reklama
i ja dotarłam...wasze zdróweczko - bo reddsik oczywiście mi towarzyszy;-)
dzięki za troskę, co do wizyty u dr Siwka..to na szczęście nic niepokojącego z wyrostkiem nie dzieje się ale jutro jadę robić badania i dalej szukam przyczyny tych bóli....
Anetka uważaj na siebie i mam nadzieję że te omdlenia przestaną Ci towarzyszyć....
Marta oby ząbki już nie dokuczały żuczkowi
Elza no właśnie to kiedy na piwko idziemy...
Marzenka jak tam samotny wieczór...Bartuś śpi??Ty też czy nadal siedzisz do północy???;-)
Madziarka i Ty jeszcze z nami...do zobaczenia jutro;-);-)
Sunday piwko wypite???
zmykam do P...spokojnych nocek :-)
dzięki za troskę, co do wizyty u dr Siwka..to na szczęście nic niepokojącego z wyrostkiem nie dzieje się ale jutro jadę robić badania i dalej szukam przyczyny tych bóli....
Anetka uważaj na siebie i mam nadzieję że te omdlenia przestaną Ci towarzyszyć....
Marta oby ząbki już nie dokuczały żuczkowi
Elza no właśnie to kiedy na piwko idziemy...
Marzenka jak tam samotny wieczór...Bartuś śpi??Ty też czy nadal siedzisz do północy???;-)
Madziarka i Ty jeszcze z nami...do zobaczenia jutro;-);-)
Sunday piwko wypite???
zmykam do P...spokojnych nocek :-)
Witam
madziarka dzięki wielkie za maila
my dziś zrobiłyśmy krótki 1 godzinny spacerek, no i wciąż walczyłyśmy z pieluchami
sukces jest taki,ze dwa razy udało nam się do nocniczka...reszta w dywan lub fotel
teraz zaś od godziny walczyliśmy z ePitem...wysłać się udało ale potwierdzenia odbioru nie

no jak się jutro nie uda pobrać to chyba papierowo trzeba będzie jeszcze złożyć
no coż za system

;-)
oj,uważaj na siebie i maleństwo
a co to za leki na zgagę?
Marta dobrze,że to tylko ząbki
Motylla super,że nie ma stulejki
Maltanka i jak w pracy?przyzwyczaiłaś się i wciągnęłaś?
madziarka oby już Ci brzuch więcej nie dokuczał
Justyna pralka dzisiaj prała bez problemów, więc póki co nikogo nie wzywaliśmy;-)
Madzienka hop hop jak tam po wizycie?

madziarka dzięki wielkie za maila

my dziś zrobiłyśmy krótki 1 godzinny spacerek, no i wciąż walczyłyśmy z pieluchami

teraz zaś od godziny walczyliśmy z ePitem...wysłać się udało ale potwierdzenia odbioru nie

super,że już praktycznie po....czekamy na fotorelacjęJa juz siedze w prawie ładzie, tzn brak dywanu, troszke kurzu ale tak to jest ok!Dzisiaj pojechaliśmu obejrzeć dywany,no ale jak zobaczyłam ceny to mi tylko się humor popsuł
narazie chyba w necie poszukamy albo sobie odpuścimy, bez dywanu tez da się żyć.
![]()

mega kopniak!!!!!kurcze dopadło mnie chyba przesilenie wiosenne bo mam jakiegoś doła...weźcie mnie kopnijcie może to coś da...

Super,że macie zielone światełko na spaceryA ja znowu z doskoku, bo muszę◘ kłaść Olę spać.
U lekarza było ok, oni zdrowi, Ola już może wychodzić na dwór więc posiedzieliśmy trochę, ale za to ja u lekarza prawie zasłabłamprzy okazji więc dostałam leki na zgagę, bo to ponoć może powodować omdlenia, i zobaczymy czy mi pomogą.
Lecę usypiać szkraba.
Miłej nocki.

Marta dobrze,że to tylko ząbki

Motylla super,że nie ma stulejki

Maltanka i jak w pracy?przyzwyczaiłaś się i wciągnęłaś?
madziarka oby już Ci brzuch więcej nie dokuczał

Justyna pralka dzisiaj prała bez problemów, więc póki co nikogo nie wzywaliśmy;-)
Madzienka hop hop jak tam po wizycie?

Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witajcie,
ja znowu coś spać nie mogę... obudziłam sie i kręcę się z boku na bok...
postanowiłam wiec wstać i coś konkretnego porobić - na początek idę brać prysznic 

Madzieńka cieszę się że dr Siwek nie widział nic niepokojącego!!!! oby szybko ginka doszła co się dzieje!!!
Misia nie ma sprawy - to nie moja lista ale mam nadzieję że się przyda ;-)
Marz no właśnie - jak Bartuś - daje mamie troszkę odpocząć???
Jakoś mi zimno - uciekam więc pod prysznica
Miłego dnia!!!! i oby było dużo słoneczkaaaaa!!!!
;-)
ja znowu coś spać nie mogę... obudziłam sie i kręcę się z boku na bok...

