reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Iwon nieładnie, nie wiesz że Bóg kazał się dzielić :-D:-D u mnie nie ma KFC a takiego longera bym zjadła mmmm pomaŻyć dobra sprawa ;P
zjadłam zapiekankę popiłam colą na to batonika i na dokładkę serek i pękam :-D

dopiero co zjadłam wypasioną bułkę, ale jak przeczytałam o KFC to znowu zgłodniałam :-D co prawda kurczaki stamtąd mi się przejadły jak gdzieś koło 15tyg sama pożarłam cały mega kubełek:-D ale uwielbiam gotowaną kukurydzę i z chęcią bym teraz taką wszamała

Iwon ty narzekasz, że ci nie dowożą, a ja do najbliższego McDonalda czy KFC mam 50km:baffled: na takim zadupiu mieszkam, że pizzerie tylko do 22 czynne są:-(

ale to nic, jutro jadę do siorki, która co prawda też mieszka na zadupiu, ale od niej do McDonalda jest tylko 15km;-)

stokrotka synuś na pewno zdąży się obrócić:tak:

mlodak a baleteki? ja chodze w baletkach bo jest mi wygodniej niz w adidasach a na japonki za wczesnie ;p

Lubię balerinki, ale u kogoś. Mam zdecydowanie za masywne nogi (a teraz całe ciało) i baleriny wtedy jeszcze mniejsze się wydają:szok:.
A poza tym mają zawsze bardzo cieniutkie podeszwy, a ja mam tak niemiłosierne łaskotki w stopy, że szok. Nawet mój K. ich nie dotyka, a sama jak je np. smaruję kremem to też mnie łaskocze. A na samą myśl o ich masażu to już podkulam palce..... wiem dziwna jestem.
Kupiłam takie buciki
buty.jpg- lekkie, podeszwa kauczukowa, w miarę twarda, bardzo elastyczne, na pewno nie obetrą pięt i pasują mi do paneli :-). No i były tanie, bo zapłaciłam 39zł. Więc nawet jeśli się rozlecą nie będzie mi szkoda. Oby wytrzymały do końca mojej ciąży, o!

reklama
Do góry