reklama
Ja to jednak zdrowo ograniczona jestem. Właśnie zjadłam 2 śniadanko - kanapeczki z pomidorkiem i ogromna ilością cebuli. A za godzinę do ortodonty jadę
. Już babce współczuję, bo sama ledwo ze sobą wytrzymuję mimo wyszorowania wszelkich możliwych szczelin międzyzębowych. Niestety na "zapach" wydobywający się z żołądka już nic nie poradzę. Nawet tik-taki i guma do żucia naraz nie pomogły 

.
Dobra zbieram się bo trzeba jeszcze się umalowac co by ludzi nie straszyć.
Kamila powodzenia na wizycie. Z nereczką na pewno wszystko w porządku, ale i tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&.
Edit - nie no jeszcze muszę wózek gkvip obejrzeć. Najwyżej makijaż będzie niedokładny.

Dobra zbieram się bo trzeba jeszcze się umalowac co by ludzi nie straszyć.
Kamila powodzenia na wizycie. Z nereczką na pewno wszystko w porządku, ale i tak trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&.
Edit - nie no jeszcze muszę wózek gkvip obejrzeć. Najwyżej makijaż będzie niedokładny.
zaza26
Fanka BB :)
Wczoraj nawet mąż mnie "wymasował"wiec tym bardziej dobrze spałam
![]()
no proszę jak się chwali;-)

BMR okropna sytuacja, współczuję, ale nie stresuj się niepotrzebnie, bo pod nieobecnośc męza na pewno się nic nie wydarzy
Dorota niezapominajka Kamila trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty
Witaj! :-)Własnie nie. Nic mi nie było. Wszystko slicznie i ładnie do tej pory. Ani zakazu ćwiczeń, pracy. I nagle buuuuum.
Delikatnie sie przestraszyłam, ale licze że bedzie dobrze i do 38 tyg doczekam.
Nie bój żaby! Na pewno nic się nie stanie, a te trzy dni szybko minąGratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!
My idziemy na podgląd w piątek - niestety od wczoraj jestem w nerwach gdyż miał iść z nami mój M jednak wczoraj dostaliśmy wiadomość, że jego Dziadek zmarł i będzie jechał na pogrzeb. Nie wiemy jeszcze kiedy, ale jeśli przypadnie w piątek to M wyjeżdża już w czwartek bo to aż 700km w jedną stronę :-( Wiem, że sytuacja jest wyjątkowa, ale jak pomyślę sobie, że mam na trzy dni zostać całkowicie sama to aż mam ciarki. Cały czas brzuch mi się stawia, pobolewa i w nocy bywa różnie - i jakby nie daj Bóg coś by się zaczęło dziać w nocy to ja nie wiem co zrobię....
Wybaczcie ale od wczoraj to przeżywam i musiałam to powiedzieć głośno - M chcę oszczędzić tych komentarzy bo wiem, że sam nie jest zadowolony, że musi mnie zostawić plus sytuacja dla niego smutna
Ech szkoda gadać :-(

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Własnie sie zapisalam na usg - dzisiaj o 18.40 proszę 3mać kciukiciekawe jak tam nasza nereczka .... stresik jest.
Ja też jestem cały czas wilgotnaDodatkowo coraz częściej mokro mi w pisi i też latam do wc i patrzę co to wyleciało. Na szczęście okazuje się ze to tylko woda taka bezbarwna, wy też tak macie? I wyjść bez wkladki nie da już rady.

Jeśli chodzi o wagę to mam 11 kg na plusie, ale co ciekawe przez ostatnie 4 tyg przytyłam tylko 1 kg. Więc może zmieszczę się, "prawidłowym" przyroście...

