sie nie chce... mus to mus . .
Przypomniałaś mi że my przecież na podgląd małej dziś idziemy, ciekawe ile urosła :-)
Tak sobie myślę że dziś będzie chwila prawdy, czy jeszcze dam radę na dole zrobić gruntowne porządki, pewnie się nasapię przy tym jak lokomotywa