reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

gkvip ja się prawie posikałam ze śmiechu!!!!nieźle!!!
BMR fajnie,że jeszcze w dwupaku,dbajcie o siebie!

Słuchajcie mój gin sobie tak pooglądał ten zapis z ktg tego ze szpitala i się pyta,czy mnie te skurcze bolały,bo kilka było powyżej 100,reszta w granicy 80-100,a ja na to,że nie aż tak bardzo...no i on do mnie,że mogę mieć zaburzone odczuwanie bólu,bo przynajmniej to powyżej 100 powinny mnie boleć i to solidnie:szok: Mój M. dziś rano powiedział mi to samo,że w nocy 2 godziny siedział i patrzył na brzuch a on się stawiał,robił się bardzo twardy w regularnych odstępach na jakieś 40-50 sekund a ja dalej spałam...cholerka i co ja mam o tym myśleć?

reklama
Ruda, ale numer! To może Ty dopiero parte poczujesz?? Szok! Może jak ten brzuch tak się stawia to faktycznie tak jak mąż rób, licz ile trwa skurcz i co ile minut... Bo ja znam przypadki, że kobiety dopiero się na oartych zorientowały, że rodzą. Ale takich kobiet jest zaledwie 1%... Czyżbyś była tą szczęściarą i jesteś w tym 1%???

GKVIP, hehehehe...niezla jestes!!! :-D:-D:-D ale sie usmialam.

Munka, to plamienie to po wizycie u gin, wiec podczas wizyty nie mialam o co podpytywac :///

Poszlam jednak na poczte (glupia!) i po powrocie sluz taki brazowawy na papierze...no i teraz nie wiem, czy sie nie zakotwiczyc na sofie na 2h, zeby sie wszystko uspokoilo, czy pakowac sie na wszelki wypadek do szpitala, ale to znowu wysilek...wzielam 2 nospy i 2 magnezy i czekam...

Myslicie, ze jesli jest troche takiego sluzu to trzeba do szpitala, czy jeszcze zaczekac na rozwoj wydarzen. Malego czuje caly czas, wiec chyba ok. u niego...

Oj cos mi sie wydaje, ze bede nastepna, tylko ze u mnie nie ma jeszcze nawet 35tc...:-(
BMR, dobrze, ze wszystko ok!

Madzia, ja wlasnie skonczylam pisac swoja prace podyplomowa...ufff... trzymam kciuki za te pozostale 90 stron! :tak:

AVO, trzymam kciuki za wizyte i zeby termin cc byl idealny 4U!

Aylin, a to drozdzowe to wlasnej roboty? ;)

AVO a może to i skurcze, ale w ciągu dnia nic sięnie dzieje, więc nie panikuję ;-) Za to nogi ... dzisiaj znowu mega spuchnięte :szok: Jak tylko wróce do domu, robię sobie chłodne okłady i leżę na wyrze...

U mnie na obiadek:
Krem dyniowo-ziemniaczany curry
hamburgery
ciacho drozdzowe

Kto ma ochote?

Ja chcę, ja! Dawaj ciacho :-p

Gkvip
kobieto, podziwiam! Masz nerwy ze stali, ja bym wymiękła w połowie i skończyłoby się na awanturze. Fajnie, że masz moc i jesteś konsekwentna ;-):blink:

Hatszept - może to czop śluzowy odchodzi? On często jest podbarwiony...

gkvip - w szoku jestem, ale numer!!! Nie wiem o co chodziło z tą siłownią, ale odważna jesteś!!! Ja pierdzielę, u mnie to w ogóle takich akcji nie ma - my wszystko rozmową załatwiamy i dochodzimy do porozumienia, ale czegoś takiego to by chyba nawet żadne z nas nie pomyślało!!! Ale numer :-D

Słuchajcie mój gin sobie tak pooglądał ten zapis z ktg tego ze szpitala i się pyta,czy mnie te skurcze bolały,bo kilka było powyżej 100,reszta w granicy 80-100,a ja na to,że nie aż tak bardzo...no i on do mnie,że mogę mieć zaburzone odczuwanie bólu,bo przynajmniej to powyżej 100 powinny mnie boleć i to solidnie:szok: Mój M. dziś rano powiedział mi to samo,że w nocy 2 godziny siedział i patrzył na brzuch a on się stawiał,robił się bardzo twardy w regularnych odstępach na jakieś 40-50 sekund a ja dalej spałam...cholerka i co ja mam o tym myśleć?

Dziękować, że jesteś taką szczęściarą :tak: Qrde, poród bez bólu w 1 fazie - marzenie :sorry2:

Iwon nagotuj wywaru z pietruchy...smakuje jak niedorobiony krupnik, ale daje radę...a działa cuda na te nogi...ja mam już kostki!!!!!

reklama
Rysica, moze rzeczywiscie to juz czop...na szczescie nie po kazdej wizycie w toalecie na papierku mam takie male "znalezisko", wiec moze zaczekam jeszcze na rozwoj wydarzen...
Iwon, ja tez jeszcze chyba 2 tygodnie pracowalam, ale teraz juz sobie nie wyobrazam...no ale u mnie przez te skurcze i szyjke...ale podziwiam! podziwiam! :tak:

Do góry