reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Witajcie!jestem,czytam,powoli nadrabiam,więc myślę już być na bierząco.
U nas śliczne słoneczko,młoda w przedszkolu,a ja rano byłam na czczo na krew i mocz i siedzę teraz i myślę,czy iść na poddasze popatrzeć jakie mam wogóle ciuszki po Amelce.Ale jeszcze za wcześnie,jeszcze nawet nic nie kupiłam,ciagle mam obawy i wątpliwości...

Sandy współczuję Ci ogromnie straty maleństwa.Mogę Cię pocieszyć,ze ból kiedyś słabnie,a to ,że masz wspaniałe kobietki w domu,tylko szybciej pozwoli mu ucichnąć.Tulę mocno.

hej!

Sonkaa - dziękuję za kciuki i ja za Ciebie trzymałam - cieszę się, że wszystko w porządku, mam nadzieję, że i u mnie będzie :tak: Ale powiem Wam, że jak w czwartek był ze mną mój mąż i dziś idzie - jestem bardzo spokojna, nie czuje tego nerwowego oczekiwania i napięcia, które mi żyć nie dawało przed wcześniejszymi USG.. to chyba siła obecności bliskiej osoby :zawstydzona/y: a może też siedzenie od 8 w pracy i brak czasu na snucie czarnych wizji ;-)

Patrycja
- my stwierdziliśmy z Ł. że pojedziemy teraz nad morze, bo w wakacje nie wiem jak sie bede czuła, a i źle znoszę upały, w ciąży może być to jeszcze gorsze.. zatem od wtorku do niedzieli byczymy sie nad morzem! mamy zamiar spacerować, pozwiedzać może Trójmiasto jak bedziemy mieć siły, a przede wszystkim siedzieć długie dni na plaży i wdychać jod, doczekać się nie mogę!! Sandy - dziękuję, na tej stronie znalazłam kwaterę, do której jedziemy :laugh2:

Witajcie!
Nikola szkoda że nie ma wyników! Trzyma się cieplutko!
A ja jakaś osłabiona jestem od wczoraj. Wczoraj zrzuciłam to na późny powrót do domu, ale dziś? Wczoraj zasnęłam o 21, wstałam dziś o 11 :szok: i najchętniej bym spała dalej. Mam nadzieję, że to tylko takie chwilowe jest i że mi tak nie zostanie, bo jestem kompletnie nie do życia.

Hey!
U mnie tez pogoda do niczego, pada od rana i nie wiem czy uda sie na jakis spacer z synkiem wyskoczyc.

Nikola szkoda ze nie ma wynków, mam nadzieje ze dzis jednak beda i wszysko bedzie ok:-)

Co do wybrzuszeń to moja dzidzia na razie sie przelewa i troszke tylko rozpycha, ale synek w pierwszej ciazy upodobal sobie prawa strone i 2 ostatnie m-ce wypychał sie niemilosiernie az myslałam ze z tej strony skóra mi sie bardziej rozciagnie.A moj brzuch wtgladał komicznie krzywo.

reklama
Do góry