reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ojj też zjadłabym jakiegoś fast food'a ale u mnie tylko mcdonald jest a samej nie chce mi się iść tak daleko :-D
w mc są bardzo dobre lody :) a kfc może będzie zobaczymy ;D narazie zastanawiam się nad pójsciem do sklepu po jakies lody i wziąć sie za prasowanie

Iwon, blond dzięki za odpowiedź a już się przestraszyłam po tym co wyczytałam w internecie no boli jak cholera no ale jakoś damy radę wtedy :D jeszcze troszkę już bliżej końca

reklama
a zapomniałam dodać najgorzej jak np. stoje i na stojąco chciałabym ubrać spodenki masakra lewą noge w miare podniose ale prawa to najlepiej usiasc i wtedy ubrac bo na stojaco bardzoooo bardzooo boli ;o

Maminka na razie jeszcze nie rodze mam nadzieję że dotrwam choćby do maja.
A z tym że na początku ciąży jak podają termin wg usg jest najbardziej miarodajny to masz rację też to wczoraj od lekarza usłyszałam.

po drzemce mam troszkę energii, ale bez przesady:-D, tyle co do usmażenia naleśników Kubie, bo obiadu nie chciał.
Może jeszcze dziś poprasuję z 1/20 tego co leży i czeka.

Syn mnie strasznie podbudowuje jeszcze...kilka razy dziennie słyszę: Ale jesteś ogromniasta, ale masz wielki brzuch. A teraz "jak zjesz to wszystko, to pęknie Ci brzuch i wyskoczy moja siostra":-D

Kamila My dostalismy maila o zakwalifikowaniu się do przedszkola nawet 2 godziny wcześniej niż oficjalne ogłoszenie wyników.
A to ze się dostał powiedzieli nam jak poszliśmy potwierdzić wolę zapisu dziecka. Także jutro jest niby sprawdzenie czy dziecko się dostało, a nam powiedzieli to już....także uffffffffff ulga

Dla warszawianek:
http://warszawa.naszemiasto.pl/arty...-sobote-zdjecia,2518549,id,t,zid.html#galeria
jak ja zazdroszczę nadmorskim dziewczynom prawdziwej plaży....

Ostatnia edycja:
Iwon ja zapomnialam ze Ty tak blisko jestes:)jeszcze blizej niz Macku hehe i nie gadaj ze na wsi bo nam tu KFC otworzyli niecaly tydzien temu....jeszcze nie bylam bo pewnie kolejki kilometrowe po otwarciu hehe. kiedys byla Pizza Hut, wiele lat, i ja zamkneli:wściekła/y: a ja naprawde uwielbiam a nie ma:/

reklama
a wy nadal o jedzeniu, do sklepu coś wybrać się nie mogę.

Waris a wiesz ile Twój maluszek waży? Bo my chyba na tym samym etapie ciąży, zaciskaj nóżki i do maja niedaleko :tak:

Do góry