iguana - wlasnie ja sie o tych pieluszkach wielorazowego uzytku dowiedzialam wlasnie z holenderskiej prasy na przyszlych mam. Tutaj sa oczywiscie mniej wiecej cenowo jak w polsce jesli chodzi o sklepy internetowe. Ja natomiast zaczelam googlowac i rozne kolorowe majteczki sa na allegro juz za 20 PLN!! rozne akcesoria, czyli te wklady do prania, kontener na przechowywanie zuzytych pieluszek oraz antybakteryjny srodek do prania tez dostepny do tego samego sprzedawcy w niskich cenach . Nawet jesli powiedzmy jestem szalona i kupie sobie 20 majteczek w roznych wzorach i kolorach za 20 PLN to jest tylko 400 PLN plus wklady , sa jeszcze tansze i wielokrotnego uzytku, mysle, ze to inwestycja jednorazowa i pieniazki zaczna sie zwracac, tymbardziej , ze pieluszki sa bardzo drogie i miesiecznie spora kwote wydaje sie wlasnie na same pampersiaki, nie wspomne juz o srodowisku i trzymania pupy dziecka w sztucznych tworzywach, srodkach chemicznych i zapachowych, podrazniajacych dziecko. Ja intensywnie czytam na ten temat i jak narazie widze same superlatywy. Co prawda co 2 dni wypadalo by zrobic pranie , ale jak sie nie pracuje i siedzi w domu to powieszenie prania nie jest raczej czasochlonne.
zernikj na ta aukcje i tego sprzedawce, mysle, ze to tanio i inwestycja w zdrowie dziecka, oszczednosc i ekologia w jednym
pieluchy pieluszki wielorazowe MINKY 45 rodzajów (2170174023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zernikj na ta aukcje i tego sprzedawce, mysle, ze to tanio i inwestycja w zdrowie dziecka, oszczednosc i ekologia w jednym
pieluchy pieluszki wielorazowe MINKY 45 rodzajów (2170174023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.