reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry :-)
Zbliżają się testowanka , słonko świeci pięknie, mam coś dla Was Cioteczki :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Popiszę więcej jak zapodam moim obiadek, bo dopiero wstałam z pozakupowej drzemki ;-)

reklama
katiuszka79 a życzę ci tych bliźniaków :) będziesz babo miała zajęcie :)
PS co do mojego samopoczucia, dzisiaj troszkę lepiej dziękuję, ale to nie jest ten stan sprzed wizyty i już nie będzie niestety ...
Zuzanka uwielbiam czytać takie historie, po prostu uwielbiam ....
kasica82 ,zuzanka trzymam za was mocno - niech to będzie ten cykl, jak to wcześniej koleżanka napisała "nigdy nic nie wiadomo"
Muma wysypiaj się ile wlezie póki możesz....

bzzzzz..u mnie było tak samo jak u Ciebie:(W moiej drugiej ciązy.Spózniał mi sie okres,zrobiłam test,wyszedł pozytywny!!Wielka radość,łzy szczęścia,plany,marzenia itd!!!!2 dni pózniej pojechałam do lekarza,lakarka robiła usg,długo nic nie mówiła i nagla mówi tak"czy w rodzinie była ciąze blizniacze?bo widze tu kilka małych pecherzyków,i nie wiem co to może byc itd."Ja jae pow,ze nie było przypadków ciąży blizniaczej itd.To był koniec tygodnia,dała mi skierowanie do szpitala,zebym poszła w poniedziałek.Oczywiście był płacz,łzy,rozpacz:(:(i jeszcze tego samego dnia pojechałam do innego lekarza...Powiedział to samo co tamta pani dr:(:(:(nie było na usg widac pecherzyka itd.W poniedziałek pojechałam do szpitala.....................................reszty juz nie bede opisywała,co było w szpitalu:(:(:(bzzzzz wiedz,że nie jesteś sama!!wiem w 100% co teraz czujesz i co przezywasz!!!Przykro mi...

bzzzz -jesteś dzielna Dziewczyna, ja tak ja katiuszka , cały czas mam nadzieję, że jeszcze się może stanie cud ... Jestem z Tobą i bardzo się cieszę, że Ty jesteś z nami:tak:
katiuszka -ja miałam w szufladzie już wykupione te leki na stymulację jajeczkowania, nie zdążyłam ich użyć, czekałam na poprawę u M, bałam się ciąży mnogiej :-p Skoro piszesz, że masz w rodzinie to jak jeszcze dołączysz taki specyfik to będzie za jednym zamachem parka i spokój , no chyba, że się rozkręcicie i na tym nie skończycie &&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Brzózka -obiecaj, że się teraz już przyłożysz do tematu, mniej biegania, ziółka cały cykl i kochana praca , praca ;-) Teraz cieplej, u Ciebie takie piękne okolice, niedługo będzie może można popracować w terenie ??

kok.o -
podziwiam Twojego powera :tak: Pamiętam, że jak kiedyś trochę ćwiczyłąm to też siły do życia miałam więcej ale długo nie wytrzymałam bo jednak wybieram kanapę lub fotel oraz poprawianie endo za pomocą winka ;-) A propos dawki - ja piłam tylko w weekend ale tylko czerwone ;-)
zuzanka -to ja Ci się teraz do czegoś przyznam, bo wydaje mi się, że tego tu nie pisałam (już nie chciałam zostać schizolem nr 1) . Mnie się przed moimi II śniły II chyba ze dwa miesiące co kilka dni , serio :tak: Bałam się, że jest na odwrót ale widzisz - niekoniecznie , więc trzymam kciuki za Ciebie :tak:

kasia.natka - masz jeszcze siłkę kochana ? już niedługo zostało i całe lato spędzicie już z Malutką , ale super :-) A nam tu będziesz podsyłać piękne zdjęcia :tak:

Trzymam zresztą kciuki za Was wszystkie, za to co której teraz najbardziej potrzebne. Ja sama bardzo się boję cały czas, jak jest taki ładny dzień jak dziś to mi lepiej ale generalnie to umieram ze strachu przed tym co będzie dalej. No ale czas pokaże..

Odpoczywajcie, nie pijcie za dużo jak już któraś po owu ;-), miłego weekendu :-)

Ostatnia edycja:
tego winka to trzeba mało ale regularnie - najlepsza droga do alkoholizmu ;-)
A tak serio to w necie piszą tak :
Poradnik - czyli jakie sposoby na małe endo ;

1. Wspomagacze naturalne:
----- orzechy
----- migdały
----- ryby
----- czerwone wino

2. Wspomagacze „bez recepty”
----- Wiesiołek (do owulacji)
----- Magnez
----- B complex
----- Vit E (do owulacji)
----- Omega 3
----- Acard
----- Hormeel S
Ilości wg ulotki

:-D:-D:-D to mnie rozbawilas Muma tą pracą w terenie :rofl2:

obiecuję poprawę, no ...
poprostu wiosna, biegam, pracuje na polu, duzo roboty i tak..wyszlo

Muma, a te wspomagacze na mełe endo...to się bierze wszystkie na raz??? matkoooo dużo tego...ja na razie biorę wiesiołka do owu i magnez...A nie uważasz, że jak bedę jadła orzechy, migdały, morele, do tego te wszystkie witaminy i popiję to wszystko winkiem, to mi się endo znowu za duże zrobi???:baffled: kurcze...żeby nie przedobrzyć:baffled:

reklama
Muma, wowwww ale masz fajny ciążowy suwaczek!!!! ja dopiero teraz zauważyłam:baffled: tak jak u kasi.natki będziemy obserwować jak fasol sobie poczynia:):tak:

Do góry