reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

dzień dobry!
wstałam a tu ciemno jak nie powiem gdzie....i do tego pada...wrrrrrr.....
tialana cieszę się,że się uspokoiło i oby już tak zostało;)
Avo ty biedna jesteś z tym podduszaniem,jeszcze trochę...po porodzie pewnie odpuści.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&
I za wszystkie mamy w szpitalu - Aylin wychodź już!!!!
Spokojnego dnia kobietki!

pewnie odpuści? jezu mam nadzieję,ze napewno - tak nie da rady funkcjonowac na dłuższa mete....

reklama
AVO NA PEWNO!!!!

Tak mi się przypomniało,że ktoś kiedyś pytał,co robić z włosami?Ja miałam suche i do tego słabe,próbowałam żółtek,oliwy,jakichś odżywek....ale mnie pomogło płukanie w piwie i drożdże-zwykłe piekarskie rozrabiałam z ciepłym mlekiem na gęstą papkę,nakładałam na włosy i w czepek na pół godz,potem płukałam letnią wodą.Po miesiącu są prawie normalne!

Kama ja czuję mojego brzdąca ciągle,ale już nie tak intensywnie jak kiedyś.On to chyba rzadko odpoczywa,bo stale albo się odwraca albo gdzieś wsadza łapki...najaktywniejszy jest między 10-12,potem między 23-1 no i nad ranem.

Ostatnia edycja:
Ja też nadal czuje ruchy jedyne co to są czasami bolesne w 1 ciąży tak nie miałam a teraz jak mi czasami zasadzi to się aż zwijam . Ja dla odmiany nie mogłam zasnąć do ,1

Witajcie 13 w piątek

Jestem ciekawa jak tam Wasze ruchy ? Ja czuje je znacznie słabiej i znacznie mniej ich jest niż wcześniej to już trwa troche czasu ale skoro na usg wyszlo ze jest ok to tego sie trzymam tylko ciekawa jestem czy wszystkie tak mamy ? Czy nadal Wasze dzieciaczki szaleją czy już raczej są spokojne?

Moje dziecie jest teraz bardziej aktywne jak między 27a 30 tyg. całą noc Mnie kopie mocniej lżej....a jak jeszcze próbuje na prawy bok sie położyc to reaguje szybkimi uderzeniami, na plecach wygina się i czasem 3 górki widze albo dwie a już najgorzej mi wstać jak się głową na dół ustawia boli podbrzusze.....

Dziś wybrałam sie po proszek dla maluszka tylko 3:baffled: do wyboru i wybrałam OMO NIE SĄDZIŁAM ŻE JESZCZE SPOTKAM GDZIEŚ....I teraz już się suszy białe pranko, normalnie jak wieszałam to myślałam że zwariuje....już bym chciała mojego syncia ubrać w te malutkie śpioszki itd.:tak::-)

tak na dobry początek dnia coś wam prześle
Dekolty, mini i balerinki w Rosji zakazane - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 13.04.2012
co to by było jakby w Polsce tak było?

Witam. Potrzebuje dzisiaj patyczków żeby przytrzymac zamykajace sie oczy. Zasypaiam na stojaco. Penie ta pogoda.:-(

Wstawiłam pranko z ciuszkami mam nadzieje ze u mnie będą schły

Kurcze od kilku dni mówia o braku leków dla chorych na raka. moja mama jest w trakcie leczenia:-(. juz ostatnio jak była w szpitalu to chemie dostała tylko ona i jeszcze jeden pacjent a reszte odsyłali do domu, co będzie teraz??
Tak sie martwie:-(

Witajcie!

Mam 10kg na plusie :( :( A do końca jeszcze tyyyyle czasu! Zrobiłam morfo i mocz, krew mi zupełnie nie chciała lecieć, ciśnienie za niskie. Nic dziś tylko spać.

Miłego dnia, ladies :)

Witam. Potrzebuje dzisiaj patyczków żeby przytrzymac zamykajace sie oczy. Zasypaiam na stojaco. Penie ta pogoda.:-(

Wstawiłam pranko z ciuszkami mam nadzieje ze u mnie będą schły

Kurcze od kilku dni mówia o braku leków dla chorych na raka. moja mama jest w trakcie leczenia:-(. juz ostatnio jak była w szpitalu to chemie dostała tylko ona i jeszcze jeden pacjent a reszte odsyłali do domu, co będzie teraz??
Tak sie martwie:-(

okropnie Ci współczuję:( jak usłyszałam tego newsa w TV to mnei szlak trafił- PO nie potrafi rządzić. Ostatnio tylko kłody pod nogi społeczeństwu rzucają......

co do ruchów to ja nie widze jakieś większej róznicy, ale ja Kamila dwa tygodnie do tyłu w stosunku do Ciebie, a to dużo:)

Witam

Ale się dzisiaj wyspałam:-) mąż w końcu mnie nie obudził, bo sam chrapał do 8

Muńka ale się najadłaś strachu, najważniejsze, że już jest dobrze

Agulex odsyłają chorych na raka do domu bez pomocy? to straszne:szok: rozumiem twój strach...

Jak miło obudzić się w domu!!:-):-)

Muńka witaj!!!!! Fajnie, że już wszystko ok. Ale panika była co? Nie Ty jedna już zaczynasz pakowanie :-)

Tak, panika była, i cieszę się, że mnie zatrzymali niż mieliby odesłać z kwitkiem, bo wtedy to chyba bym zwariowała z niepokoju o małą i siebie. Dodatkowo zestresował mnie fakt, że w mieście moich rodziców szpital nie cieszy się za dobrą opinią. Ja jednak nie narzekam, bo opiekę miałam super, położne bardzo sympatyczne, w sali byłam sama, noce były raczej spokojne, więc nie czułam się tam źle, ale wiadomo, że jak najdalej od takich miejsc, zwłaszcza, że zawsze przerażał mnie napis "patologia ciąży".
Mam nadzieję, że teraz dopiero w czerwcu zobaczę napis "porodówka" - czego Wam i sobie życzę:-):-)

Agulex - bardzo mi przykro z powodu mamy, brak słów na to co się dzieje w polskiej służbie zdrowia. Mój wujek choruje na białaczkę i tak naprawdę ratują go znajomości w świecie medycznym. To co powinno być najważniejsze, u nas jest na samym końcu...

reklama
dzisiaj będę u ginki to jej powiem o tych ruchach ale boje się mówić bo ona taka troche jest panikara i mam nadzieje że nie będzie chciała mnie do szpitala kłaść:D chociaz jak zobaczy wyniki z usg ze wszystko jest ok to moze nie bedzie tak zle;p okaze sie ...

Do góry