reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Hejka! Nie dam rady nadrobić niestety...sorry
Ja mam w planach zacząć odstawiać Malwinę od piersi...narazie w dzień...ale ciężko będzie bo ona bez cyc ani rusz...już chcę z tym kończyć...za miesiąc roczek i na wakacje już bez cyca...ale będzie to przeprawa przez góry lodowe coś mi się zdaje.

reklama
Misia może nie będzie aż tak źle? Sama jak karmiłam to się bałam odstawienia, na szczęście Maja załatwiła temat za mnie
zolza nierozpakowaną zmywarkę i pełen zlew i szafkę obok mam średnio 2 razy w tygodniu:-Dkiedyś jakoś lepiej mi to szło, a teraz rozpakowywarka do zmywarki by się przydała;-)

a ja od 3 dni sprzątam i ciągle syf!!!!!:-) Zmywarki nie mam. Może na swoim mieszkaniu, ale.. już wolę zmywać niż rozpakowywyac:-D U rodziców to dla mnie udręka! WIęc może zostanę bezzmywarkowa?

nie dałabym rady, nienawidzę zmywać! już wolę rozpakowywać, ale A czasem mnie wyręczy
ja nie sprzątałam jeszcze, tzn. balkon i okna umyłam a mieszkanie sprzątałam przed wyjazdem, odkurzam tylko, ale i tak jest narozwalane dużo rzeczy

Ooooj, ja nienawidzę zmywać i zmywarka to był strzał w dziesiątkę [prezent ślubny od mojej mamy]. No ale z czasem człowiek się rozleniwia... ;-) Pewnie ogarnę temat, jak Ediś wstanie. Podejdę i ogarnę wszystko raz-dwa. Najgorzej jest zebrać się i podejść do tego... ;-)

reklama
Do góry