reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no niby tak a najgorzej jest jak jeszcze czynniki naciskają, że praca, że umowa na czas określony, że z dzieckim by sie posiedziało, że różnica między rodzeństwem będzie duża i tak wiecznie coś, człowiek wie że moment najlepszy a tu buuuuu nic z tego ,

Albo jak się jeszcze do tego wszystkiego nie ma dziecka i się stara o to pierwsze...
Ja to bym chciała nie patrzeć na te niektóre osoby ode mnie z pracy przez jakiś czas... i powiedzieć im " mam w d... te wasze głupie gierki. Bo ja teraz noszę w sobie coś najważniejszego na świecie i możecie mi skoczyć" :-)

reklama

oj Myniu nawet nie wiesz jak wiele! hehehe

i kurcze muszę kończyć, ehh....:( nawet nie zdążyłam wszystkim poodpisywać:( no trudno, mam nadzieję, że mi wybaczycie... a tak pokrótce: trzymam &&& za wszystkie tempki, owulki i fasolki, staramy się kochane z uśmiechami na twarzy, nerwy precz i byle do celu - na porodówkach:D
wrócę jutro na pewno więc dobrej nocki kochane i do jutra!:)

Ostatnia edycja:
no wierze że te co mają już jedno dziecko lub wiecej to inaczej to odbierają jak te co nie mają wogóle, no kurcze rozumiem to
ja to bym tak nie pragnęła, ale jak poroniłam to juz mi coś sie w głowie zrobiło
tak strasznie pragnę zeby zapomnieć

no wierze że te co mają już jedno dziecko lub wiecej to inaczej to odbierają jak te co nie mają wogóle, no kurcze rozumiem to
ja to bym tak nie pragnęła, ale jak poroniłam to juz mi coś sie w głowie zrobiło
tak strasznie pragnę zeby zapomnieć

Jednak my kobiety w większość stworzone do bycia mamusiami:) Mgiełko Twoje marzenie się spełni:)

łłłoooo matko:szok: ale się rozpisałyście:-D miałam chyba z 20 stron do nadrobienia!!! przeczytałam, ale nie pamiętak co do której z Was miałam napisac:-D jeszcze mi sie mieszacie
też dziś miałam ciężki dzień w pracy...eh. cholerna @ dalej nie przyszła, a brzuch boli jak....:wściekła/y:

gratuluje świeżo upieczonej cioci

reklama
Mgielka i to jest to nikt ci nie powie że nie próbowałas a co będzie to będzie jesteś super kobieta i dasz radę :*

Widzę że tv sie dzieje dziewczęta nie zdziwie sie jak którąś z nas jest bądź będzie ze sobą spokrewnione bo ten świat jest tak mały ;-)

Do góry