Madzieńka cieszę się że dr Siwek nie widział nic niepokojącego!!!! oby szybko ginka doszła co się dzieje!!!
Misia nie ma sprawy - to nie moja lista ale mam nadzieję że się przyda ;-)
Marz no właśnie - jak Bartuś - daje mamie troszkę odpocząć???
Jakoś mi zimno - uciekam więc pod prysznica
Miłego dnia!!!! i oby było dużo słoneczkaaaaa!!!!

madzienka jeśli to nie jajniki ani wyrostek to co???? może to jakieś nerwobóle....miejmy nadzieje że to nic poważnego...
no właśnie to kiedy idziemy na piwko????
misia cierpliwości w odpieluchowaniu... u nas długo też to trwało...
słoneczko za oknem to pusto na bb
no właśnie to kiedy idziemy na piwko????
misia cierpliwości w odpieluchowaniu... u nas długo też to trwało...
słoneczko za oknem to pusto na bb
Witam
ale pogoda:-):-):-)
z pitem się udało w końcu:-)
my jeszcze w domku ale niebawem wyruszamy do rodziców,zostawiamy Natalkę na noc...a wieczorem do teatru:-)więc pewnie wieczorkiem już nie zajrzę
udanego weekendu wszystkim i zdrówka

ale pogoda:-):-):-)
z pitem się udało w końcu:-)
my jeszcze w domku ale niebawem wyruszamy do rodziców,zostawiamy Natalkę na noc...a wieczorem do teatru:-)więc pewnie wieczorkiem już nie zajrzę

udanego weekendu wszystkim i zdrówka

maltanka
Fanka BB :)
Witajcie
Ale dzisiaj super na dworze, porobiłam pranie pościel też wyniosłam na balkon
na spacerze też byliśmy, młody pojeździł rowerem
a teraz śpi
misia udanego wypadu do teatru, a w pracy hmmm przyzwyczajam się, dużo rzeczy z VIII (ósemki) do nas przychodzi
;-)
anetka uważaj na siebie
elza dostałaś moje pw?
Ale dzisiaj super na dworze, porobiłam pranie pościel też wyniosłam na balkon

misia udanego wypadu do teatru, a w pracy hmmm przyzwyczajam się, dużo rzeczy z VIII (ósemki) do nas przychodzi

anetka uważaj na siebie
elza dostałaś moje pw?

reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Witajcie,
my też cały dzień przed domkiem siedzimy... dzieciaki nawet na zupę nie chciały do domu wchodzić ;-)
A ja pierwszy raz sama wjechałam do plazy na parking... denerwowałam się troszkę ale dałam radę - wiec pierwsze koty za płoty!!!! jeszcze troszkę i będę śmigać jak stary rajdowca
:-)
Odpoczęłam, zakupki zrobiłam - Madzieńka dzięki za towarzystwo... było bardzo miło!!!! musimy to częściej powtarzać
Elza i jak humorek - widzę że ciut lepszy ;-) jak posiedzisz na słonku to już całkiem się poprawi

Ja na piwko też chętna - tylko w tym tyg nie mogę bo sama z dziećmi zostaję
Misia super z tym teatrem!!!! aż po cichu zazdroszczę... też bym gdzieś z M. wyskoczyła
Maltanka cieszę się że w pracy powoli się wdrażasz...
Miłego dnia - i oby słonko zostało u nas na dobre!!!!!
my też cały dzień przed domkiem siedzimy... dzieciaki nawet na zupę nie chciały do domu wchodzić ;-)
A ja pierwszy raz sama wjechałam do plazy na parking... denerwowałam się troszkę ale dałam radę - wiec pierwsze koty za płoty!!!! jeszcze troszkę i będę śmigać jak stary rajdowca

Odpoczęłam, zakupki zrobiłam - Madzieńka dzięki za towarzystwo... było bardzo miło!!!! musimy to częściej powtarzać

Elza i jak humorek - widzę że ciut lepszy ;-) jak posiedzisz na słonku to już całkiem się poprawi

Ja na piwko też chętna - tylko w tym tyg nie mogę bo sama z dziećmi zostaję

Misia super z tym teatrem!!!! aż po cichu zazdroszczę... też bym gdzieś z M. wyskoczyła

Maltanka cieszę się że w pracy powoli się wdrażasz...
Miłego dnia - i oby słonko zostało u nas na dobre!!!!!