reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kamila - oby wszystko sie dobrze skonczylo
sicil klusia - dzieki za te piekne historie:tak:

A ja dzisiaj padnieta jestem. Moj mezus za remont sie wziol :szok: Zerwal stare tapety z korytarza na gorze i schodow. Nie powiem zebym szczesliwa byla:no:, no ale coz. A ja kwiatki posadzilam ale jeszcze musze troche kupic no jakos tak mi malo:tak:.
A co do boli to mnie wszystko juz boli:-( juz nie ma takiej pozycji w ktorej wygodnie by mi bylo czy to na siedzaco czy lezaco czy stojaco:-(. Dobrze ze to juz blizej jak dalej.

reklama
Dzień dobry:cool2: na nogach jestem od 4,30 :cool2: spac mi się chce jak cholera a tu jeszcze cały dzien przede mnaa...

A jeśli chodzi o moją poniedziałkową wizytę u gin to mam ją dopiero ok 15 , więc nie wiem czy dam radę być na czczo do tej pory, a jak padnę?

Ostatnia edycja:
Witam:) poszłam spać po 2ej, a juz wstałam, ale pewnie znowu pół dnia prześpię :) zaraz śniadanko, a na niego sernik na zimno z truskawkami :)

dzień doberek!
nie ma to jak wstać w niedzielę o 5 :/
Kami a nie dałoby rady,żebyś do gina z rana poszła???
Aga ja też mam ochotę na ciacho z truskawkami,ale niestety truskawki nie dotrzymają nigdy - zawsze je zeżrę same;-)

Miłego dzionka Wam życzę i idę po jakieś pieczywko,bo M&M wszystko wczoraj wyżarli - głodomory jedne!!!:tak:

mmmmmmmmmmm ... jak mogłaś tak od rana smaka mi narobić :sorry2:
Ja całą noc o nim myślałam, a ze dopiero o północy zalewałam galaretką to musiałam czekać :D Chodził za mną od miesięcy, ale nie robiłam bo jajka niby surowe, ale wczoraj powiedziałam mamuśce i już wieczorem zachcianka była spęłniona :)
Dziewczyny czy u Was też są tak drogie truskawki??? Miałam się ich najeść przed porodem, ale 16zł za kg to troche drogo- ale nie powiem pyszne :)

Kamila, a Ty jutro normalnie zjedz.

dzień doberek!
nie ma to jak wstać w niedzielę o 5 :/
Kami a nie dałoby rady,żebyś do gina z rana poszła???
Aga ja też mam ochotę na ciacho z truskawkami,ale niestety truskawki nie dotrzymają nigdy - zawsze je zeżrę same;-)

Miłego dzionka Wam życzę i idę po jakieś pieczywko,bo M&M wszystko wczoraj wyżarli - głodomory jedne!!!:tak:

Jakby przyjmowała rano to bym poszła ale niestety tylko po południu jest :sorry2:

Aga ja jeszcze w tym roku nie jadłam truskawek właśnie ze wzgl. na cenę :dry:

Dzien dobry :)

Wczoraj truskawki widzialam od 10 do 16 zl. Malo jeszcze tych polskich, duzo hiszpanskich.
Kamilka, jak wizyta o 15.00, a Ty na nogach od srednio 4-5 rano to oczywiste, ze nie na czczo...;-)
Ja wczoraj zrobilam badania w tych labolatoriach i jak widzisz jest 5 miejsc w Lublinie, gdzie mozesz pojsc i popoludniu sa juz wyniki w necie:
Województwo Lubelskie :: Alab Laboratoria
Zaplacilam 45zl za komplet (alat, aspat, bilirubina i fosfataza alkaliczna). Ale oczywiscie jak uwazasz...ja panikara jestem, wiec wolalam sie dac sie pokuc dla swietego spokoju.
Napisalam w przedostatnim poscie o prezentach dla mam...ale chyba temat malo sexi dla Was ;-) no ale jesli ktos mialby jakies pomysly to ja chetnie poslucham...

Aga, jestes bezlitosna z tym sernikiem ;-)

Boszsze...jaka fantastyczna pogoda na zewnatrz :-D

reklama
czesc dziewczynki

Aga- aleś mi smaka narobiła tym sernikiem:sorry2::sorry2: ale nie chce mi sie robić

Kamila- jakaś pomyłka z tym szpitalem...a nie możresz zadzwonić do gin żeby cie szybciej przyjęła??

ja dzisiaj chyba sie spakuje...chociaż mówie tak codziennie i nic nie wynika z tego

a u nas gorąco sie robi i nie wiem co tu dzisiaj porobić, bo chodzić za dużo nie moge bo mnie zaraz cos kłuć zaczyna:eek::eek:

uciekam na śniadanko....szkoda że nie sernik z truskawkami:eek::eek:

Do góry