reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
i ja dotarłam...wasze zdróweczko - bo reddsik oczywiście mi towarzyszy;-)

dzięki za troskę, co do wizyty u dr Siwka..to na szczęście nic niepokojącego z wyrostkiem nie dzieje się ale jutro jadę robić badania i dalej szukam przyczyny tych bóli....

Anetka uważaj na siebie i mam nadzieję że te omdlenia przestaną Ci towarzyszyć....

Marta oby ząbki już nie dokuczały żuczkowi

Elza no właśnie to kiedy na piwko idziemy...

Marzenka jak tam samotny wieczór...Bartuś śpi??Ty też czy nadal siedzisz do północy???;-)

Madziarka i Ty jeszcze z nami...do zobaczenia jutro;-);-)

Sunday piwko wypite???

zmykam do P...spokojnych nocek :-)

Witam:tak:
madziarka dzięki wielkie za maila:tak:
my dziś zrobiłyśmy krótki 1 godzinny spacerek, no i wciąż walczyłyśmy z pieluchami:sorry2:sukces jest taki,ze dwa razy udało nam się do nocniczka...reszta w dywan lub fotel:dry:
teraz zaś od godziny walczyliśmy z ePitem...wysłać się udało ale potwierdzenia odbioru nie :no::angry::wściekła/y:no jak się jutro nie uda pobrać to chyba papierowo trzeba będzie jeszcze złożyć:wściekła/y:no coż za system:wściekła/y:
Ja juz siedze w prawie ładzie, tzn brak dywanu, troszke kurzu ale tak to jest ok! :happy2: Dzisiaj pojechaliśmu obejrzeć dywany,no ale jak zobaczyłam ceny to mi tylko się humor popsuł :baffled: narazie chyba w necie poszukamy albo sobie odpuścimy, bez dywanu tez da się żyć. :-p
super,że już praktycznie po....czekamy na fotorelację:tak:
kurcze dopadło mnie chyba przesilenie wiosenne bo mam jakiegoś doła...weźcie mnie kopnijcie może to coś da...
mega kopniak!!!!!:tak:;-)
A ja znowu z doskoku, bo muszę◘ kłaść Olę spać.

U lekarza było ok, oni zdrowi, Ola już może wychodzić na dwór więc posiedzieliśmy trochę, ale za to ja u lekarza prawie zasłabłam :szok: przy okazji więc dostałam leki na zgagę, bo to ponoć może powodować omdlenia, i zobaczymy czy mi pomogą.

Lecę usypiać szkraba.

Miłej nocki.
Super,że macie zielone światełko na spacery:tak:oj,uważaj na siebie i maleństwo:tak:a co to za leki na zgagę?:confused:
Marta dobrze,że to tylko ząbki:tak:
Motylla super,że nie ma stulejki:tak:
Maltanka i jak w pracy?przyzwyczaiłaś się i wciągnęłaś?
madziarka oby już Ci brzuch więcej nie dokuczał:tak:
Justyna pralka dzisiaj prała bez problemów, więc póki co nikogo nie wzywaliśmy;-)
Madzienka hop hop jak tam po wizycie?:sorry2:

Witajcie,
ja znowu coś spać nie mogę... obudziłam sie i kręcę się z boku na bok... :sorry: postanowiłam wiec wstać i coś konkretnego porobić - na początek idę brać prysznic :-D:-D:-D

Madzieńka cieszę się że dr Siwek nie widział nic niepokojącego!!!! oby szybko ginka doszła co się dzieje!!!

Misia nie ma sprawy - to nie moja lista ale mam nadzieję że się przyda ;-)

Marz no właśnie - jak Bartuś - daje mamie troszkę odpocząć???

Jakoś mi zimno - uciekam więc pod prysznica

Miłego dnia!!!! i oby było dużo słoneczkaaaaa!!!!:tak:;-):tak:

śniadanko pyszne zjedzone (twarożek z rzodkiewieczką i szczypiorkiem), mieszkanko posprzątane.... obiadkiem zajmuje się mama...słoneczko za oknem...jest git...tylko kawy brak idę robić i zaraz wracam....

madzienka jeśli to nie jajniki ani wyrostek to co???? może to jakieś nerwobóle....miejmy nadzieje że to nic poważnego...
no właśnie to kiedy idziemy na piwko????
misia cierpliwości w odpieluchowaniu... u nas długo też to trwało...

słoneczko za oknem to pusto na bb

Witam:tak:
ale pogoda:-):-):-)
z pitem się udało w końcu:-)
my jeszcze w domku ale niebawem wyruszamy do rodziców,zostawiamy Natalkę na noc...a wieczorem do teatru:-)więc pewnie wieczorkiem już nie zajrzę:sorry:
udanego weekendu wszystkim i zdrówka:tak:

pusto bo pogoda bajeczna :-)

nic tylko cały dzień na dworze :-)

misia super że z pitem się udało :-)
wow teatr :-) też bym poszła ;-)

elza super śniadanko humorek już lepiej ????

Madzieńka moze to od redsika ??? :-D:-D

Witajcie

Ale dzisiaj super na dworze, porobiłam pranie pościel też wyniosłam na balkon:tak: na spacerze też byliśmy, młody pojeździł rowerem:tak: a teraz śpi

misia udanego wypadu do teatru, a w pracy hmmm przyzwyczajam się, dużo rzeczy z VIII (ósemki) do nas przychodzi:-D;-)

anetka uważaj na siebie

elza dostałaś moje pw?:confused2:

reklama
Witajcie,
my też cały dzień przed domkiem siedzimy... dzieciaki nawet na zupę nie chciały do domu wchodzić ;-)

A ja pierwszy raz sama wjechałam do plazy na parking... denerwowałam się troszkę ale dałam radę - wiec pierwsze koty za płoty!!!! jeszcze troszkę i będę śmigać jak stary rajdowca :tak::-)

Odpoczęłam, zakupki zrobiłam - Madzieńka dzięki za towarzystwo... było bardzo miło!!!! musimy to częściej powtarzać :tak:

Elza i jak humorek - widzę że ciut lepszy ;-) jak posiedzisz na słonku to już całkiem się poprawi :tak::tak::tak::tak:

Ja na piwko też chętna - tylko w tym tyg nie mogę bo sama z dziećmi zostaję :sorry:

Misia super z tym teatrem!!!! aż po cichu zazdroszczę... też bym gdzieś z M. wyskoczyła :sorry:

Maltanka cieszę się że w pracy powoli się wdrażasz...

Miłego dnia - i oby słonko zostało u nas na dobre!!!!!

Do góry