reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
cześć dziewczynki!
moje dziecię stwierdziło,że 4 godziny snu to dość i od 5.30 jestem skopana!
Ide na kawkę i śniadanko!
Miłej soboty :-)

cześć dziewczynki!
moje dziecię stwierdziło,że 4 godziny snu to dość i od 5.30 jestem skopana!
Ide na kawkę i śniadanko!
Miłej soboty :-)
4 to i tak super, ja poprzedniej nocy 3, a tej JEDNĄ.
Muszę się też kawy napić mam nadzieje , ze nie wrócę na wc....:baffled:
Jaka ja dobra córeczka zaraz mamusi kawe i ciasto do łóżka przyniosę :)

Aga no to nie zazdroszczę,choć ja powoli się przyzwyczajam,bo mnie się jakoś ten sen stopniowo skraca 6-4...potem ze 2 a w końcu jak robot będę ;-):-)

Weź zjedz kilka kostek gorzkiej czekolady - powinno pomóc!

Ruda fajnie już Twój suwaczek się prezentuje, a ja jeszcze tylko dwa tygodnie :)

edek:
ups całe 3tygodnieeeeeeeeeeeeee:/

Ostatnia edycja:
OOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Zaczynamy 38 tydzień :szok:
Wczoraj się z M. śmialiśmy,że teraz,kiedy już Jaś może bezpiecznie wyjść i wszyscy już tak bardzo czekamy ,to On stwierdził,że nas przetrzyma do samego końca :tak:
Aga szybko zleci !!! Ja tak odliczałam do 37 tygodnia,żeby już był a teraz....

dziewczyny to jak tą kawę robicie to i ja poproszę :p Pachwiny mnie bolą że aż chodzić nie mogę heh ...
dzisiaj będę cały dzień sama w domu ( pozbywam się dziecka hy hy hy ) aż do wieczora więc planuję pół dnia spędzić w wannie a resztą na sprzątaniu i nauce chociaż z tym ostatnim pewnie znowu sobie daruję. A postanowiłam sobie że od pierwszego maja biorę się ostro za naukę haha bo w czerwcu egz. :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry