reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam porannie,

Waris- trzymam kciuki by wszystko było OK. Oby jak najdłużej w dwupaku&&&&&&&

Dziewczyny nawet nie mówcie nic o porodach teraz bo ja mam jeszcze 2 razy do pokonania drogę na studia, a to 160km w jedną stronę. Jadę w ten weekend i następną niedzielę. Jak zacznę tam rodzić to zamierzam szybko wracać do domu bo jak poród trwa 10-20 godzin to chyba zdążę... M oczywiście jeździ ze mną jako mój szofer już od początku roku :tak:

Miłego dnia- ja znowu zabieram się za pisanie pracy, życzę wszystkim udanych wizyt.

Hejka ja dziś wizyta już się doczekać nie mogę aż dowiem się co u mojej kruszynki jestem strasznie ciekawa czy się odwróciła bo ostatnio była miednicowo ułożona
Waris zaciskaj nóżki jeszcze troszke przynajmniej do tego 36 i będzie oki :-) trzymam kciukasy

Dam znać co po wizycie pozdrawiam i miłego dnia życze

Witam porannie,

Waris- trzymam kciuki by wszystko było OK. Oby jak najdłużej w dwupaku&&&&&&&

Dziewczyny nawet nie mówcie nic o porodach teraz bo ja mam jeszcze 2 razy do pokonania drogę na studia, a to 160km w jedną stronę. Jadę w ten weekend i następną niedzielę. Jak zacznę tam rodzić to zamierzam szybko wracać do domu bo jak poród trwa 10-20 godzin to chyba zdążę... M oczywiście jeździ ze mną jako mój szofer już od początku roku :tak:

Miłego dnia- ja znowu zabieram się za pisanie pracy, życzę wszystkim udanych wizyt.

o kurcze !! wspolczuje tylu km. do pokonania :/ :/ :/ mi sie do szkoly nie chce jezdzic autobusem mpk 5 przystanków:/ zwariowala bym jak bym miala tyle km. jechac :D

m@dzi@
3mam kciuki !

Nie mam wyjścia. Chcę zakończyć rok ze wszystkimi, a obrony nie dam rady tak jak reszta więc pewnie wrzesień... pewnie dlatego nie mam ochoty wcale tej pracy pisać;-)

waris trzymam za Was kciuki!

Pobyt w szpiitalu musi być okropnie stresujący. Pamiętam, że jak czekałam na cc i nasłuchałam się odgłosów to zacząl mnie strasznie boleć brzuch. Dodam tylko, że na cc pojechałam na wyznaczoną godzinę.

Za wszystkie które mają dzisiaj wizyty też kciuki zaciśnięte :tak:. Ja jutro mam usg.

nanulinka będzie dobrze! Staraj się myśleć pozytywnie, choć czasami to takie trudne.

Witam
co do liczenia tygodni to mi gin liczy i wpisuje tak jak ja licze tzn ze jak 34 tyg i kilka dni to 35, jak bylam w szpitalu w piatek to tez tak wpisywali. wiec nie wszyscy licza skonczone, niektorzy licza "obecne" tygodnie. a w poprzedniej ciacy jak mialam np 34tyg i 3 dni to wpisywali 34/35 itd:)

po pierwsze...
Waris trzymam kciuki zeby krwawienia juz nie bylo!!!!! przynajmniej porodowke poogladasz, taka szkola rodzenia w pigulce:) a mala niech jeszcze siedzi u mamusi i sie nie wyglupia

u mnie noc do kitu. mam wrazenie ze wogole nie spalam, czulam sie jak po 10 kawach, przewracalam sie z boku na bok i obserwowalam zegarek. czuje jakby ta noc trwala z tydzien:/

zdazylam juz byc u gina dzisiaj. opis na lekarskim ale ogolnie wystraszona jestem i wole nie myslec co sie dzieje bo zwariuje.

a co do laktatora to przed chwila przyszla ta mooja swietna sasiadka ktora mi juz chyba z 3 miechy niesie ten laktator, powiedziala ze wczoraj przycinela kolezanke i dzisiaj po poludniu na mur beton bede go miala( Delwer -reczny z TT)oby bo inaczej nie wytrzymam i jej krzywde jakas zrobie. niech nie zadzeira z ciezarna;)

ide sie klasc bo brzuch szaleje, pewnie z nerwow

Ja tak na szybko wpadam bo sprzatam mieszkanie- dzisiaj jakas rodzina przychodzi ogladac nasze mieszkanie pod wynajem wiec musi byc blysk.

Chcialam tylko przekazac fluidki pozytywne i kciuki dla Waris i maluszka!!! bedzie dobrze jeszcze 2-3 tyg i bedzie bezpiecznie!!!

reklama
Do góry