reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dzień dobry!
ale mam doła:-(bez powodu...nic mi się nie chce a pakowanie woła:wściekła/y::wściekła/y:

aga fajnie,że miałaś miły weekend;-)
co do karmienia to ja bym chciała piersią ale zobaczymy,co z tego wyjdzie.Póki co mam jedną butlę do mleka,jedną do jakiejś herbatki i koniec. wyparzaczy i sterylizatorów nie planuję,bo wystarczy wrzątek,a o podgrzewaczu pomyślę później.

Miłego dzionka.

reklama
Witajcie! też Was musiałam nadrobić, bo w weekend odpoczywałam u teściów od kompa.

U mnie dramat "na dole" - dostałam silnego swędzenia i pieczenia i całe szczęście, że wczoraj wróciłam do Wawy, bo dziś udało mi się umówić do mojej gin na wizytę. Mam nadzieję, że dostanę coś co szybko pomoże, bo już mi nawet siedzieć i chodzić ciężko, tak wsio mam tam podrażnione!!:no::baffled: kiedyś miałam tak po antybiotykoterapii i wiem, co mi wtedy pomaga, ale nie wiem czy można w ciąży.

Mam pytanko - dostałam na jutrzejszy wieczór zaproszenie do szwagierki na faworki a w środę rano mam badanie na obciążenie glukozą, czy powinnam odpuścić sobie te faworki na wieczór przed badaniem???

Juz wróciłam. Dzidziol zdrowy, wszystkie parametry w normie. Pół kilo człowieczka. :-) No i córcia :-) Tak jak mialo być. Suuuuuuper:-)

Super wiadomość:-)

Lepiej nie mogłaś tego ująć.
Zapomniałam się pochwalić, że dostałam dziś 5 z egzaminu :-D
a po wizycie u gin zalecony odpoczynek, spokój, relaks, spokój, relaks i no-spa. Szyjka ok, napięte więzadła i twardniejący brzuszek to wynik stresu. Dostała kolejne zwolnienie do końca przyszłego tygodnia i mam się wyleniuchować :happy2: Najważniejsze, że szkrab ma się dobrze :happy2:

Nie ma jak 5 z egzaminu:-)odpoczywaj

No moj wieczorem pobil rekord 10kopow dostalam moze w ciagu 2minut :eek:
U was tez tak jest, ze kopy robia sie coraz bardziej...doslowne?

U mnie też kopniaki coraz wyraźniejsze, uwielbiam to uczucie. Czuję już małą bardzo często a najlepiej jak się przewala po brzuchu. Dziś mnie tak kopała, że zaczęło mi się to śnić, więc się wybudziłam a tu naprawdę niezłe kopniaki w bok na którym leżałam:-)

Mam przepis na fajną babkę z białek - potrzeba 1 szklanki białek.

Ja przed 30 minutami znów wzywałam pogotowie. Ból pleców powrócił. Znacznie silniejszy i nie odpuszczał nawet na moment. Walczyłam od godz. 15 do 16:45 i zrezygnowałam.
Ewidentnie nie ominie mnie fizjoterapia. A mąż chce mnie do szpitala położyć bo w tym tygodniu na noce będzie chodził i się o mnie boi. Dzisiaj to nie mogłam zupełnie oddechu zlapać i niewiele brakowało a bym zemdlała. Juz czarno przed oczami miałam, a ciśnienie 85/60.

Ojojoj...naprawdę musisz zabrać się za ten Twój kręgosłup. Nie zazdroszczę. Postaraj się o rehabilitację.

hej

U mnie nastrój dzisiaj do bani:-( mąż właśnie pojechał do Niemiec na prawie 3tyg :-:)-:)-(

wiem, ze to długawo, ale ja wykorzystałabym ten czas na jakies porzadki np, których przy mezu nie da sie zrobic.. albo kolezanki i te sprawy;-) a 3tyg szyyyyyyyyyyyyybko zleci!!! Takze nie dołowac mi sie tu!!!

tosz to prawie południe:szok:

jakie południe?? jakie południe?!!! Tak samo trzy godziny do południa jak i do 6rano:-D

Witammm
a my dzis na 16 mamy echo serduszka
co za nerwy :baffled:

nic sie nie stresuj!!! To normalne rutynowe badanie, po którym bedziesz wiedziała ze Mrówek ma serducho jak dzwon!!!:tak:

munka - ja na dzien przed badaniem miałam jak na złosc taka chcice na słodkie ze sie nie powstrzymałam, nie ma na to siły jak mi sie zamani wafelek czy baton. Jadłam a badanie wyszło ok

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry przed południowo :biggrin2:

Sicil jak cię tak mógł ten twój mąż na wygnanie skazać? musiałaś sobie coś przeskrobać chyba

klusiaM słodkiego masz synka :tak: chrześniak mojego męża też najpierw mówił że będzie się bratem opiekować i zabawki szanuje dla niego a jak przyszło co do czego to raczej nie zadowolony z faktu posiadania rodzeństwa ale pewnie to minie jak zaczną się razem bawić

Że jest koniem i chce kostkę cukru? ;-)
Maćku oplułam monitor jak to przeczytałam :-D

mlodak
oj biedna ty z tymi plecami, mam nadzieję że szybko uda ci się znaleźć jakiegoś fizjoterapeutę który ci pomoże

ViolaPop ja chyba zrobię tak samo jak ty w temacie butelek, choć kuszą mnie zestawy startowe które można znaleźć np na allegro, wychodzi to wtedy mniej więcej tyle co za dwie butelki a w zestawie jest dużo więcej ale to zakup na przyszły miesiąc :tak:

zaza26
nie smutaj, masz nas to na pewno nie będziesz się nudzić ;-)

Nawet nie wiem kiedy ten weekend przeleciał
Z sobotniego egzaminu dostałam 4, no mogła być 5 ale 4 też nie pogardzę
Wczoraj zaliczyliśmy urodzinki teściowej, miło była i smacznie i wszyscy w szoku że ja mało jem ale ileż można ciasta wtranżolić? za to sałatki z tuńczykiem sobie nie żałowałam i nawet dokładkę wciągnęłam :tak:

Jeśli chodzi o ruchy dzidzi to czuję ją prawie stale, chyba że śpi to wtedy tak do 2h przerwy, największe harce urządza sobie między 6-7 rano, muszę to nagrać bo to jest nie do opisania :tak:
No i ostatnio ulubiona nocna pora to przed 3 rano więc wtedy mam po spaniu a w sobotę obudziły mnie kopniaki i patrzę że D. siedzi na łóżku i twierdzi że już jest wyspany, mówię mu że skoro się oboje budzą w nocy o tej samej porze to chyba znak że to on będzie w nocy do małej wstawał :biggrin2:

tosz to prawie południe:szok:

kurka. na 14 mam ginekologa - aaaaale mi sie nie chce... mus to mus . .

Przypomniałaś mi że my przecież na podgląd małej dziś idziemy, ciekawe ile urosła :-)
Tak sobie myślę że dziś będzie chwila prawdy, czy jeszcze dam radę na dole zrobić gruntowne porządki, pewnie się nasapię przy tym jak lokomotywa

Do góry