reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehe Ani@k ok to tak zrobię następnym razem,chodź mam nadzieję,że już się to nie powtórzy ;-)i wkleiłam sobie Twój opis ,który znalazłaś w necie będę sobie podglądać aby nie zawracać później Wam głowy a Muma psina był z Wami na wycieczce?

Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka, jak pisały babolce, przed owu temp spada (przeważnie), wiec nie martw sie, wpisuj co wychodzi z pomiaru (o stalej porze) i aktywnie ;-)czekaj na skok:tak:.
Muma moze piesio jest zakochany? mojej znajomej pies nie jadł i prawie nie pił przez 3-4 dni, wet dopiero powiedział, ze sie psina zakochał...taka kochliwa rasa;-) gdzies na wsi była niedaleko sunia, a on bidulek nie mógł do niej pojsć. Ale po jakims czasie samo przeszło:-).

no właśnie kok.o tak też będę robić i robię ,ten jeden dzień przespałam :-(ale przynajmniej będę wiedziała co i jak piszczy hehehe

Piesio był na tej durnej wystawie z nami a nigdy wczesniej nie wyjezdzal "tak daleko" (godzina w samochodzie w jedną stronę) i te emocje.. Mam nadzieję, że mu szybko minie bo się martwię o mojego kudłatego synka :-(
zuzanka- po dwoch, trzech cyklach pomiaru może okazać się , że taka Twoja uroda, taką masz temperaturę w tej fazie i już :-)
Czekamy.

no tak Muma możliwe nie wiem bo nie mierzyłam więc skąd mam wiedzieć co i jak :-)zobaczymy hehehe a piesio dojdzie do siebie daj mu dzień albo dwa ,moja też tak miała jak ją woziłam wszędzie ze sobą ,teraz siedzi z dziadkiem jak wyjżdzamy i mam problem z głowy ,ale może Twój kudłacz przeżywa tę wystawę;-)?

Witajcie dziewczyny, podczytuje was od dluzszego czasu, ale ja raczej z tych co czytaja a nie piszą. Ale widze ze wiele z was mierzy temperaturke, w co ja bardzo wierze przy staraniu sie o dziecko, no i tez mam po 30tce ;) Jesli macie problemy z interpretacją cyklu polecam to miejsce ovufriend.pl, tam system wszystko sam wyznacza, tylko trzeba codziennie wpisac obserwacje. Wogole wydaje mi sie ze jest duzo fajniejszy niz enpr.pl ale to moja opinia, moze byc subiektywna jak to opinia ;) pozdrawiam Was!

" Wykorzystujemy ogromną siłę przeliczeniową komputera, możliwości statystyki oraz Twoją wiedzą o swoim ciele, aby wskazać Ci Twoje dni płodne i termin owulacji." (cytat z tego portalu)

wow!! no poważnie brzmi !;-):-D superserwer do obliczania średniej arytm ? (no, jeszcze dodawanie i odejmowanie moze obciązyć te niezliczoność rdzeni:-D)
ja jestem na "nie " jesli chodzi o wszelkie "automaty" do wyznaczania dni płodnych, a juz w ogóle do wyznaczanie terminu owu (tu bez monitoringu ani rusz... a przez net to chyba sie nie da :-p)

p.s. ja jestem na enpr tylko dlatego, by w sygnaturce wykres sobie umiescic;-)

reklama
cześć wszystkim:)nie napisałam,ze mierzenie temp.to jest jakis problem dla mnie!!!i tak wstaję rano do pracy i tak,wiec 5 min.nie robi mi żadnej róznicy:):)Dzis np.mierzyłam,w buzi,pod pacha ,no i "tam" i kazda jest inna!!!:):):)wiec nie wiem jak to rozumiec i interpretowac:):)

Do góry