reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wróciłam od lekarza. Zapalenie oskrzeli. Masa leków w tym antybiotyki.
Zakaz wychodzenia z domu przez tydzień , żeby nie poszło na płuca.
Pięknie .
W tym miesiącu to kupowanie leków mnie normalnie wykończyło.
Muszę uważać, żeby nei zarazić Wiktora..
Czyli mam zakaz rodzenia dopuki się nie wyleczę heh.

reklama
Witam dziewczynki;)
Ja dzisiaj jestem w bardzo dobrym humorze;) opowiem po króttce o wczorajszej wizycie u lekarza. A więc:ciśnienie 115/75, mocz- super, coombs-super. Uwaga: Synuś się posłuchał i się odwrócił;DD hurra;) w koncu głowka jest tam gdzie powinna;)no i wagą się już nie martwię;) wazy 2600g;)(miesiac temu wazył1100 i sie stresowałąm;) Szyjka zamknięta i długa no i generalnie wszystko dobrze;) nastepną wizytę mam za 3 tyg(30 maja) i ponoć do tego czasu nic nie powinno się wydarzyć;) Aha łozysko II stopien dojrzałości, wody płodowe- jak najbardziej w normnie;) achh naprawdę kamień z serca;)

Także wczorajsze informacje tak troszkę dały mi kopa;) mam dzis power;D
Jeśli chodzi o wózek, ja kupiłam używany,na ryneczku od handlarza z niemiec, ale kurde ta buda wiecie, jest trochę słońcem wypalona a wózek jest granatowyi jednak to widać. Myślałam, że nie będzie problemu tego zmienić, a sie okazuje, że żaden tapicer nie chce się tego podjąć i chyba będę musiała z tą wypaloną budą;(

Pranie się pierze, a ja lecę prasować bo się tego tyle uzbierało, że szok. A na obiad- pierogi z truskawkami i śmietanką i cukrem-mniaaami;)

Aaaaa i robią mi się odparzenia pod piersiami;( a piecze, ze masakra;(

Wróciłam od lekarza. Zapalenie oskrzeli. Masa leków w tym antybiotyki.
Zakaz wychodzenia z domu przez tydzień , żeby nie poszło na płuca.
Pięknie .
W tym miesiącu to kupowanie leków mnie normalnie wykończyło.
Muszę uważać, żeby nei zarazić Wiktora..
Czyli mam zakaz rodzenia dopuki się nie wyleczę heh.

Zdrówka!!!

niezapominajka - rewelacyjne wieści!!! gratki!

A ja bardzo dziękuję za kciuki za moją wizytę, ale przekładam je na jutro!!! SKLEROZA + CIĄŻOWA DEMENCJA!!! Wizytę mam dopiero jutro:-D:-D:-D:-D:-D:-D całe szczęście, że wpadła mi w ręce wizytówka z datą wizyty, bo gdybym dowiedziała się o tym na miejscu to nieźle bym się wkurzyła, bo blisko nie mam. A mężulek biedny bez auta do pracy pojechał:-D

niezapominajka super!!!!
Kami to szybciutko bierz te leki i zdrowiej,bo czas ucieka!!!
tialana ja sobie robię z oliwy z oliwek i żółtka taka paćkę,ale dzisiaj to było zupełnie nie zamierzone ;-)
smarowałam się po kąpieli i liczyłam skurcze i się trochę rozpędziłam :-) ale za to włosy pachną bosko!!!
Muńka :-) ale kciuków nigdy dość!!!Jutro też będziemy trzymać!
A ja zaraz spadówam do pana doktorka :tak:

No dla mnie teraz jest stresem zeby nie urodzic przypadkiem podczas choroby :) Musze zacisnąć nogi porządnie bo mały się pcha czuje go . . .

Kamilko mój Piotrus mnie posłuchał jak go grzecznie prosiłam, żeby sie odwrócił to może poproś Milana tak ładnie, to jeszcze poczeka aż wyzdrowiejesz;D ja naprawdę jestem gotowa uwierzyć we wszystko;)

reklama
Do góry