reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A co tu taka cisza???

Mężowie powracali i cieszycie się weekendem co? ;-)

My już po obiadku, ja leżakuje, dzieciaki się bawią... żyć nie umierać :tak:

reklama
Heloł, heloł

Wreszcie mogę powiedzieć "nareszcie piątek"
:-D
W poniedziałek idziemy do lekarza do laryngologa zobaczymy co nam powie. Dziadek ma brać wolne w przyszłym tygodniu, a za tydzień znowu długi weekend to i w przedszkolu pewnie mało dzieci będzie i nie wiem czy nie przetrzymam H do 7 maja. Wyjdzie w praniu...

Dzisiaj w pracy odkryłam, że mamy internet
:-D ale siedzieć się raczej nie da, bo to firma wielkości dwóch mieszkań więc wszyscy wszędzie mają oczy:-D:-D:-D

madzienka
jak po lekarzu?

karlita pw

madziara w pracy ok na razie to wszystko nowe jest, ale może się jakoś wciągnę

iwonka dzięki w pracy ok

madziara to pw co wysyłałaś dwa dni temu? doszło, wszystko doszło;-)

justyna udanego wyjazdu

Witajcie! W koncu wekend!!! :tak::tak::tak:
Ja juz siedze w prawie ładzie, tzn brak dywanu, troszke kurzu ale tak to jest ok! :happy2: Dzisiaj pojechaliśmu obejrzeć dywany,no ale jak zobaczyłam ceny to mi tylko się humor popsuł :baffled: narazie chyba w necie poszukamy albo sobie odpuścimy, bez dywanu tez da się żyć. :-p
W pojechał na nockę do pracy wiec sami z Maksiem rządzimy, reddsik się chłodzi w lodówce więc ok :tak:;-)

Madzienka karlita super że zumba udana:-)

Madzienka nie zrezygnowałam, tzn tylko na ten miesiąc z racji braku czasu i funduszy:baffled: ale od maja znowu zaczynam:tak::tak::tak:
Jak wizyta????

Madziara super ze ciasto wyszlo!!:-)

anetka no to nieźle, też bym się wkurzyła...:angry:

Justynka o jej ale kusisz!!!Pyszności robisz!!! Udanego wekendu!!! Zdrówka dla siostrzeńca!!!!

karlita oby prognozy sie sprawdziły:-)

Motylla jak po wizycie???

Radek śpi, a Krystek gra, a raczej przygląda się wujkowi jak gra na wii i od czasu do czasu jakiś przycisk naciśnie:-D.
Justyna: Szerokiej drogi i ładnej pogody życzę:tak:

Witajcie

Zobacz załącznik 457372

częstujcie się, mój debiut ale wyszedł dobry :-p
Torcik wygląda przepysznie i przyjmnij ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe Sto lat:tak:

Justyna pisze:

Wiecie, siostrzeniec leży we Włodawskim szpitalu na zapalenie płuc. Badało go 4 lekarzy i żaden nie wysłuchał nic niepokojącego, dopiero prześwietlenie wykazało chorobę:baffled:, dzisiaj siostra dzwoni do mnie i mówi że lekarz był na wizycie i powiedział że ma dwa warianty albo wychodzą dzisiaj ale z lekami albo w niedzielę. A później przyszła inna pani dr i mówi że na jutro mały ma zlecone badania!!! Nosz kur.a masakra, co lekarz to inna wizja leczenia, i każdy mówi co innego. No takie konowały tam są że mnie krew już zalewa:angry:.
Zdrówka dla siostrzeńca:tak:

Heloł, heloł

Wreszcie mogę powiedzieć "nareszcie piątek"
:-D
W poniedziałek idziemy do lekarza do laryngologa zobaczymy co nam powie. Dziadek ma brać wolne w przyszłym tygodniu, a za tydzień znowu długi weekend to i w przedszkolu pewnie mało dzieci będzie i nie wiem czy nie przetrzymam H do 7 maja. Wyjdzie w praniu...

