reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja juz zostalam poinformowana ze to moj maz bedzie rozmawial z dzieckiem o sexie......na to ja wtracilam ze ja chce malej zrobic kolczyki takie mini biedroneczki jak skonczy 6mscy.
A tu trzeba jeszcze urodzic haha.

Postaram sie nie ukladac jej przyszlosci, moja mama tez tego mi nie robila i w sumie dobrze bo obie z siorka jestesmy zadowolone z wyborow.

No chyba ze by poszla na chirurga plastyka tudziez tlumacza chinskiego....przyszlosciowe kierunki plus dobre pieniadze

reklama
www.2o2.pl/kategoria,3,0,materace-do-lozeczek.html ja mam dwustronny,piankowy
Hevea Duo Activia

z tym,że cena tutaj w przeliczeniu na pln to niecałe 70 zł:-D

mamina to mój mężuś taki mądry;-)

A mój śyn właśnie przyszedł i mi oznajmił,że on chce sernik królewski na święta...a proszę go bardzo,ja mu wszystko powiem,ale zrobi go sam!

Czyli jednak piankowy :-) za 70 zł!!! :szok: tutaj to nić poniżej 150 zł nie schodzi :wściekła/y: juz na allegro patrzyłam za takimi:wściekła/y:

Mnie czasem kopnie w bok - główką jest w dół więc jak wczoraj kopnął w wątrobę to aż krzyknęłam - nie jęknęłam, ale krzyknęłam na całe gardło - tak mnie bolało. I mu mówię: jak z Ciebie dziecko piłkarz nie będzie to uduszę!!! Bo wiecie - sobie wymyśliłam, że mojego syna to ja na treningi będę wozić i mu torbę na ramię kupię - takie jak noszą treningowe i na meczach będę wszystkich no i najważniejsze - będę miała z kim oglądać mecze - bo mój Małżonek to dostaje białej gorączki jak widzi piłkę nożną :cool: Więc dziecko me ma już plan na życie! Już nie mówię jakie plany wobec Naszego syna ma Mój Mąż!!! :szok::-D

Co do Świąt - nic nie przygotowuję gdyż całe trzy dni włącznie ze Święconką jesteśmy u Moich rodziców - Mamusia się o wszystko zatroszczy :tak: Jak będziemy w sobotę to może coś jej pomogę - zawsze lubiłam przygotowywać Święta, a w ciąży aż mi się nie chce - bo jak tu wygodnie siedzieć przy stole i kroić sałatkę np? :zawstydzona/y:

Sałaktka... jami :-Dkojarzy mi się ze Świetami zawsze :-) i tylko wtedy smakuje :-) jutro mam w planach kroić i ciasta piec z pomocą mamusi :-D
Mój M. też juz naszej córce życie ułożył :tak: motocyklistka z Niej będzie i dziewica do 40! :-D a mnie to odpowiada :-D tzn. ta część z motocyklami :p

kochane moje piekne ja sie odmeldowuje az do wtorku, wlasnie zaliczylam fryzjera, teraz czeka mnie meeega sprzatanie bo po swietach mam wizytacje tesciow a wieczorem jedziemy w rodzinne strony i nie bede miala raczej internetu. tak wiec

zycze wam wesolych swiat, i obysmy sie w komplecie po swietach spotkaly :)
trzymajcie sie zdrowo i nie jesc za duzo :)
pa!

Czyli jednak piankowy :-) za 70 zł!!! :szok: tutaj to nić poniżej 150 zł nie schodzi :wściekła/y: juz na allegro patrzyłam za takimi:wściekła/y:

Sałaktka... jami :-Dkojarzy mi się ze Świetami zawsze :-) i tylko wtedy smakuje :-) jutro mam w planach kroić i ciasta piec z pomocą mamusi :-D
Mój M. też juz naszej córce życie ułożył :tak: motocyklistka z Niej będzie i dziewica do 40! :-D a mnie to odpowiada :-D tzn. ta część z motocyklami :p

Heheh jakby swojego szwagra słyszała - urodziły mu się dwie córki (obecnie 2.5 i 4 latka) i już broń szykuje na przyszłych zalotników! Nikogo nie dopuści!!! Ale co Ci biedni Ojcowie mogą - same wiemy co robiłyśmy mimo tego, że Tatusiowie niby to stali na straży :-D

Heheh jakby swojego szwagra słyszała - urodziły mu się dwie córki (obecnie 2.5 i 4 latka) i już broń szykuje na przyszłych zalotników! Nikogo nie dopuści!!! Ale co Ci biedni Ojcowie mogą - same wiemy co robiłyśmy mimo tego, że Tatusiowie niby to stali na straży :-D

No dokładnie :-) a ja najlepszym przykładem takiej straży tatusia bo w ciąży i to bez ślubu!:szok: chańba i wstyd! :-D:-D:-D

Znalazłam na allegro coś takiego:
PRZEŚCIERADŁO OCHRANIACZ 2w1 MEDICA HEVEA 120/60 (2233599093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i od razu mi się spodobało :tak: chyba zamówie takie :-D

A jesteś pewna, że to włąśnie nie zasuszona siara? Mi cycki trochę przeciekają i wieczorem jak zdejmuję stanik to mam właśnie takie białe grudki/płatki. :tak:
A no nie wiem ;-) w tak zaawansowanej ciąży jestem pierwszy raz, więc może to i sucha siara ale lać to mi nic się nie leje.

Z tym narzekaniem też masz 100% racji :-)

Verita mnie chatka baby jagi kojarzy się ze świętami z dzieciństwa, aż zatesknilam za tym smakiem ale przecież jeszcze nic straconego, może ja zrobimy tylko trzeba iść na zakupy

To ja też się melduję. Akurat nowa koleżanka w pracy robi za mnie kilka rzeczy więc mogę chwilke posiedzieć na forum:-) Była dzis mowa o brzuchach i jak nas ograniczają. Mój nie jest jakis bardzo duży, raczej nie boli, więc problem w tym, że czasem o nim zapominam. Np. w pracy gdy zbyt gwałtownie dosune sie do biurka i nagle trafiam na balast. Albo gdy rano ubieram buty i zbyt mocno się zegnę i tak nieprzyjemnie mnie zakłuje podbrzuszu. Generalnie im bliżej wieczora tym brzuch rosnie i sie bardziej napina i wtedy czuje sie jak taki balon. Skurczy na szczęscie mam niewiele, plecy tez mi bardzo nie douczają, więc da się przeżyć. Dziś nawet biegłam do autobusu i nie umarłam:-D
Jakos tak leniwie sie te świeta zapowiadają. Mówiąc szczerze to przeraża mnie perspektywa takiego siedzenia na tyłku i objadania się. Nie lubię tak :/ Święta są fajne przez 1-2 dni, wiecej to juz nudy. Poza tym ostatnio zmniejszył mi się apetyt. Jak jem to małe prcje bo nic większego sie we mnie nie mieści i objedzona czuje sie strasznie. Jedyne co mi wchodzi bez ograniczeń to babeczki z owocami:-D

A tak w ogóle to tęskno mi ostatnio strasznie za jakąś dobrą imprezą na miescie, tańcami do rana i alkoholem. To chyba ta wiosna.... A juz na nic takiego sie nie nadaję w obecnym zaawansowanym stanie.... Też tak macie?

Wspierana na imprezę to raczej nie ciągnie mnie ale do ludzi, owszem brakuje mi tego.
A ja dziś wzięłam mister na kolana i ubijalam białka. Dopiero po dotarło do mnie ze może za blisko i za głośno mała miała ale już bylo za późno.

reklama
Do góry