reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
No i własie za tolubie to forum i Was hehe ;)))
Brzuchy brzuchami, ale nie ma to jak sobie pogadac i pomarzyc o fajnych ptaszkach he he ;))

No niestety w kazdym miesiacu bylo tak, ze ze da miesiace wczesniej pojawiały sie pierwsze dzieciaczki a miesiac wczesniej połowa była juz rozpakowana.... Dlatego ja kompletue juz rzeczy od dawna i teraz pomału przyszedł czas na poukładanie tego na wszelki wypadek....

snoopy - mysle ze mała lada moment sie ozywi ;))

mlodak ciesze się że lepiej się czujesz :tak:

xdorotaa rwa kulszowa nie miła sprawa życzę żeby szybko przeszło

Lena01 pewnie że pamiętamy ;-), trzymaj się kobitko i nie wypuszczaj maluszka ;-)

Kot mi wlazł do komputera i śpi w nim i za cholerę nie chce wyjść, co prawda z jednej strony nie mam obudowy i dlatego tam wlazł i widzę że niczego nie dotyka ale mimo wszystko wydaje mi się że to nie jest odpowiednie miejsce dla niego

Myślałam o zakupie właśnie takiego zestawu, ale biorę pod uwagę jeszcze inną firmę. Jeśli się zdecyduję to dam Ci znać :tak:

wiecie co małej od rana jeszcze nie czułam, myslicie że sobie spiocha?
Pewnie przeżarta po świętach jak mama ;-)

Kot mi wlazł do komputera i śpi w nim i za cholerę nie chce wyjść, co prawda z jednej strony nie mam obudowy i dlatego tam wlazł i widzę że niczego nie dotyka ale mimo wszystko wydaje mi się że to nie jest odpowiednie miejsce dla niego
:-D

cześć po świętach

Ponieważ choróbsko porozkładało tutaj rodzinkę, więc święta spędziliśmy w domku, nad czym nie ubolewałam.. dla malucha i dla mnie rzeczy do szpitala już przygotowałam, wyprane i wyprasowane, tylko włożyć do torby, a na to jest czas.

Dziewczynki odnośnie prasowania malutkich ciuszków (dla tych, co nie bardzo lubią to robić) - prasuje się je nie po to, żeby małe elegancko wyglądało, tylko wysoka temp. raz, że odkaża, a dwa powoduje, że ubranka robią się bardziej miękkie.
A jak będziecie miały okazję się przekonać skóra takiego noworodka jest bardzo wrażliwa i potrafi sie szybko otrzeć, nawet od szorstkiego ubranka może się zrobić zaczerwieniona. Tak więc, może jednak zmieńcie decyzję - nie chodzi, że to ma być super odprasowane, bo nikt na rewię mody się nie wybiera.

katrina ma racje ja tez uwazam ze nie ma co przesadzac i przez pierwszy jakis krotki okres chociaz noworodkom nalezy prasowac, nawet reczniki!!!
Mozna sobie czy chłopu nie prasowac ;-)

reklama
hahaha macku pojechałaś:-D a mała przeżarta napewno:-D miałam już serie pol godzinna i musiałam leżeć bo chyba szaleju się najadła:-D

hehehe buziak ja o ptakach marzyć nie muszę (chyba że w tyg) bo mój się spisuje świetnie nawet i bez sexu:-D a masarzyk w jego wykonaiu jest przeboski:-D

Do góry