Dzisiaj w pracy odkryłam, że mamy internet
:-D ale siedzieć się raczej nie da, bo to firma wielkości dwóch mieszkań więc wszyscy wszędzie mają oczy:-D:-D:-D
Powodzenia w pon u lekarza

Witajcie! W koncu wekend!!! :tak::tak::tak:
Ja juz siedze w prawie ładzie, tzn brak dywanu, troszke kurzu ale tak to jest ok! :happy2: Dzisiaj pojechaliśmu obejrzeć dywany,no ale jak zobaczyłam ceny to mi tylko się humor popsuł :baffled: narazie chyba w necie poszukamy albo sobie odpuścimy, bez dywanu tez da się żyć. :-p
W pojechał na nockę do pracy wiec sami z Maksiem rządzimy, reddsik się chłodzi w lodówce więc ok :tak:;-)

Madzienka karlita super że zumba udana:-)

Madzienka nie zrezygnowałam, tzn tylko na ten miesiąc z racji braku czasu i funduszy:baffled: ale od maja znowu zaczynam:tak::tak::tak:
Jak wizyta????

Madziara super ze ciasto wyszlo!!:-)

anetka no to nieźle, też bym się wkurzyła...:angry:

Justynka o jej ale kusisz!!!Pyszności robisz!!! Udanego wekendu!!! Zdrówka dla siostrzeńca!!!!

karlita oby prognozy sie sprawdziły:-)

Motylla jak po wizycie???
Po wizycie ok, tylko Krystek pamiętał co mu pan doktor zrobił bo zaczął strasznie płakać :-(jak go na leżankę z W. położyliśmy, a pan doktor jeszcze go nawet nie dotknął. Chirurg powiedział, że nie ma stulejki i to wejście mu się już rozszerzyło i mamy mu odciągać w kąpieli ale nie na siłę. I za 6 miesięcy do kontroli. No i moczyć odczasu do czasu w rumianku.

Już jakiś czas piszę tego posta bo musiałam przypilnować troszeczkę mojego pierworodnego, Krystek sam poszedł do wc i siedział na kiblu i się załatwiał i jakoś nie wpadł:-D bo siedział bez nakładki:tak:.

madziula u nas też tak było do tej pory, ale teraz kiedy nie ma chętnych dzieci to już pampers nie przeszkadza... no bo przecież to nie dyr zmienia pieluchy....
miejmy nadzieje że to nie wyrostek...
ja jak miałam zapalenie wyrostka to bolała mnie też prawa noga i było mi strasznie nie dobrze....i od razu trafiłam na stół
justynka przykre z tym siostrzeńcem, ale tak właśnie bywa... mojej koleżanki syn też miał zapalenie płuc... i do końca osłuchowo był czysty dopiero prześwietlenie wykazało zapalenie... a dziecko powiedziało że go cycki bolą...
udanego wyjazdu do teściów...
maltanka pochwalisz się co to za praca???????

kurcze dopadło mnie chyba przesilenie wiosenne bo mam jakiegoś doła...weźcie mnie kopnijcie może to coś da...

A ja znowu z doskoku, bo muszę◘ kłaść Olę spać.

U lekarza było ok, oni zdrowi, Ola już może wychodzić na dwór więc posiedzieliśmy trochę, ale za to ja u lekarza prawie zasłabłam :szok: przy okazji więc dostałam leki na zgagę, bo to ponoć może powodować omdlenia, i zobaczymy czy mi pomogą.

Lecę usypiać szkraba.

Miłej nocki.

Motylla jak wizyta ??

Anetka super że Ola juz ma pozwolenie na spacerki :-) UWAŻAJ NA SIEBIE

elza WEŻ SIĘ W GARŚĆ KOBIETO !!!! wypad babski Ci potrzebny :-)

to co dziewczyny kiedy gdzieś idziemy uczcic majówkę ;-)

reklama
Aneta uważaj na Was...oby leki ci szybko pomogły!!!! super że z Olą już ok i możecie na dwór wychodzić!!! ;-)

Karlitka masz rację - na te deprechy potrzeba się odstresować!!!!

Elza kopniaka masz jak w banku! ;-) musisz jutro cały dzień na słonku poprzebywać to od razu lepiej ci się zrobi... no i koniecznie babski wypad wskazany :-D:-D:-D

Maltanka to się cieszę że dotarło... a z pracą - szybko się wciągniesz!!!!

Motylla dobrze że nie ma stulejki... za pół roku młody może już zapomni pana dr i nie będzie płaczu ;-)

Do góry