reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

za późno juz nie obejrzę, a szkoda bo uwielbiam thrillery.
A właśnie juz dawno miałam spytać, czy wy dziewczyny to jakieś seriale oglądacie, czy tylko ja taka głupia czas tracę?:-D
Generalnie w trakcie Kuby kąpieli to zerkam na wspólną, a w między czasie nagrywają mi się Barwy i M jak miłość. Ostatnio oglądam też Na dobre i na złe, bo fajne wątki są. I te nagrywane oglądam często późno w nocy przy kompie zerkam lub podczas prasowania nadrabiam.
Ale odkryłam też, że mam ipla w tv, ze mogę tam oglądać coś z netu, bo w kompie to ja nie mogę, za mały, a ja ślepa :-D.
Mój T ma dużo filmów, ale to zazwyczaj on sobie co 4 doba na służbie sam ogląda, a jak mamy coś obejrzeć razem, to często zdarza się, że on zmęczony się robi, ja nie lubię sama i tak to się kończy...
A uwielbiam takie maratony filmowe wspólne, że popcorn, cola i jest fajnie.

Też tak lubię oglądać ;D najlepiej jeszcze takie nocne maratony filmowe ;D
Ja to oglądam tylko Pierwszą Miłość no i czasami przepis na życie i uwielbiam Pamiętniki Wampirów tylko, że na tvn siedem leci dopiero drugi sezon a już mam oglądnięty cały 1,2 i teraz oglądam trzeci sezon w internecie, a no i przeczytałam wszystkie książki odnośnie Pamiętników :) a no i oglądnęłam w necie wszystkie sezony Skazanego na śmierć, chirurdzy, czarodziejki i chyba jeszcze coś ;P

Klusia powiem Ci, że dobry film wg mnie ;D

reklama
Szkoda, trudno, ale dopiero Kubę położyłam spać i mam chwilę dla siebie.
Kurcze, dziś T nie ma na noc i ciężko,bo nawet kanapę mi ciężko rozkładać:-(, ale będę musiała.
Z seriali takich mega wciągających to jest dla mnie Internat. Leciało kiedyś na axn(mój ulubiony kanał).I to było tak, że leciały 2 odcinki pod rząd, a jeden trwał ok 1,5 chyba. To było w czasie, gdy karmiłam jeszcze w nocy, więc ja praktycznie nie spałam do 3ej:tak:. Na szczęście nie puszczali codziennie, bo bym się wykończyła.
Ale tak zagmatwanego, wciągającego filmu, ze nie możesz się doczekać następnego odcinka to jeszcze nie widziałam.

Niespodzianka Z tych zagranicznych to ja oglądałam Gotowe na wszystko, Californication, Seks w wielkim miescie.
A Sex to oglądałam xxxx razy. Kiedyś puszczali po kilka odcinków na raz, to z T oglądaliśmy zasypiając. Ten serial uwielbiam, nie znudził się nigdy.

Dziewczyny gdzie są moje kostki??? Ja łydki to mam szczupłe, ale od kilku dni moje nogi to takie kołki :-(

Ostatnia edycja:
Co do seriali to ja za nimi nie przepadam i ogolnie malo TV ogladam, jesli juz to jak jestesmy w Polsce to Kiepskich ogladamy i to wsio.

Ostatnia edycja:
ja ogladam mnostwo seriali:) z polskich aktualnie tylko przepis na zycie, tych tasiemcow nie lubie jakos.
a poza tym big bang theory, the walking dead (super chociaz mocno obrzydliwy czasami), pamietniki wampirow, uwielbiam przyjaciol, seks w wielkim miescie i jak poznalem wasza matke

bylam dzis na zakupach i mam juz prawie wszystko, kupilam fride, podklady do przewijania, pampersy, takie wieksze waciki, szczoteczke do wlosow, i dla siebie krem na puchnace stopy z perfecta mama - niby ma chlodzic, cos tam niby chlodzi ale bez rewelacji...

a od godziny dostaje takie straszne kopy we wnetrznosci ze juz nie wytrzymuje :szok: co to dziecko tam wyprawia....

Mój bejbik też strasznie aktywny dzisiaj. Nie popuszczał nawet w samochodzie ani podczas wizyty w szpitalu. A teraz to już dosłownie masakra bo aż boli jak się wypina :-).

Mimo tego, że będę miała CC tez muszę zrobić posiew bo podobno cesarka nie wyklucza zarażenia dziecka ewentualnymi bakteriami. Czy któraś z Was już robiła to badanie i wie ile kosztuje?