gkvip2505
W Szczecinie urodziło się 7-kilogramowe dziecko
PAP/IAR | aktualizacja 2007-01-11 (15:05)
fot. PAP
AAA
Prawdopodobnie największe dziecko w Polsce przyszło na świat w szczecińskim Szpitalu Wojskowym. Kacper, bo tak ma na imię, ważył 7 kg 130 gramów i mierzył 66 centymetrów.
Dziecko urodziło się w środę. Jest całkowicie zdrowe. To czwarty potomek w rodzinie państwa Bożeny i Andrzeja Skulskich ze Szczecina. Mimo że matka dziecka ma 45 lat, to poród przebiegł bez komplikacji.
Lekarze z uwagi na rozmiary noworodka dla pewności zrobili cesarskie cięcie. Ordynator oddziału ginekologiczno-położniczego w szpitalu wojskowym w Szczecinie, doktor Andrzej Puchalski, mówi, że w przypadkach dużych dzieci konieczne jest cesarskie cięcie. Lekarz opowiada, że poród miał szczęśliwy przebieg. Dodaje, że po raz pierwszy w jego blisko 20-letniej praktyce zawodowej przydarzyła się rzecz tak niewyobrażalna i nieoczekiwana.
Wiedzieliśmy, że dziecko jest duże, bo mama miała spory brzuch, ale jak przyszło do badania USG, to okazało się, że na urządzeniu brakuje skali. Skończyła się na wadze do 5 kilogramów - opowiadał ordynator Puchalski.
Lekarze byli zaszokowani. Ten noworodek ma wagę 6-7 miesięcznego niemowlęcia. Może to rekord Polski? Traktujemy to jak dobrą prognozę na ten rok - podsumował dr Puchalski.
Lekarze wykluczyli u chłopca wszelką patologię. Szczęśliwa matka dziecka mówi, że to nie pierwsze tak duże niemowlę - córka ważyła ponad 5 i pół kilograma. Ojciec Kacpra nie kryje dumy.
Zarówno noworodek, jak i matka prawdopodobnie już w poniedziałek wrócą do domu.
(ak)

a my sie tu stresujemy porodem!!!
PAP/IAR | aktualizacja 2007-01-11 (15:05)

AAA

Prawdopodobnie największe dziecko w Polsce przyszło na świat w szczecińskim Szpitalu Wojskowym. Kacper, bo tak ma na imię, ważył 7 kg 130 gramów i mierzył 66 centymetrów.
Dziecko urodziło się w środę. Jest całkowicie zdrowe. To czwarty potomek w rodzinie państwa Bożeny i Andrzeja Skulskich ze Szczecina. Mimo że matka dziecka ma 45 lat, to poród przebiegł bez komplikacji.
Lekarze z uwagi na rozmiary noworodka dla pewności zrobili cesarskie cięcie. Ordynator oddziału ginekologiczno-położniczego w szpitalu wojskowym w Szczecinie, doktor Andrzej Puchalski, mówi, że w przypadkach dużych dzieci konieczne jest cesarskie cięcie. Lekarz opowiada, że poród miał szczęśliwy przebieg. Dodaje, że po raz pierwszy w jego blisko 20-letniej praktyce zawodowej przydarzyła się rzecz tak niewyobrażalna i nieoczekiwana.
Wiedzieliśmy, że dziecko jest duże, bo mama miała spory brzuch, ale jak przyszło do badania USG, to okazało się, że na urządzeniu brakuje skali. Skończyła się na wadze do 5 kilogramów - opowiadał ordynator Puchalski.
Lekarze byli zaszokowani. Ten noworodek ma wagę 6-7 miesięcznego niemowlęcia. Może to rekord Polski? Traktujemy to jak dobrą prognozę na ten rok - podsumował dr Puchalski.
Lekarze wykluczyli u chłopca wszelką patologię. Szczęśliwa matka dziecka mówi, że to nie pierwsze tak duże niemowlę - córka ważyła ponad 5 i pół kilograma. Ojciec Kacpra nie kryje dumy.
Zarówno noworodek, jak i matka prawdopodobnie już w poniedziałek wrócą do domu.
(ak)

Ostatnia edycja:
klusiaM
Hej dziewczynki!
Wróciłam do domu, jest mega syf, torby stoją, nie cierpię się rozpakowywać... Zrobiłam zakupy i spać mi się juz chce.
Teściowa była tylko na chwilę, bo zapomniałam kluczy i musiała nam otworzyć, ale jak weszliśmy to od razu się zmyła. Ją też coś dopadło (sr***e i rzyganie), ale u niej to częste jest(mówi, że po lekach), więc pewnie nie ten wirus co u mojej mamy. Póki co u nas nic podejrzanego się nie dzieje.
Zła jestem, bo siostra zaoferowała się, że nas przywiezie. I owszem, ale wysadziła mnie z Kubą przed bramą i wystawiła walizkę, żarcie od mamy i fotelik. Normalnie grrrrrrr
. Ciężko było wjechać pod klatkę, bo jej się śpieszyło, a teściowa dźwigała wszystko sama. Wszyscy tacy są uczynni... że zostaję ze wszystkim sama. Ale trudno, dam radę.
Na poprawę nastroju znalazłam śmieszne bluzki. Nie kupię, bo drogie, ale może któraś z Was;-)
Mamazboy - Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, koszulki dla kobiet w ciąży
Wróciłam do domu, jest mega syf, torby stoją, nie cierpię się rozpakowywać... Zrobiłam zakupy i spać mi się juz chce.
Teściowa była tylko na chwilę, bo zapomniałam kluczy i musiała nam otworzyć, ale jak weszliśmy to od razu się zmyła. Ją też coś dopadło (sr***e i rzyganie), ale u niej to częste jest(mówi, że po lekach), więc pewnie nie ten wirus co u mojej mamy. Póki co u nas nic podejrzanego się nie dzieje.
Zła jestem, bo siostra zaoferowała się, że nas przywiezie. I owszem, ale wysadziła mnie z Kubą przed bramą i wystawiła walizkę, żarcie od mamy i fotelik. Normalnie grrrrrrr

