reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poród w Holandii 2011

Achhhh jak bym soboe pojadla watrobki...i krewetek mmmm i sushi...hahah
Po porodzie sobie odbije ;)

AYNI ja za 100 tabsow Gravitamonu place 17€!!!
Ale tak jak mowilam,raz lykam raz nie. Dopoki morfologia jest gites sie nie martwie ;)

Aaaaaa kto ma lody na zbyciu?? Magnum najlepiej??? :D

reklama
5 lodow?!!!!!
A ja?! Nie podzielilas sie :p

Apropos rybek..pytalam o to lekarza bo przepadan za wedzonym sledziem,i on stwierdzil ze ryba ktora jest wedzona na cieplo jest bezpieczna..makrela np. I oczywiscie nie taka z supermarketu w folii ale swieza z np targu...
Nie probowalam na sobie bo mnie od niej odrzuca ;)
Kategorycznie wiec zabronil tunczyka z puszki,rekina,sledzia wedzonegoci wszelakich ogoniastych w opakowaniach hermetycznych.

Witam:)
widze temat witamin, ja tez biore ale nie kazde z osobna tylko takie "wszystko w jednym"
w środe byłam u poloznej, na badaniu kontrolnym i moj maluszek znow sie obrocił główka do gory, powiedziala ze to normalne i ze powinien sie jeszcze odwrocic w najblizszym czasie...

Mam takie pytanie...
Chce kupic sobie laktator tylko niewiem czy kupic elektryczny czy reczny?
moze miala któras z was i wie jaki byłby lepszy?:)

a ja polecam reczny.. jest lepszy niz elektryczny i nie rani brodawek..

:))) wiem cos o tym, bo sama jestem skazana na sciaganie :( :p :D

reklama
Ja kupię, jak będzie problem z laktacją :nerd:. Kruidvata mamy pod nosem, a koło nas są chyba z 2 apteki, z czego w jednej jestem zarejestrowana (nie zapomnę swojego :confused:, jak się dowiedziałam, że coś takiego tu obowiązuje).

A co do sushi...mój Mąż nie przepada specjalnie za łososiem (z kolei ja uwielbiam), który pasuje do sushi, więc jeśli już robię, to wersję z kurczakiem, albo smażoną inną rybą, bo on jakoś specjalnie za wędzonymi to nie jest. Ja to bym zjadła, takie porządne, normalne sushi od fachowca, a nie domową wariację na temat :zawstydzona/y:.

Do góry