Witam sie i ja....
Miałam niezly cyrk. W sobote w nocy spalam tylko godzine, dzwonilam na pogotowie dentystyczne ale polowa chyba wyjechala i nigdzie sie nie dodzwonilam. Dopiero w niedziele rano babka mnie przyjela o 11 i wyrwala mi zeba. On byl do wyrwania i jak mi lekarz mowil martwy wiec zostawil mi go na koniec, a ze w ciaze zaszlam to przestalam chodzic do stomatologa no i w sobote nadszedl ostateczny koniec... Lekarz dawal mi znieczulenie 3 razy i nic... troche zelzylo ból ale i tak jak rwala to tak bolalo ze myslalam ze sie posikam, spocilam sie cala przy tym... masakra... to bylo moje pierwsze w zyciu rwanie zeba, tak sie balam isc z nim a tym razem pozalowalam ze nie zrobilam tego wczesniej, wtedy dostalabym normalne znieczulenie i nie bolaloby tak. Brzuszek tez juz nie boli jak kiedys pisalam, widocznie potrzebny byl mi odpoczynek...
Kamila ale mi ochoty narobilas na te ziemniaczki mlode z siadlym mlekiem... mmmmmniammm!!!! jutro bede robic, bo musze poczekac az mleko sie zsiadzie :)
Agaundpestka we Wrocławiu wogole sa super ludzie :) naprawde! Wczesniej mieszkalam w Mińsku pod Warszawa i porownujac ludzi z tamtad a tych we Wrocławiu jest roznica!!! Serio. Tu jest tylu fajnych otwartych ludzi ze milo jest kim kolwiek porozmawiac... nawet pani ktora sie widzi pierwszy raz w warzywniaku jest milsza od sasidki ktora mieszka obok w Mińsku...
Ja ide zaraz na balkon sie opalac... Wczoraj troche sie opalilam ale nie duzo...

No to miałaś przeboje z tym zębem! dobrze, że już po i oby nic nie bolało!!
A jeśli chodzi o ludzi z Wrocka, to jestem tego samego zdania. 5 lat tam studiowałam i naprawdę bardzo sympatyczni ludzie tam mieszkają:-)

ja tez spuchniete rece i stopy. przeszlam sie na targ po warzywa i myslalam ze nie dojde do domu... na szczescie w domu przyjemny chlodek !
ale najbardziej ze wszystkiego przeszkadza mi trudnosc w poruszaniu sie... schylannie sie do szafki to juz katorga...

Dla mnie też schylanie się jest wyczynem czasami, a oczywiście teraz, kiedy ciężko się schylać co chwilę coś upada mi na ziemię! ach ta ciążowa niezdarność!!

Sam szpital to bajka po prostu - słowa mojego K. jak weszliśmy do holu "To nie jest czasami hotel?" Zdziwiliśmy się czystością i szalenie miłą obsługą. Każdy uśmiechnięty, korytarze czyściutkie, nie czuć zapachu szpitala w ogóle. Tak samo w toaletach. No miodzio po prostu.

A gdzie będziesz rodziła?
Super, że już zakupy zrobione ;-)

mnie to nawet tak w nocy czasami zlapie ze az sie budze a glupioa zawsze co w aptece jestem zapomne czegos na zgage Bo mozna w ciazy nie?

mozna np. rennie. Mi też pomaga guma do żucia.

Też tak lubię oglądać ;D najlepiej jeszcze takie nocne maratony filmowe ;D
Ja to oglądam tylko Pierwszą Miłość no i czasami przepis na życie i uwielbiam Pamiętniki Wampirów tylko, że na tvn siedem leci dopiero drugi sezon a już mam oglądnięty cały 1,2 i teraz oglądam trzeci sezon w internecie, a no i przeczytałam wszystkie książki odnośnie Pamiętników :) a no i oglądnęłam w necie wszystkie sezony Skazanego na śmierć, chirurdzy, czarodziejki i chyba jeszcze coś ;P

Klusia powiem Ci, że dobry film wg mnie ;D

Ja na początku ciąży obejrzałam drugi raz wszystkie sezony Skazanego na śmierć:-D:-D uwielbiałam ten serial!!
Podoba mi się też ten nowy serial Prawo Agaty, ale te tvn'owskie seriale oglądam najczęściej w necie.

Dziś na SR mieliśmy masaż..mmm... i ćwiczenia z piłką, no i postanowiłam, że od jutra będę ćwiczyć w domu, bo piłka stoi nadmuchana i się kurzy. Jakoś nie chciało mi się do niej zabrać wcześniej...rozleniwiłam się okropnie w tej ciąży, a przed ciążą czasem niezły wycisk sobie dawałam.

Życzę dobrej nocki!!:-)

mlodak ja tez robilam to badanie w czwartek i placilam 50 ale w diagnostyce tez kosztuje 35zl. Jesli mozna spytac to czemu masz miec cesarke?
moze pisalas ale niewiem a obawiam sie ze ja tez bede miala :(

reklama
Muńka - zdecydowałam się na Piaseczno. Naprawdę warto się tam przejechać i chociaż zobaczyć jak powinien wyglądać szpital.

mlodak ja tez robilam to badanie w czwartek i placilam 50 ale w diagnostyce tez kosztuje 35zl. Jesli mozna spytac to czemu masz miec cesarke?
moze pisalas ale niewiem a obawiam sie ze ja tez bede miala :(

Cesarka u mnie będzie ze względu na bóle kręgosłupa. Gdyby taki ból złapał mnie podczas akcji porodowej to mogłoby się to źle skończyć i dla mnie i dla dziecka, bo przestaję z bólu oddychać i niemalże tracę przytomność. Że nie wspomnę o ciśnieniu wtedy. Skierowanie mam od chirurga juz od lutego.
A u Ciebie co może być powodem CC?

Do góry