Na poprawę nastroju znalazłam śmieszne bluzki. Nie kupię, bo drogie, ale może któraś z Was;-)
Mamazboy - Odzież ciążowa, ubrania ciążowe, koszulki dla kobiet w ciąży
Heyka
całe przedpołudnie Was czytałam
ale nareszcie nadgoniłam 
Powodzenia i 3mam kciuki za wizytujące
Od poniedziałku jestem u M. i sprawdzamy jak to jest mieszkać ze sobą
ale powiem Wam że chyba ma na mnie zbawienny wpływ ale w nocy sie nie budzę na siku
no chyba że mniej pije :/
Kurde! już tak późno a ja dalej w piżamie! I chyba wersalke zepsułam bo mi się złożyć nie chce:/ no to M. się ucieszy z mojego pobytu
Obiecałam sobie że po świetach to wezmę sie za kompletowanie wyprawki (czyt. zakupy na allegro) ale mi się nie chce:/
całe przedpołudnie Was czytałam
Powodzenia i 3mam kciuki za wizytujące
Od poniedziałku jestem u M. i sprawdzamy jak to jest mieszkać ze sobą
Kurde! już tak późno a ja dalej w piżamie! I chyba wersalke zepsułam bo mi się złożyć nie chce:/ no to M. się ucieszy z mojego pobytu
Obiecałam sobie że po świetach to wezmę sie za kompletowanie wyprawki (czyt. zakupy na allegro) ale mi się nie chce:/
Hejka laseczki
Mnie w nocy ze 4 razy brzuch twardnial aż wzięłam dodatkową nospe. M. na szkolenie pojechał a ja lecę niedługo na shoping. Jestem po 2gim
śniadaniu i troszkę jeszcze poleze bo mała coś bliżej nieokreślonego wyczynia mi w brzuszku. Później ruszam moje dupsko do łazienki ogarnąć się i jadę, pochwałę się później co nabylam.
Dodatkowo coraz częściej mokro mi w pisi i też latam do wc i patrzę co to wyleciało. Na szczęście okazuje się ze to tylko woda taka bezbarwna, wy też tak macie? I wyjść bez wkladki nie da już rady.
Powodzenia na wizytach życzę i trzymam kciuki za szpitalne dwupaki.
Nie chcialabym Cie martwic, ale jak mi w 33 tyg. wlasnie taka woda leciala ( a myslalam ze to tylko nie trzymanie moczu i poszlam do lekarza po dwoch dniach) to sie okazalo ze wody polodowe mi wyciekaja i po 4 dniach lezenia w szpitalu urodzilam.
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam się i ja :-)
Dorota, niezapominajka, Kamila, Lena trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&
Ja dziś coś jakaś nieprzytomna wstałam jakoś od wczoraj mam tak że bym ciągle spała aż mnie normalnie oczy bolą !!!!! Noc cała przesypiam i nawet wstaję tylko jeden raz na siusiu i nie wiem o co to chodzi !!!!
To chyba ta pogoda tak działa na mnie !!!
gkvip wózek śliczniutki, strasznie mi się podoba !!!!!!!!! :-)

Dorota, niezapominajka, Kamila, Lena trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&
Ja dziś coś jakaś nieprzytomna wstałam jakoś od wczoraj mam tak że bym ciągle spała aż mnie normalnie oczy bolą !!!!! Noc cała przesypiam i nawet wstaję tylko jeden raz na siusiu i nie wiem o co to chodzi !!!!
To chyba ta pogoda tak działa na mnie !!!
gkvip wózek śliczniutki, strasznie mi się podoba !!!!!!!!! :-)