reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie czerwcowe u lekarza:)

reklama
Gratuluję udanych wizyt wszystkim przyszłym mamusiom.

Ja na swoją (ostatnią już) czekam z utęsknieniem. Ale chyba będę się bała wejść na wagę - według mojej ważę dziś 1kg więcej niż 26 kwietnia na wizycie (fakt, że wypiłam pół litrowy kubek herbaty z rana), a do wizyty został jeszcze ponad tydzień :szok:.

Tialana dupa i tak bedzie trzeszczec hehehe:D:D:D:D ale tekst fajny:) i gratki wizyty:)
a z tym pol kg tygodniowo to :szok: w sumie ja to sie nie obawiam bo licze na malenstwo ale na miejscu kamili to bym zaczela w tym wypadki trenowac jakies spotry wyczynowe hehe

ja ide na wizyte w piatek, to juz bedzie koniec 38 tyg i mam nadzieje ze wiecej nie bede musiala isc. przed chwila bylam na pobraniu krwi. po poludniu wyniki. i tez mam nadzieje ze wiecej juz nie bede musiala. chociaz teraz my skonczymy ze soba do lekarza chodzic a zaczniemy z dziecmi na szczepienia, bilanse i inne krostki i wysypki:baffled:

Rysica, snoopy, tialana gratuluję dobrych wieści wizytowych :-):tak:

Moja kolej już jutro :sorry2:

Mlodak ja też mam strasznego stresa przed wejściem na wagę, będzie załamka :no:

No i my juz po dzisiejszej wizycie poloznych.
I tak cisnienie 126/64 , tetno malej 150-155/min, porobione pomiary brzusia i wchodzi ze mala MIA wazy juz 3100:szok: taki maly pulpecik:-D:-D:-D.
W piatek mamy kolejne USG gdzie znowu beda ja mierzyc wzdluz i wszerz wiec zobaczymy jak wage pokaze USG:tak:

Gratki z wizyt kobitki:tak:

My też już po USG:-) gin dwa razy mierzył nóżki i są idealne tak więc rozbieżności w pomiarach brak. Brzuszek i główka też w normie:-):-):-)wody i przepływy w normie. Gin powiedział ze mały do dużych raczej nie należy i waży ok 3000g i co prawda wszystko już ma wykształcone ale niech sobie jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku i nabiera masy. Utwierdziłam się jedynie w przekonaniu że szpitalne USG było robione na odwal, aby szybciej i tyle:angry:
Normalnie jestem taka szczęśliwa:-) że wszystko jest w porządku ze mogłabym góry przenosić:-)

reklama
Do góry