reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Pola ja też w ostatnim czasie mam bardzo podobne bóle i to pech zawsze chce że nie ma mnie wtedy w domu. Najcześciej dzieje się to na zakupach :/ ... Identyczne odczucia jak opisalas. Tyle ze ja sie nie martwie ze urodze bo jak dla mnie to moge juz rodzic :p Chociaz chciala bym zeby to nastąpiło 22 maja;p Ale z kazdym dniem coraz ciężej ...

december poprzedni poród to ja mialam wywoływany więc sam się nie zaczął ;-) dopiero bole wziely mnie po podaniu kilku tabletek i to jakie od razu i tak wszystko na darmo bo byla cesarka. Kubę chcialam urodzic przed terminem, bylam zla ze termin minal a nic sie nie dzieje wiec teraz moze byc inaczej jak na zlość, chcę w terminie cesarki wstawic sie do szpitala a nie wcześniej a Maly moze wywinąć numer, niestety. Oby nie.

Kamila boli jak cholera, co nie? Jakbym juz na porodowce byla czulam sie dzisiaj, a najlepsze bo przechodzil koleś kolo mnie i zwiał, haha zamiast pomoc kobiecie w ciazy to sie przestrasyl i normalnie uciekł:szok:

Lena- to dopiero trzecie moje USG, tu pierwsze jest w 20 tyg., drugie w 32 tyg., trzecie w 38 tyg., i ew. w 40 tyg. (mam nadzieję, że juz się na to czwarte nie załapię).

Pola nie zazdroszczę przeżyć.

Moja mamuśka dziś wróciła z miasta z koszulką nocną :) i powiedziała, ze teraz chyba mogę spakować torbę do porodu :D cały czas mówiłam, ze nie pakuję się bo nie mam koszuli do porodu to teraz mam ładną granatową :D

reklama
leżałam już godzinę w wannie :-) M. już chce iść,ale ja jeszcze wole poczekać...

Avo pisałam już,ale nie wiem czy tego posta wysłałam :mi gin zalecił magnez - najpierw 3000 potem 4000/dziennie i co tygodniowe ktg,no i odpoczynek i obserwacje tych skurczy,a w razie czego do szpitala.

Ostatnia edycja:
Do góry